BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Sunday, June 26, 2011

6 bulan pertama kentot sememangnya wongi (!)



Assalammualaikum..

AMARAN !! : ENTRI NI ENTRI ULANG TAYANG sebab munasabah entri lama dah terlupus dengan kejam oleh blogspot <--- Keras tak amaran ni.. =..=



Memang indah dunia terasa..Bak kata orang seperti dunia ana yang punya bila dua merpati sejoli dua keluar joli hari hari di saat sedang diri di buai rasa syahdu kasih dan sayang..Hekkk ! Memang syiok sampai boleh terkiok bila dok hangat hangat bercintan cintun ni...


Doodle pinjam - Google search

Nak peduli kan apa orang cakap tu dah memang tak la kan..Tolak campur bahagi darab sama dengan pekakkan telinga...Kalau mula mula nak start cintan cintun "You sayang I,I syg you more..Lagi more dari chipsmore.." 


Doodle pinjam - Google search 




6 bulan pertama ...




Kalau sehari tu mesti lah 48jam 45minit dan 659 saat nak pegang handphone..Yela nanti buah hati call tak dengar susah pulak...Jari jemari sentiasa menari dok main sms dengan yang tersayang sampai melayang layang rasa diri...

Kalau keluar dating,time nak lintas jalan kalau boleh nak jadi polis traffic tak berbayar nak tahan semua kereta,supaya buah hati pengerang jantung limpa dan sekalian organ badan dapat melintas dengan hati yang tenang tanpa bahaya...

Bila time dekat shopping mall pulak kalau ada orang yang pandang buah hatitu,umanggaihh bangganya diri terasa "I ada gf chantekk,semua orang tengok gf I..."  Sampai dekat foodcourt "You nak makan apa syg? I ambil kan.."  How sweetnya you layan I...Sayang you sendad sendad...



Doodle pinjam - credit to SINI


"You jangan pandang pandang I,I malu la.." Punya la nak control ayu sambil makansampai sudu boleh terbang ke lantai.."Ehh tak apa I ambilkan untuk you..Lain kali hati hati sikit la syg.." 

Kalau boleh tu lepas makan nak jalan jalan tawaf keliling shopping mall tu..Tak cukup 1 round kalau boleh nak pusing 1685ratos kali.. Yela tak puas pulak kan nak tengok muka buah hati kesayangan...


6 bulan kedua...


Sekarang handphone memang terabai,ibarat oke baii byebye..Sila abaikan sebab dah lari sangat menyimpang..Rasa rimas pulak kalau 264ratos jam nak main sms.."You tak rimas ker?You pergi la basuh kain ker,masak ker,nak main sms jer bosan la..Lagipon kredit tak banyak ni.."


Nak lintas jalan,kalau ada polis traffic lagi senang lagi aman serta damai ketika melintas tak ada la nak kena tunggu sampai lampu merah.. "U boleh jalan cepat sikit tak,nak buat cat walk dekat sini pulak..." Oke fine nanti I suruh cat buat cat walk dekat atas muka u bagi calar balar..Baru gangster der !


Melangkah dengan rasa senang hati di shopping mall..Buah hati yang dulu di apit macam pengepit sekarang "You jalan lambat I jalan dulu.. Tu la nak pakai heel 18 inci lagi kan..." Oke fine you jalan la dulu tapi bila ada mata yang tengok I you cakap.. "You kalau tak menggatal tak boleh kan?"


Sampai dekat foodcourt dah tentu la melabuhkan muntot di bangku yang tersergam indah kn..Yela dah penat kot jalan jalan cuci mata dalam shopping mall..Hati pon sakit la juga kan.."Ehh you boleh pulak duduk terus?You tak nak makan ker?" Mesti la nakkk.. Selalu you yang ambikkan... "Hrm I tunggu sini you pergi ambik.." Dulu I tunggu sini you yang ambik..Oke fine I pergi ambik...


Kalau dulu sambil makan nak menatap matamu bak kata Aril,sekarang you hadap pinggan you,I hadap pinggan I... Kalau sudu terjatuh gedebokk! ke lantai "Eyh you ni pegang sudu pon tak larat dah ker?Buat malu jela..."


Perot dah kenyang dan semakin membuncit bagaikan johan...Nak jalan pon dah malas dah... "Ehh you...I nak tengok baju kat butik tu la.." Esok esok jela kita pergi,I malas dah nak jalan..Tak pon you pergi I tunggu sini..Kalau tak nak,jom balik.."




Doodle pertama ciptaan MTT..huduh knknkn? HAHA



Nota kecik :  Mari lah para gadis kita menonton Nora Elena sambil berimaginasi akan kewujudan Seth Tan.. #tiba2
*Tapi apa apa pon depends dekat pasangan tu juga la knknkn..Selagi pandai jaga hubungan tu should be its ok and its orait.. toinkkk toinkkk~ :D


Entri ni ada sambungan di SINI..


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^


14 Orang balas bebelan:

Met bUjang said... [MTT reply to this comment]

hihihi apa2 benda pon, masa awal semua indah hihihi

sukasuki said... [MTT reply to this comment]

alamak.sama la..haha..awal2 semuanya indah..

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

akak penah kentot ek . kihkih .

nih khas buat MTT . jenguk2 laa :)

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/khas-buat-miss-toink-toink.html

Jer ... said... [MTT reply to this comment]

haha . slalu gak tengok drama kehidupan cam ni .

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

huhuhu..biasalah tu, memulaa jee semuanya baik..huhu

i'm ezza haniza said... [MTT reply to this comment]

comel ahhhhhhhhhhhh

saiazuan said... [MTT reply to this comment]

pd awlnye sume sweet.. and then.. sweat~ hee :D

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

eh.eh..
entry kita macam sama la..hehhe
by the way.
nice entry!

Mohd Izzar said... [MTT reply to this comment]

erk..bole tak klu kentut tu..eja baik2...
sebab, bagi saya sebagai orang sabah..kent*t yg d atas tu..bg maksud yg laen, benda yang tak elok..

Nur said... [MTT reply to this comment]

haha..biasalh tuh, mula-mula memang macam tuh bila dah dapat, layan cam biasalah plak akn. penatla nak layan mcm mula2 dlu..hahaha..jahat giler

dayah aziz said... [MTT reply to this comment]

mtt...kenapa lah sgt kiut nih....;)

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

ahahahahaha.. tettt~~ tu 6 bulan. kalau lepas sebulan dah camtu camna ye. ? alalalalalala~~

risa said... [MTT reply to this comment]

hehehehe
biasalah tu kan..kite kena cuba semarakkan le bagi terus indah:)

Farhah Azman said... [MTT reply to this comment]

haha..farhah dari first smpai sekarang msih dapat lg bertahan..hehe..

È