Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


Join klik SINI...


113 Orang balas bebelan:

bersama kak Es said... [MTT reply to this comment]

wehhh pantas !! macam kilat

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

nak join...yeah..:)

saiazuan said... [MTT reply to this comment]

join2 :)

fyna said... [MTT reply to this comment]

hehehe...fyna pown join gak.
;)
cepat btol dear kan.

munira sajuti said... [MTT reply to this comment]

cepatnye anda. ekekeke

normala_ali said... [MTT reply to this comment]

join gak... :)

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

bila tukar warna blog??wa...jeles r tengok header yang ayeem wat..:)

faisal apardi said... [MTT reply to this comment]

amboi pantas..keep it up..

lawa blog..

wunny said... [MTT reply to this comment]

wah2.. pantas yerp join segmen ni.. org first g2.. :)
jom wat promosi:)

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

JOIN JUGAK..TAK KISAH LAH BLOG SAYA TAK MENARIK PUN..

genkconer said... [MTT reply to this comment]

Singgah sini jom join segmen genk lak
http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html
(bloglist)

Acik said... [MTT reply to this comment]

heheheee .. seb bek kita sempat join!

MyLara Sarah Cullen said... [MTT reply to this comment]

sayer dah join jugak!

btw comelz giler ur blog! love it! ^_^

Ly_Tulip said... [MTT reply to this comment]

BW here.. Lalalal


http://lytulip.blogspot.com/2011/06/segment-ben-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:)

mate saya bulat said... [MTT reply to this comment]

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

zaty singgah sini ...=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku-amin said... [MTT reply to this comment]

Lawatan muhibah

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

Lavender Lassie Roses said... [MTT reply to this comment]

Saya datang Singgah sini.. :) Visit saya juge yer.. maaceh :)
http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ said... [MTT reply to this comment]

hye dear!!!

http://feruzmunirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

teynteyn the doll said... [MTT reply to this comment]

teyn datang ni tengok MTT
http://teynteyndoll.blogspot.com/

s u a r a h e a R t y said... [MTT reply to this comment]

salam singgah dari segmen APKPA ~

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said... [MTT reply to this comment]

hi..
am BW yours!
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

Datang sini nak promosi2...

Wordless Wednesday #8: AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU | Sunah Suka Sakura dot com

Alisya said... [MTT reply to this comment]

Dtg dr segmen APKPA

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik pulau said... [MTT reply to this comment]

menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aienhashimm said... [MTT reply to this comment]

camner ek ?
camnie kerr ?

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha said... [MTT reply to this comment]

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Munna said... [MTT reply to this comment]

dah join juga....masa utk jalan2 kumpul blog utk dipromote..huhu

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

dah follow blog ni juga..^^
(nice...wajah baru eh?)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said... [MTT reply to this comment]

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said... [MTT reply to this comment]

ikut join sama

farahin nasir said... [MTT reply to this comment]

No 139 datang melapor dirik!

datang tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

Nombo 41 memberi laporan..huhu..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said... [MTT reply to this comment]

Singgah sini dan follow.. TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri said... [MTT reply to this comment]

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html join join ;)

syira said... [MTT reply to this comment]

mai mai singgah blog syira.. tee hee

http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said... [MTT reply to this comment]

singgah sini... :)
http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saiazuan said... [MTT reply to this comment]

terjah sini n promote :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said... [MTT reply to this comment]

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

ann said... [MTT reply to this comment]

dtg dr segmen BA

http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

selendang merah said... [MTT reply to this comment]

datang sini..

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

azam said... [MTT reply to this comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
singgah

KuNanGKuNanG said... [MTT reply to this comment]

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nabila Huda said... [MTT reply to this comment]

singgah


http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

si cantik sally said... [MTT reply to this comment]

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

betol ke cara saye ni..ehem2..terjah sini

♥ PeLanGie ♥ said... [MTT reply to this comment]

singgah sini (:

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said... [MTT reply to this comment]

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
sambil tunggu waktu solat asar~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said... [MTT reply to this comment]

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene said... [MTT reply to this comment]

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url sila jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said... [MTT reply to this comment]

http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
memang comel lah blog nih.. i've listed u in my entry.. ;p

PinKy MoMMa said... [MTT reply to this comment]

adik sis promote kamu ye ;)

http://www.pinkymomma.com

hope sudila promote sis balik..tQ

ady said... [MTT reply to this comment]

hai MTT..join jugak
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

syud@_ramli said... [MTT reply to this comment]

http://inibukansuperman.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PiekaSahaja said... [MTT reply to this comment]

http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PiekaSahaja said... [MTT reply to this comment]

http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Jahidih Saili said... [MTT reply to this comment]

wah..dah berubah wajah..cantik:)

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said... [MTT reply to this comment]

Singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

btw, blog u lawa gila :)

maszmadi said... [MTT reply to this comment]

terjah..

http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

アヌム ちゃん said... [MTT reply to this comment]

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

TWEETY BERT said... [MTT reply to this comment]

salam singgah segmen bro ben

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said... [MTT reply to this comment]

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

eddie yustin said... [MTT reply to this comment]

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

aku_NAPiE said... [MTT reply to this comment]

thanks komen sy....
singgah blog santai ni:

http://ohnapie.blogspot.com

hadifar-fyda said... [MTT reply to this comment]

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

::Miss Hearty:: said... [MTT reply to this comment]

datang sini^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

isyam mirah said... [MTT reply to this comment]

miraH dtg sni http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said... [MTT reply to this comment]

sya join cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hajar said... [MTT reply to this comment]

salam.. intai jap.. :)

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri said... [MTT reply to this comment]

saya datangg :)

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaki Wayang said... [MTT reply to this comment]

nak joinnnn!! http://informations-the.blogspot.com/

Zinnirah Humaira said... [MTT reply to this comment]

posted :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mumui said... [MTT reply to this comment]

hi!!!! singgah sini.. http://bibie-mumui.blogspot.com

aku dan segalanya said... [MTT reply to this comment]

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nikaviolet said... [MTT reply to this comment]

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Rai said... [MTT reply to this comment]

toin toin

Segmen Promosi

A'an said... [MTT reply to this comment]

hehe saya nombor 63 tu..
follow2 jum!!

http://theaanraihan.blogspot.com/

Ums Niza said... [MTT reply to this comment]

lajunya....ndak sempat mahu join..hehehe..mampu singgah je...

silalah singgah ke blog saya

http://kancil8349.blogspot.com/

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

baru sempat.. bz ngan keja sikit

http://www.my-shopping2u.com/

ZIPPO MILLER said... [MTT reply to this comment]

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Bunny said... [MTT reply to this comment]

Cik Bunny dah listkan blog anda di sini dan terima kasih kerana sudi kunjung blog Cik Bunny :) http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Syuhadah Razali said... [MTT reply to this comment]

akak!adah datang nie..cantik rumah terbaru akak...sape buat??

msredcheesecake said... [MTT reply to this comment]

Olaa.cik mtt

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

said... [MTT reply to this comment]

Singgah sini..

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer said... [MTT reply to this comment]

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

My Name is Mar said... [MTT reply to this comment]

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sori.. Lambat sebab teritinggal Bus Shuttle Blogger..
Ha-ha-ha

Golden Rose said... [MTT reply to this comment]

terjah dari APKPA...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

lepak said... [MTT reply to this comment]

hi...dtg terjah.....

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

lieynanilaz said... [MTT reply to this comment]

datang singgah...hepi blogging ya...

SiBudakKurus said... [MTT reply to this comment]

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said... [MTT reply to this comment]

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html terjah sini ! (:

Muhamad Syafiq said... [MTT reply to this comment]

thanks singgah sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cda CdOot said... [MTT reply to this comment]

Terjah !! hehehe

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

'CikMimiEy' said... [MTT reply to this comment]

alamak , terlambat ke nih ? hehe

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan said... [MTT reply to this comment]

mari kita sergah!!!
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

YAYA AZURA said... [MTT reply to this comment]

singgah ...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna said... [MTT reply to this comment]

fyna singgah sini.
dari segmen abg ben.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ashraf Jalil said... [MTT reply to this comment]

terjah blog MTT!

http://www.ashrafjalil.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mama shifa said... [MTT reply to this comment]

mama singgah gak walau dah terlambat

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nanti singgahlah balik
ada kupon pizza dan mcd tau

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [MTT reply to this comment]

Sory ar “Taufiq Arifin aka Topimagine” lambat lak berblogwalking dari segmen Mr. Ben.. jgn mare k..hehe.. :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

emmajean said... [MTT reply to this comment]

toing...toing.... Emma datang singgah sini...weeee

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html

nana riduwan said... [MTT reply to this comment]

maaf nana lambat..jom saling memPROMOTE.. :)

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr iZzo (^^,) said... [MTT reply to this comment]

datang jugak walaupun terlewat..huhu

http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Azzah said... [MTT reply to this comment]

toink toink.datang singgah promote balik..sorry lambat..tenet saya macam kura-kura,siput dan lembu..:)

Alia Natasha said... [MTT reply to this comment]

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

i'm ezza haniza said... [MTT reply to this comment]

uiksssssssss..........datang siniiiiii ...sori lambat :)

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

NasZ said... [MTT reply to this comment]

tak sempat join..huhu..

MOHD NASER.com

BiNtaNg HaTi said... [MTT reply to this comment]

sori ketinggalan keretapi...but better late than never...hehehe

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Golden Rose said... [MTT reply to this comment]

terjah sini utk segmen APKPA...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Dayana AZ said... [MTT reply to this comment]

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sorry lmbt :)

È