BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG....


Teringin sangat nak hack blog si tutttttttttttttttttt ..Eherm adalah rahsia kerana beliau agak kejam,nanti tak pasal blog yang tak seberapa ni di hack nya..Sebab munasabahnya nak hack blog beliau adalah kerana beliau punya tarikan entri adalah berunsur menghentam sesama blogger..Dan entrinya berbaur kejam lagi tidak munasabah jika di fikirkan secara logikal..Herm rasa nak hack dan nak bakorr je blog beliau yang konon hebak sangat tu.. Hekk !

Bukan ker lebih baek hack blog yang tak mendatangkan manfaat sebegitu rupa daripada kita dok hack akaun yang tak bersalah tak tentu hala tujuan.. Sape pakar meng-HACK, meh sini cepattt turunkan ilmu turun menurun dekat MTT.. =='

Nota kecik : Blog terpaksa di rahsia kan bagi mengelakkan tercetusnya salah paham yang berpanjangan.. HEHE ^^'

Ada rasa teringin serta ngidam nak hack blog orang jugak? Klik SINI...

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^



32 Orang balas bebelan:

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

MasyaALLAH, dah lama tak buka page ni dah tak buka page ni. dah banyak berubah. cantikkk sangat.. jeles ni.. huu..

(sedapkan ati sebab join dulu dari kamu segmen hack tu.lalalalalalala~~)

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

erm ermm ermmm..blog menghentam?? hahah..ramai tu, tapi siapakah?? tetttttttttttt...hahahahhaa :P

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

ahahahah~ ok ok.. baru nak pi tengok blog mana lah tuuu...

~HanAlia said... [MTT reply to this comment]

mcm tau je blog spe....huhu

azam said... [MTT reply to this comment]

nak hack MTT je la cam ni

Afiq Ryunosuke said... [MTT reply to this comment]

hahaha~~
tp ape kene mengena dgn banner ben ashaari tu????
^.^ ape2 pon mmg hacker patut serang blog2 yg mencemarkan nama baik sesame blogger....

DaLiLa said... [MTT reply to this comment]

jahat blog tu kan??

http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

blog nih yang akan di HACK dulu .
hahah .

takde laa akak , main main jer tau .:)

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

blog sape ye MTT???nak taw..nak taw..hehe

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

siapa laily siapa? nak tau..... teruk sgt ke.. brokelense ke?? ;P

Eera Shera said... [MTT reply to this comment]

blog sape la tu..jom kita g bakor je die!join jugak

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

blog mane yg MTT nak hack sgt tu... heeee~

UpProfits said... [MTT reply to this comment]

Jangan Hack blog saya ek..hahaha

UpProfits Latest Entry : Contest SEO 2011

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

ceh, dear, biarlah rahsia *nyanyi ala ct..ekeke

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

hihi.. sowie la Qaisyirah. Nadh bz + ada poblem negara sket skg. :P

JAMALUDDIN ABU BAKAR said... [MTT reply to this comment]

Jangan Blog Jamal dah la ye MTT..bahaya sekarang nie..

Jamal pulak nak hack Blog Ben Ashaari..jom baca entry Jamal nie

AKU NAK HACK BLOG BEN ASHAARI

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BAsebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

fara said... [MTT reply to this comment]

dtg hack awk hehe + follow :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Alia Natasha said... [MTT reply to this comment]

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

Jalan-jalan naik basikal..sampai jugak..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

Mrs.Yie said... [MTT reply to this comment]

akak nak hack blog ben ashaari :)

tia @ Ini Kisah Tia said... [MTT reply to this comment]

nak hack blog ni boleh ? hehe ;)

Jom TERJAH !!!

♥CiK EmMa♥ said... [MTT reply to this comment]

mai dari segmen abg ben :) terjah menerjah ..

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

K O R I E said... [MTT reply to this comment]

siapakah?
mcm tahu jea.. haha

Korie pun hack jugak.. meh jenguk.. siapakah

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

diana said... [MTT reply to this comment]

teringin jugak nak hack ..
tapi tak reti..
hehehe

solomolo said... [MTT reply to this comment]

nasib baik bukan blog solomolo...
fuh....

Zul Fattah said... [MTT reply to this comment]

hack blog ni nak?
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

alif ismail said... [MTT reply to this comment]

salam...

alif datang drop sini...

nice blog!!!

osHin said... [MTT reply to this comment]

datang nak hack nih !!! hahaha

Elih Japahar said... [MTT reply to this comment]

Datang hack sini jugak haha :)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Mohd Hazwan Hashim said... [MTT reply to this comment]

gud luck :)

È