BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, June 25, 2011

Banggggg jom g jalan jalan (!)



Oleh kerana baru balik dari berjalan jalan dan telah menjadi orang yang ke seratos berapa entah baru la MTT dapat join dan berjimba jimba dengan kamu dan kamu semua... Jomm g jalan jalan.. =.=

Join klik SINI .. 


14 Orang balas bebelan:

salwaismail said... [MTT reply to this comment]

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

BlueberrY CheesE said... [MTT reply to this comment]

jommm!!hehehe

Vona Fragancia said... [MTT reply to this comment]

WAHH, sonoknyaaa gi jenjalan~~

Tea said... [MTT reply to this comment]

haa, ini akak yg dtg bukan abg. kehkeh.

♥yaya budak suka embun♥ said... [MTT reply to this comment]

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Shuk_ArChie said... [MTT reply to this comment]

saya dah jalan sini... hehe

efa nur said... [MTT reply to this comment]

hye dear, efa jalan2 belog MTT :)


Jom jalan2 Sini :)

Nor Fadila Rosli said... [MTT reply to this comment]

saya datang melawat ni..(ceh macam buat home visit lak..hikhik..) jom jadi rakan blogger.?

Fadzmie Mohamad said... [MTT reply to this comment]

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

Qaseh Qhaleef said... [MTT reply to this comment]

singgah sini jap....
penat berjalan ni...
hehehe
=)
http://qasehqhaleef.blogspot.com

saiazuan said... [MTT reply to this comment]

jalan2 sini :D

list move bulan depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

datang berjalan ni. bancuh air kaih tuan tanah. .:P

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

pRiNCe said... [MTT reply to this comment]

singgah dari blog abg ben..:)..salam perkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

È