BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


Segmen 5 blog pilihan hati..Nak join klik SINI...





------------------------------------------------------------------------------------



Blog pilihan hati MTT..


Blog sapekah lagi kalau bukan blog Mista Sifu kan..Macam biasa banyak cerita pasal Seth Tan buat masa ni..Tak..tak..Banyak infomasi dan tips2 berguna bagi blogger yang masih merangkang dalam dunia blogging ni selain entrinya yang santai tapi boleh meresap ke lobak hati yang paling dalam..Dia selalu support blogger taw..Jangan upa klik SINI setiap hari.. :)



------------------------------------------------------------------------------------


Header yang comel ni sape tak kenal knknkn? Suka baca entri Cik Yuyu Zulaikha ni sebab munasabahnya entrinya semua sempoi sempoi bila baca mesti akan tertawa kecik seorang diri sambil bayangkan orangnya yang kecik molek tengah membebel.. HEHE

------------------------------------------------------------------------------------




Header comel yang bajek garang ni pon mesti korang kenal kn? Ayeem Ayam..Entrinya suma pon sempoi sempoi belaka..Paling suka baca entri lukisan dia dalam buku latihan tu.. Memang besttt !

------------------------------------------------------------------------------------





Blog ke empat pilihan MTT Namee Roslan.. Walaupon dia jarang update entri tapi entri dia semuanya ada mesej yang tersendiri dan yang paling mengujakan penulisan beliau sangat berani..Kira macam gila kentang gitu la.. HEHE

------------------------------------------------------------------------------------





Dan blog Lulu Pages..Dekat blog Lulu ada banyak infomasi terkini dan ada juga yang luar biasa..Kata orang tak payah dah nak tengok berita..Belek jer blog Lulu ni..HEHE

------------------------------------------------------------------------------------





Nota kecik : Dan sebenarnya da banyak lagi tapi minta 5 jer kan?HEHE Blog pilihan hati korang? Klik SINI dengan kadar 1800km/sesaat !

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^




28 Orang balas bebelan:

mas saari said... [MTT reply to this comment]

akak pun suka blog ayeem ayam! mesti gelak sorang2 bila baca..

Sunah Mohammad said... [MTT reply to this comment]

abang ben mesti adoooo~

Pembawa_Wacana said... [MTT reply to this comment]

sumer best-best....;)

Ayeem Jemain said... [MTT reply to this comment]

hehe mekacehhh lailyyy

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Tu la ada jer idea kureng asam jerok dia..HAHA :D

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Sunah Mohammad : Wajib tu sis..HEHE sebenarnya ada banyak blog pilihan hati..Nngee~:D Termasuk blog sis.. <3 :)

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Pembawa_Wacana : Terbaekk.. :)

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Ayeem Jemain : Sama sama Jemain.. :D

honey amour said... [MTT reply to this comment]

babe..need ur idea la... : klik je--->sini

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

eh blog taik saya pun pilihan ke? ahaaa...terima kasih MTT. eh jap sebenarnya dah lamaaa nak tanya MTT to stand for what eh? as i know ur name is Laily Qaisyirah ..kan kan. hehe :)

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

haa...lagi satu...txs sbb saya baru tahu pasal blog ayamayeem tu. sumpah best gila blog dia!! :D lagi2 yg buku latihan tu..waa style nyaaa

Miss N said... [MTT reply to this comment]

N pun suka blog ayeem ayam.. layan jer :D

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Namee Roslan : Sama sama dear..MTT ? Boleh tengok dekat my profile..HAHA toinkkk toinkkk~ :)

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Miss N : Sama la kita :)

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@honey amour : Done dear ! :)

imnabila said... [MTT reply to this comment]

hyeee !!
blogwalking sini..

klu sudi singgah la blog sy juge..
tengok blog feveret sy plak..
ngeee ~ :)

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

shopping2u said... [MTT reply to this comment]

singgah sni pulak :)

nazirulhazwan~ said... [MTT reply to this comment]

wuwu, blog saye takde:(

Eera Shera said... [MTT reply to this comment]

smuanya gempak2 belaka

Adzriel @ Liza AB said... [MTT reply to this comment]

blog hebat & aura lebih belaka ni. MTT pun dah byk aura gak ni.

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

semua y terbaik lah ..=)

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

.datang sini lagi MTT..hehe

solomolo said... [MTT reply to this comment]

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

wee lulu-pages disitu :)

hai dear...

~FaatiNNasreeN~ said... [MTT reply to this comment]

singgah dr blog BEN..menariknyer blog ni..tq for sharing great bloggers..sharing is caring..huhu~

Golden Rose said... [MTT reply to this comment]

singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey said... [MTT reply to this comment]

Singgah sini utk lihat blog pilihan hati kamu ^^

È