BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Monday, June 27, 2011

Blogger yang awesome (!)


Mula mula masuk blog dia jatuh hati dengan template dia yang sangat sweet..Bila blogger ni add MTT dekat facebook,kitaorang selalu chatting.. Lepas dah tambah kenal,rupanya blogger ni sesuweet template dia.. Study dekat Sarawak.. Tengah tunggu masa dia balik sini nak tuntut kek lapis cekelat.. Hehe ^^ Korang mesti kenalkan sebab munasabah blogger ni sangat peramah.. Kadang kadang hati tisu juga dia ni..Hehe Dah lama nak review blogger ni tapi tak berkesempatan.. <--Buzy ngalah Perdana Menteri la konon

 Picit sini untuk sampai ke blog beliau okayy.. 

*Terima kasih untuk special entri alamakk kantoi tu okay sayangg.. ^^



14 Orang balas bebelan:

Freaky said... [MTT reply to this comment]

ahaks alya tu kawan chating saya juga.. dia memang peramah :)

FAUZI NOR said... [MTT reply to this comment]

i bukn jATUH HATI DENGAN TAMPLET NYA..

jatuh hati dengan ownernya..

hahah tertiba kan.. ;p

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

erkkk..wahahahahahahaa adehh syg! waaaaaaaa..nak nanesssss, hati tisuu lagikk..waaaaaaaaaaaaaa... T________T

terima kasihhhh sgtt, hihihi insyaallah tggu je kat umah tu, nanti ade laaa.. :P

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

@Freaky hakhahkahah..daus muka suci, kawan saya jugekk :D

Tea said... [MTT reply to this comment]

korang sume ade flash header seyh.. ajar sket.. huhu..

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

tingin nk nengok muka dak alya nih . kt FB xda pon . heheh .

nk juga kek lapis !!!!!! :p

risa said... [MTT reply to this comment]

wahhh bestnye ada org review..ai jeles okehhhh

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

sangat sweet..!!!

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

alyaa..mmg sgt baik dan peramahhh! :) i like her! alya, will u marry me? heheh

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

dak alya nie ka upa nya .. smlm dia da tya ztay rhsia nk buat shoutbox mcm zaty .. tpi tk dpt nk nolng la pulak..=)

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

yerp setuju..sangat peramah,

memanggil yien dengan panggilan

"ai adik ujang"

Rahmad said... [MTT reply to this comment]

wah peramah sungguh..
nak try kenal lah..haha

Farhah Azman said... [MTT reply to this comment]

alya tu kawan sekampus, dan se kursus dan serumah..hehe..^_^
alya ni baik dan comel je..:)

Asharina Hamid said... [MTT reply to this comment]

alya kawan sesekolah, se'dorm' time f4. dia mmg happy go lucky. kan alya :)

È