Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, June 15, 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

NAMA KUMPULAN: JET JET SEMUT

KETUA KUMPULAN: Belog MTT

AHLI KUMPULAN seramai 10 orang yang terdiri dari blogger:

2) Ady Budika (http://www.adybudika.com)
4) Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine (http://topimagine.blogspot.com)
6) Izzat Nazmi Saiful Bahri (http://skytechxtreme.blogspot.com)

KENAPA NAMA KUMPULAN ITU DIPILIH ?

Sebab munasabahnya nama kumpulan ini di pilih adalah kerana bukan terpengaruh dengan cerita dongeng hantu kak limah tapi kerana kami teruja dengan kekentalan kak limah yang berdiri di atas bumbung lalu menerbangkan diri ke atas pokok sena tanpa kecederaan..Lantas dengan itu kekentalan hati Kak Limah akan sentiasa terpahat dalam hati kami sebagai BLOGGER..Berani untuk menghadapi apa jua situasi walau pon di kejar oleh orang Hospital Bahagia.. Kami sebagai BLOGGER tidak takot di hentam Cik Anon..Kalau Cik Anon sudi meh la singgah blog sambil poco poco lagu JET JET SEMUT :D

Sila klik SINI untuk maklumat lanjut.


19 Orang balas bebelan:

shopping2u said... [MTT reply to this comment]

YEAAA!!! berjaya !

shopping2u said... [MTT reply to this comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/game-antara-blogger-bermula.html

Cik Jari Tembam said... [MTT reply to this comment]

hmm takde pun nama kite :(

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... [MTT reply to this comment]

alaaaa mak dara tak sempat nak join group MTT hhuhuhu

mas saari said... [MTT reply to this comment]

tahniah...
akak tak dpt joinlah sbb FB kat ofis ni kena block, so susahlah nak bincang2 utk tubuhkan group!

tumpang gembira jelah! huhuhuhu

qucachahir said... [MTT reply to this comment]

alorh..MTT kite tak pat join..
tak sempat.. :(
huhu..btw..gud luck guys.. ;)

zuwaidah said... [MTT reply to this comment]

marvelous

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [MTT reply to this comment]

lapor kan diri jap kat ketua kumpulan... hehehe :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

ahli JET JET SEMUT datang singgah... heee ~

lapor diri... (^^,)

Tea said... [MTT reply to this comment]

yeass2.. hoho..

honey amour said... [MTT reply to this comment]

alamak..tak sempat join group MTT...grrr :(

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hahahahaha..tahniahh!! jett jett semutt.. :P

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

tahniah..menag yeah??hehe

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

Ahli Lek-Lek Kacang Jer melawat ladang Jet Jet Semut.....:)


http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger-bermula.html

SYARIFF HAIKAL said... [MTT reply to this comment]

DPT PE ERK JOIN?

diana said... [MTT reply to this comment]

mtt..
blog bartheafy tu
blog apa ye..
lain macam je ..
macam blog iklan je..
iklan untuk mempengaruhi kita sebab
blog ni selalu akak tengok gunakan nama2 orang melayu untuk blogwalking....
bukan pe,ni pun satu cara depa untuk meluaskan pengaruh depa..
maaf la kalau ada sapa2 tak setuju dengan akak..akak memang seorang yang tak berfikiran terbuka tentang bend2 gini..:).

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@diana : maaf sis ada kesilapan dalam link tu..MTT dh tukar...

siti kektus said... [MTT reply to this comment]

tu dia enjit2 semut,hehe

Hamba Ilahi said... [MTT reply to this comment]

salam dari geng enjit-enjit semut.

ketua kumpulan apa khabar?

hehe..

er,
saya nak buat jemputan khas untuk geng enjit-enjit semut join segmen kat blog saya plak. hadiah menarik.

jom la join.

hehe..

kat sini tau, mari promosi blog anda di sini

È