Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, June 15, 2011

Game Antara Blogger


Klik SINI  dengan kadar 1800km/saat untuk join...



11 Orang balas bebelan:

shopping2u said... [MTT reply to this comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/muka-ku-yang-gelap-tetiba-putih-melepak.html

cuba tgk apa yg jadik !

Tea said... [MTT reply to this comment]

jom genk. hoho.

selendang merah said... [MTT reply to this comment]

jom kita jadi geng...

Cik Jari Tembam said... [MTT reply to this comment]

nak join kumpulan ni boleh ? ^_^

MyDoLce.aMyra said... [MTT reply to this comment]

nak join jgk...

Cik Jari Tembam said... [MTT reply to this comment]

MTT : ala kite tak boleh bukak FB lar skrg ni..

Cik Purple said... [MTT reply to this comment]

MTT.. saya nak join grup nih bole? :)

Cik Jari Tembam said... [MTT reply to this comment]

MTT : siyes mmg takboleh on FB hmm kite cadangkan yg ni, tp kite setuju je semua cadangan majoriti :)


1.NAMA KUMPULAN - FABULOSITY

2.KETUA KUMPULAN - MTT

3.AHLI KUMPULAN seramai 10 orang yang terdiri dari blogger ( termasuk url blog mereka )


4.KENAPA NAMA KUMPULAN ITU DIPILIH ?
sebab kite semua mmg fabulous hehe

miss inna said... [MTT reply to this comment]

ada kosong lg ka?
inna nak masuk join sama...^^

Qyrn Dishdush said... [MTT reply to this comment]

Qyrn nak join siniiii.

Salam Kenal. singgah dari blog abg Ben. blog yang sangat comel ;) Jemput jengok blog Qyrn pulaks.

http://qyrndishdush.blogspot.com/

kita geng! :)

Cik Purple said... [MTT reply to this comment]

saya stuju jer nih..:)

È