Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, June 30, 2011

Jom Reka Dialog

 

Isteri : I tak kiraaaaa..Raya tahun ni balik rumah I jugak !

Suami : Tahun lepas kan dah balik kampung you..Tahun ni balik kampung I la pulak ..

Isteri : I tak kira tahun lepas dah balik ker,tahun arnab dah balik ker..Tahun ni pon I nak balik kampung I jugak !

Suami : Sesedap perisa strawberri cekelat betol.. Okay senang cerita dua dua kampung tak payah balik,kita pergi honeymoon kali ke 165ratos nak?

Isteri : Wahhhh Ni yang buat I sayang you sendad sendad ni sayang... Kita nak honeymoon kat mana??

Nak join klik SINI..

13 Orang balas bebelan:

Hackers said... [MTT reply to this comment]

wah..kreatif..tengok hackers nye le?

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/06/jom-reka-dialog-segmen.html

saiazuan said... [MTT reply to this comment]

nice dialogue~
honeymoon kt rumah je la...jimat ckt..hehe :D

aizamia3 said... [MTT reply to this comment]

kihkihkih.. senang tak payah nak berebut gaduh nak balik mana kan.. ahaks..

Eera Shera said... [MTT reply to this comment]

haha...lawak la..gaduh balik raya ek

Zawifatul Aziah said... [MTT reply to this comment]

pandainye MTT reka dialog..beshh

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said... [MTT reply to this comment]

Superb la..
Ayat pun santai je..
salam kenalan dr segmen reka dialog..

zie_ira said... [MTT reply to this comment]

ehehe,,akhir nye tiap2 thun x raya kat kmpung ,,gi honey moon je,,:D

Aku DaN SeSuAtU said... [MTT reply to this comment]

jejalan lagi di blog MTT..Jangan gaduh2 ..xbaik:)

ceriteraliyana said... [MTT reply to this comment]

hoh0hoho...pandai2!! ^^,

nuRuL said... [MTT reply to this comment]

Omakaiiii..honeymoon y ke 165 kali..

dasat2..kih3

:))

suha said... [MTT reply to this comment]

1 lg topik yg slalu mnjadi punca gadoh (^_^)

akutetapaku.com said... [MTT reply to this comment]

honeymoon di blo ni jelaaaa..hehe:)

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

:)

È