BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Monday, June 20, 2011

Kehidupan makin membosankan (!)

Assalammualaikum..



Bila sebut pasal kehidupan macam macam cerita macam pengalaman yang kita boleh dengar daripada setiap orang dengan cerita dan pengalaman yang tersendiri..MTT sendiri pon ada kisah yang tersendiri dalam kehidupan..Tapi bukan Erti Kehidupan tuh.. Tu hampehh kentot memanjang... =.=


Kadang kadang rasa macam dah bosan dengan kehidupan harian..Hari hari buat benda yang sama..Esok lusa tulat telat telan pon buat benda yang sama..Kadang kadang ada jugak niat nak cuba sesuatu yang baru tapi bila dah cuba sesuatu yang baru,lama kelamaan akan jadi bosan juga knknkn?Sebab munasabah ianya akan jadi benda yang sama kita akan buat sama dengan sebelum ni...


Tu la kalau dah nama pon manusia kan..Mana nak pernah puas dengan apa yang dah ada dalam kehidupan seharian..Yang kita taw cuma nak jadi yang terbaik di antara yang terbaik supaya kita tak tertinggal jauh di sekalian makhluk yang terbaek dan terhebak di abad ini..


Nota kecik : Nak feeling feeling jadi baby balik..Doraemonnnnnnnnn pls come to me.. :')




Terima kasih membaca sampai juling bijik mata... ^^







14 Orang balas bebelan:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

ni mesti selalu tgk citer Doraemon ni... hehe~

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mr baiz pun same..hehehe..bosan beno

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

aktiviti harian

yang melegekan.kentod bersepah kt blog orang hari-hari..hehehhe

SyahmiFikri said... [MTT reply to this comment]

asyik buat benda yang sana...

-new entry-
-edit entry-
-blogwalking-
-comments-

emmajean said... [MTT reply to this comment]

Disebalik kebosanan... ada keceriaan nya...

zuwaidah said... [MTT reply to this comment]

manusia ni sememang tidak pernah puas. apa2 pun cintailah apa yang perlu kita buat, kalau tidak rasa bosan hehehehhehehe kak zu pun sama jeeeee....tiap2 pagi mesti kata pada diri sendiri kak zu suka pegi kerja. kalau tidak hampehhhhhhhh je hari tuuuuu huhuhuhu

mas saari said... [MTT reply to this comment]

bahaya ni kalau dah bosan dgn kehidupan...

Syuhadah Razali said... [MTT reply to this comment]

alolo...sabar je la kak..nk jadik baby balik ke??haha..baby laily..chomel je nama...

Dayana AZ said... [MTT reply to this comment]

wahh entry penuh makna :') .
mmg klu kte ulang ap kte buat, lama2 jd bosan, sbb tu tiap hari kene creative fikir nk buat apa yg berlainan sket hehe.

honey amour said... [MTT reply to this comment]

bukan setakat juling yunk..tejojol dah biji mata ni...hahahahaa...

k a k L a m p said... [MTT reply to this comment]

cari la hobi baru yng interesting sket hahahahha

Erra Kyra said... [MTT reply to this comment]

haha....





kalo boring...




jejalan ke rumah(blog) kite...

wekk.^^

mizzkechique said... [MTT reply to this comment]

mmg bosan kan...nk kanak2 mcm dl..leh main pondok2..

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

sabar laili... namee pun sama. namee rasa bosan gak dengan hidup. namee selalu rasa sampai nak bunuh diri sbb depression. itu jugak sbb utama nami buka blog..namee sunyi so namee perlukan ramai lg kawan. n tiap2 hari kt umah namee akan ngadap internet interact dan membaca :) supaya hilang sunyi dan bosan,

bosan sbb tunggu nak sambung master ni lama sangatttttt..bulan september..then terlalu memikir target nk capai phD before 30. jd stress bila fikir dream kita yg sangat jauh.

laily kerja kan?

È