BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Friday, June 24, 2011

Kelihatan segar lagi bugar tak (?)





Assalammualaikum..



Mempersembahkan taman kanak kanak girang gumbira untuk tontonan umum dan khalayak ramai,mari lah wahai rakyat jelata melihat keindahan taman ini.. Cutt ! Salah sudah tuh.. MTT nak share kan dengan kamu kamu dan kamu para lalink yang serba serbi chumel dengan kewujudan wajah baru BeloG MTT yang tak seberapa ni..Tadaaaa header flash baru...





Dan sebenarnya kemain sedih lagi diri ni bila tak dapat mantainkan kaler blog ni dengan merah makngah..==' Tapi apekan daya,kaler merah ada tapi kalau taknak merah makngah blog MTT ni akan nampak kusam serta tidak bermaya..



Dan yang kiut lagi miut ni adalah banner baru blog MTT..Kalau nak curik,silakan jangan segan dan pilu..MTT sedia serahkan dengan hati yang terbuka..Eceyhh~ 

MTT masih simpan lagi segala jenis kode template blog MTT yang lama tuh,sebab munasabah daripada template tu la orang mula kenal blog ni..Erkk? Ada yang kenal la sebabnya bila masuk kena pakai spek mata belalang pulak..==' Tapi template tu masih segar lagi bugar dalam taman hati ni.. =.=

Sekali sekala tukar angin kus kus pulak..Nanti boleh tukar tukar jugak kan? Template yang lama tu ciptaan Wan Hazel..Tengok jela blog dia pon dah mantop lagi kreatif kan..Sebab ramai yang tanya,boleh gegar dia kat facebook..Klik SINI..

Oke,sambung balik cerita tentang taman baru yang segar ni ciptaan Ayeem Ayam..Blog dia pon mantop lagi deboom..Taman baru blog ni semua sekali beliau buatkan kecuali shoutbox tu MTT masih gunakan yang lama..Ni pulak facebook Ayeem..Kalau ada yang nak tempah boleh terus deal dengan beliau oke? :)

Ce citer sikit pendapat korang pasal template baru MTT ni yer..

  • Kaler kusam ker?
  • Oke jer ker?
  • Boleh la ker?
  • Cute ker?
  • Woww ! Chumel ker?
  • Chumel macam tuan tanah ker? <----- Soriee terperasan japp =='



Nota kecik : Sila berikan pendapat dari hati suci sesuci minyak sapi dari lobak hati anda semua yer..Ada yang cakap macam header Yuyu Si Comel tuh,tapi MTT rasa jauh sangat bezanya.. Ada yang cakap "Eyh, Ingatkan ni second akaun Yuyu Zulaikha" ..Jauh benorr cara penulisan kami kot derr ! knknkn? =='

Terima kasih membaca sampai juling biji mata.. ^^



29 Orang balas bebelan:

NasZ said... [MTT reply to this comment]

cantik2..huhu..suka la..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : SAMBUNG CERITA INI ...

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

lgi ringan la blog nie bla zaty msuk..^.^ .. suka2.. nak men2 ngn header mtt lak.. hehee..,kacau sma itu ldybird..:P

Nabila Huda said... [MTT reply to this comment]

cantik. nampak lembut gitu.. suka la header comel tu. boleh kacau makhluk merah kat atas tu.. *jangan marah yee.. hihi

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

tadaaaaaa............suke kaco ladybird mtt..hehe

mas saari said... [MTT reply to this comment]

comel...nak header flash jugaklah!

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@NasZ: Hehe macehhh ^^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@☀ Izzaty Hedry☀ : Jangan sampai ladybug tu pitam pening maen pusing pusing taw..hehe ^^

risa said... [MTT reply to this comment]

weeeeeeeeeee...cantiknye blog dia macam orgnye jugeeee...sukeeeeeee

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Nabila Huda : Sila la kacau tapi jangan sampai dia pitam oke..HEHE ^^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mr.Baiz : Nngeeee~ kacau takpe jangan amek taw ;D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Tempah kat Ayeem kakkk !

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@risa: Nngeee~ macehh akak..Kembong hedong tak hengat nieee... ^^'

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

kesian ladybird tu... mesti ramai yg da acah2 kan dia.. kjp g sini.. kjp g sana... haha~

Lieyda said... [MTT reply to this comment]

mcm header blog yuyu zulaikha la sis :)

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

ladybird tu yg mana satu jantan & betina..? hahaha.. jawab jawab...

nurul nadia nasir said... [MTT reply to this comment]

mtt molek lahh!hihi cantik gituu :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Izzat Nazmi Saiful Bahri : Haha tu la..Dia ikut mouse.. =.=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Lieyda : Err Jauh sangat bezanya tu sayangg ^^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Norhisham Nordin : Ladybird kat sini semua gugurll =,=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@nurul nadia nasir : Macehhh sayngg ^^

Terbelog said... [MTT reply to this comment]

nmpk bersih sikit..yg dulu pun ok jugak..lapo ke ladybird tu..asyik mengekor je hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

ldybird tu tak pitam.. g tgn zaty y krem .. hehehhe

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hahahahhahaa..perkataan yg sama bila org masuk blog alya, "eh mcm header Yuyu Zulaikha laa.."

dah kata tempah dgn org yg sama, dah tentu la mcm seakan-akan..waaaaaaa..betul tak? betul tak?? :(

Ayeem Jemain said... [MTT reply to this comment]

tenkiuuu :)

msredcheesecake said... [MTT reply to this comment]

cik mtt,
kiut la header dia...like....hheee
kaler pun best

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

sgttt okeh !!

sgttt terbaekkk !!

sgttt laju bila nak loading. tak berat sgttt .

sgtt kiutt n chanteqq ! mcm tuan punye belog laa . sesuai auuwww . heheheh .

zuwaidah said... [MTT reply to this comment]

bertambah segar blog ini...dengan kumbang di sana sini....awesome

'Aisya Salim said... [MTT reply to this comment]

comel lah kak ! happy semacam jer bila massuk blog akak ;)

Chempaka Sari said... [MTT reply to this comment]

hai awak..nak pinjam banner boleh? nak letak kat tapak iklan percuma saya. Saje nak try test tapak iklan tu.

sbb banner ni cantik...

È