BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, June 15, 2011

Kepanasan melanda jiwa & raga

Assalammualaikum..



Alhamdulillah dah selamat sampai office pagi ni..Walaupon semalaman tidur kepanasan tanpa belaian dari putaran kipas..Memang sangat susah hingga kan terpaksa berangan rangan keluar dengan Seth Tan baru la boleh lelap dengan amannya tapi ada sesekali memotong setim sikit bila sekali lagi terjaga akibat kepanasan..


Sebab munasabahnya tidur dalam kepanasan dan kegelapan malam tadi kawasan rumah MTT telah menimbulkan huru hara sekali gus dengan drastiknya telah membuatkan MTT buat dosa kering di petang semalam dengan menyuarakan rasa kekesalan yang amat dasat kepada TNB..


Naseb baik customer service TNB tu dapat menenangkan MTT supaya tidak bertendang di petang hari semalam..Dan bernaseb baik juga lah sebabnya bateri lappy dah charge full sebelum tidur malam kelmarin jadinya dapat la meng-hupdate  list yang join segmen Mista Sifu..Klik SINI kalau nak melawat blog blog yang join..


Selamat melabuhkan tirai di atas kerusi yang empok dan udara segar di pagi hari..Kalau tak dapat udara nyaman maw taknya nanti peluh keluar dengan drastiknya yang boleh memcecah puluhan juta lemon peloh sehat..Oke dah cukup sampai sini MTT merapu dan meraban,nak breakfast sat..




Nota kecik : Banyaknya cerita hot..Tapi MTT lagi hot semalam sebab tak ada elektrik..


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^



16 Orang balas bebelan:

Cik Jari Tembam said... [MTT reply to this comment]

Gas pun makin sket, silap haribulan memang kite boleh bergelap di seluruh semenanjung, kene jimat tenaga :D

waN Mohd Salim said... [MTT reply to this comment]

hahahaha x psang AIR CON ke makcik

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Cik Jari Tembam : Betul jugak tu kan.. :(

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

jimat elektrik tu,

jimat belanjer.. :)

jimat lemak badan seperti membuat trim kepanasan..hehehe

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@waN Mohd Salim : MTT anak jati melayu yang tidur dengan belaian putaran kipas sentiasa..HAHA :D

al_hakim said... [MTT reply to this comment]

ngantok ye..saya ade penyelesaiannya..=)

Putri Malu @ ima salsuzaima said... [MTT reply to this comment]

kalau panas memang x leh tido..hehehe

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

kesiannya..
tak mengantok ke nie?
semalam tak dapat tidur dengan lena.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

ke malam tadi takde elektrik... hehe~

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@al_hakim : Cepat bagi ideaaaaaaaaaaa ! :(

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Putri Malu @ ima salsuzaima : Tu la memang sangat mengantok.. :(

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Syazwan : Mengantok tahap chipmuck dah ni..Huhu :D

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Izzat Nazmi Saiful Bahri : AR'ah tade elektrik laaa.. :(

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

lame ke tkde elektrik malam tadi..??bulan lepas pernah juga kena macam tu... lebih kurang 4 jam jgk la tkde elektrik... dr 9.30 mlm - 1.30 pg...

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

penat la kalu xda letrik nie .. panas2...

Kathy Tuah said... [MTT reply to this comment]

xpe, sekali sekala..heee~

È