BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, June 25, 2011

Kita bukan keseorangan tapi ....


Tag line yang di gunakan KITA BUKAN KESEORANGAN

Yeayy kita semua memang tak keseorangan dalam dunia maya ni kankankan? Kalau sunyi sunyi tuh,alam maya ni la yang jadikan tempat penglipur lara..Ecehh~ Salah dah tu..header sape yang terpacak kat atas tuh? Banyak info berguna juga boleh dapat kat blog beliau ni..Ce tengok ce tengok..Klik SINI..




12 Orang balas bebelan:

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

yup, kat sini kita ada ramai kawan... :)

Muaz Faris said... [MTT reply to this comment]

tak perasaan pulak, thanks for review..

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

kita bukan keseorangan, kita dikelilingi ramai teman.. kita bukan keseorangan.. kita bertuan :)
Allah itu...

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

yeaa...kita bukan keseorangan, sebab disekeliling kita ada ramai kawan, cuma kena pandai pilih.. *eyh lari tajuk tak? hahah :D

alif ismail said... [MTT reply to this comment]

salam..

betol3 setuju ngan sis alya...

heheheh...

TeAqArH said... [MTT reply to this comment]

kite leh dpt rmai kawan..yg x kenal leh kenal..yg x rapat leh rapat.^_^

Terbelog said... [MTT reply to this comment]

kemas blog dia.
dulu suka gak simple2.
sekarang mood gelap2 pula hehe

Umedia Network said... [MTT reply to this comment]

Sesunggunya Allah bersama kita setiap masa. :)

Miss N said... [MTT reply to this comment]

urmm.. tak keseorangan, ramai yang menyokong dari belakang tanpa kita sedari :D

Vona Fragancia said... [MTT reply to this comment]

yeahh! we're not alone.

salwaismail said... [MTT reply to this comment]

forever alone = tak ada! hahaha
:)

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

sempoi la tagline dia kan? :)

È