Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, June 18, 2011

List blog bakal di hack (?)

Betul ker list blog bakal di hack ni?? Account kedua Mista Sifu pon tersenarai? Blogger yang design blog MTT ni pon tersenarai jugak..Ada any suggestion ker untuk elakkan daripada kena hack ni? Kalau list yang di sebarkan di betol,blogger yang tersenarai kena la hati hati..Tukar pasword yang susah sikit ker..Kombinasi huruf+nombor+simbol.. Mana taw boleh elakkan daripada semua tuh..Insya'allah..


Klik sini >> Check list

Ctrl + F untuk memudahkan pencarian


Nota kecik : Kenapa la perlu semua ni...Sia sia kerja keras semua blogger selama ni kalau di sia sia kan dengan kerja sia sia macam ni..

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^


23 Orang balas bebelan:

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

abg ben punya ade ke? yg mana MTT?

Cik Bunny said... [MTT reply to this comment]

Cik Bunny tak rasa hacker bakal hack list blog dengan jumlah yg besar.
Another tips: pastikan semua isi2 entri korang tiada satu pun perkataan yang sama dengan password korang. - InspireBunny-

Tea said... [MTT reply to this comment]

hmm.. Insyaallah takde pape.. tp btol ke list tu utk di-hack? :-?

farahin nasir said... [MTT reply to this comment]

blog femes mmg la ade harapan jadi mangsa.. ape la yg dieorg nak buat ha.. takde keje btul..


CERITERA KISAH

mas saari said... [MTT reply to this comment]

banyak jugak ye!
nasib baik link blog akak takde..lega!

officially19 said... [MTT reply to this comment]

err,suggestion..maybe boleh tukar password dgn kerap...tp problem untuk orang yang cepat lupa and senang confuse...

Ashraf Jalil said... [MTT reply to this comment]

rase cm kene gtau crew blogspot pasal ni.

-jgn dedah IP adress.
-Firewall kene sentiasa on.
-Jangan biar laptop terbukak sepanjang mase.

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

macam mana nak check..banyak sangat tu.. ;(

...Minah BluR... said... [MTT reply to this comment]

giler lah! byk gile.. juling mate tgok.. npe la perlu ade hack2 ni.. menyalahgunakan ilmu betol lar...

Nazzue said... [MTT reply to this comment]

Selamat tak ada dlm list...

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Mari Menari 2011 Membuka Tirai

myra ashrul said... [MTT reply to this comment]

byk nye yang nak d hack ?
hopefully blog mereka sume slamat .

SyahmiFikri said... [MTT reply to this comment]

masalah tuh hackers nie..

apa yang dorang nak sebenarnya?

haishhh

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

uishhhh !

ape ke jadahnya hackers nih ??

dh xda keje lain ke ?

nyusahkan hidup betol laaa .

kesiannn nasib blogger2 .

[ xto la saya termasuk ke tak sb byk sgt nk check nya ] heheh

Wanie said... [MTT reply to this comment]

dah tukar password tadi lagi..
langkah bjaga2..hehe

PenDekAr LauT said... [MTT reply to this comment]

mak aiii.. Takde keje yg berfaedah ke hackers ni nak buat.. Duk nak hancurkan hasil usaha org plak. Semoga semua nye tidak menjadi. Hopefully lah..

Aunty P :) said... [MTT reply to this comment]

fuuuhhh nasib baek tak pemes, kalau tak melalak la kene hack

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mr baiz punya takde..hehe

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mr baiz punya takde..hehe

fahmimustakim said... [MTT reply to this comment]

bahaya ni..nasib takde dalam list..tapi blog cik epal ada la dalam tu..cer tengok..

pami3.blogspot.com

amir aizat said... [MTT reply to this comment]

bnyak giler,haha

cik ayin said... [MTT reply to this comment]

neseb takde!

Umedia Network said... [MTT reply to this comment]

Nice info and follow done. Follow me back okeyh. :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : Acc kedua dia sayangg..Ctrl + F benashaari..

È