Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, June 16, 2011

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011







Wanna to join just klik the banner..Gempak dan mantop oke ! :)




Sandra : Dare to Enter? The search for Malaysia's Next Top Female Blogger 2011! Join now!


That was me and I would like to say YESS !!






1) Tell us about your blog in 70 words or less  ( 70 words or less :When and why you started it, how often you update, and your viewers)

lailyqaisyirah.blogspot.com diwujudkan Jan 2011..Terpengaruh afta tengok blogger2 yang ada dalam friend list PING entri on facebook..Fell in lurv berblogging since March 2011,when one of famous blogger Ben Ashaari promoted me on his blog dan membakar semangat lagi untuk terus berblogging when lailyqaisyirah.blogspot.com has been selected sebagai one of his protege on 16 May 2011..That is was a sweet memories in my blogging world..And lailyqaisyirah.blogspot has been changed to www.lailyqaisyirah.com on 9th May 2011...I will make sure atleast 4 or 5 entri will be updated...From start just buat blog tempat untuk sharekan tentang diri and what goes around me but bila ada yang support untuk serious dalam blogging I'm trying to improve from day by day and try to write what readers would like to read and maybe I have my own reader's..(Maybe tak tahan tu..Haha)

2) What is your personal style?

I like to being simple but more to mix and match,simple and comfort..Im not a kind of yang suka pakai too much accessories because its look weird when Im wearing too much accessories..So just with simple necklaces and few simple accessories enough for me..But its depends on what kind of place I would like to go..


3) A picture of you in one of your favorite outfits...



 Like to being simple.. That was me ! :)

4) Are you the next Malaysia's Top Blogger 2011? Why?

I can say YES and I can say NO.. huhu what ever it is I just try my luck..Yups maybe atleast we need a year experiences or more than that to say HELLO for ext Malaysia's Top Female Blogger..Layak ker newbie macam MTT just 4 bulan lebih blogging but who care?? Cuba nasib apa salahnya..mana tahu atleast in top30..(pengsann !! sebab berangan..)

5) I Love To Read Life With Sandra because...

SA supply his readers with all the thing about fashion,for me yang tak berapa pandai sangat tentang berfashion memang sangat sesuai kot..(Yeker tak pandai,bukan bukan just tak terlalu addicted dengan perkembangan fashion,example ; sampai nk beli magazine ker kn..Hehe)  I came to knew more about Life With Sandra when SA following my blog..terus kiokk fell in love once I open his blog..Macam cinta pandang pertama pula when I saw his header,pengsann lagi sekali !! sebab sangat wow !! Was a really really good job and hope u will always colourfull ur artwork Sandra.. :)


Ready to submit ! theeee~ nervous dik nonnn... :)


Nota kecik : Penulisan di atas tidak terlalu menggunakan bahasa ibunda kerana tidak mahu terlalu bajekk cool dan tidak menggunakan english education sebab tak berapa pro dan tidak mahu ada yang tercedera akibat tergeliat lidah...


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata... :)


*Entri ini adalah di resubmit semula gara gara airmata pertama bergelar blogger terjadi...Contest yang laen pon nak kena resubmit ker ekk? :(


È