Bebelan Terbaru BeloG MTT

Friday, June 17, 2011

MTT pon nak gatal jugak (!)





Gatai tengok Mista Sifu punya entri tadi.. Entri yang INI.. Kemain suka lagi dia.. Apa apa pon tahniah buat beliau.. Jangan lupa klik SINI sekali..Ada lagi 3 hari jer lagi untuk mengundi..

Dengan rasa gatal kemain jari ni MTT pon bukak website Alexa dengan harapan nak cuba lagi naseb hari ni mana taw kot kot angka dah mengecik dari sebelum ni kan..Last week check dalam 2 ribu lebih,kalau tak silap MTT salah la tuh..Hari Isnin check dalam 1800 lebih macam tu..Semalam check 1000 lebih... Dan hari ni check..Tadaaaaaaa... Tora datang lagi...Tak tak bukan Tora datang lagi tapi print screen yang MTT nak simpan buat anak cucu cicit cecet tengok nanti..




Nota kecik : Blogging bukan untuk femes ataupon gila femes tapi lebih kepada kepuasan diri..Kalau nak femes? Dulu dengan ayahanda tercinta dah puas dah kena kejar.. ^^


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^


22 Orang balas bebelan:

Ujang9897 said... [MTT reply to this comment]

wow..tahniah..

kepuasan diri sendiri lg penting dari kepuasan orang lain..=0

waN Mohd Salim said... [MTT reply to this comment]

waaaaaa tinggi dah ranx alexa die .. aja skit macam mane nak tinggikan

diana said... [MTT reply to this comment]

wah..
akak baru tukat domain..
masih lagi angka juta2..

tengah nak kejar bagi rapat degan mtt la kalau gini..
heheheh...

shopping2u said... [MTT reply to this comment]

wahh... da tggi, pasni dok sebelah sifu la hehe

azrijohan said... [MTT reply to this comment]

tahniah tahniah...

nak kene beat ni..hehe

jom bace:
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Finnit.nuffnang.com%2Fview%2F1726721&h=b285a

Freaky said... [MTT reply to this comment]

grrr x leh jadi ni.. kene lawan mtt... :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said... [MTT reply to this comment]

Tahniah MTT..rank Alexa MTT nie mencanak naik sebab ramai blogger yang pakai Alexa Toolbar melayari blog MTT nie.

Macam blog Jamal tue, pengunjung memang maintain dan ramai, tetapi disebabkan orang yang datang melawat tue tak install alexa toolbar, jadi Alexa Rank Jamal pun tak banyak improve, merosot sedikit ade la walaupun traffic bertambah.

Memang pelik kan..:-)

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

terbaik...

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

tahniah...tapi saya tak faham apa benda ni sebenarnya?? hehe. ape benda yeah ?

mas saari said... [MTT reply to this comment]

tak pernah try check pun...rasanya takde dalam senarai kot...hehehe

Azzah said... [MTT reply to this comment]

tahniah MTT..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said... [MTT reply to this comment]

Nk tnye, klo alexa kt Malaysia ni, yg tggi ke yg rendah, yg paling okay??

fyna said... [MTT reply to this comment]

waaaaa...jeles.
fyna pown br wt entry nih.
gara2 belogger abgteror ar..
hehe..
MTT lg mantop.

Ly_Tulip said... [MTT reply to this comment]

pergh! die pon tamo kalah..nak gak cek ranking alexa tu... Huhuh.. btw, tahniah la ea... psni dok sebelah ur sifu je la kan?? :p

Areliff said... [MTT reply to this comment]

gua rank 2k je...tak standing and blom puas muaheee :)

shopping2u said... [MTT reply to this comment]

akak cek jgak bru je jp tdi.. lam 2000 lebih tpi lupa .hehehehe

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

wahhahahaaha..wow!! bagus ada peningkatan, hahaha..yep yep, kepuasan diri sendiri lagi penting :)

AL-QASSAM said... [MTT reply to this comment]

terbaik dari kebun anggur

~syue~ said... [MTT reply to this comment]

wow...angka saya besar lagi... huhu..

bestla MTT ea :)

Far8 budak baik said... [MTT reply to this comment]

baik kita puas org
lain pun puas..
tora tu dulu kegemaran aku kot..
hahahaa..
tahu pun..juling siap bace
hahaha =p

Terbelog said... [MTT reply to this comment]

wah..hebat2

tia @ Ini Kisah Tia said... [MTT reply to this comment]

nak kejar lagi ni .. hehe :)

È