BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, June 29, 2011

Penting ker Group Blogger di facebook (?)


Sambil dok blogwalking malam tadi menghabiskan saki maki malam Selasa di hadapan laptop,MTT terjumpa dengan Group untuk ping ping ping ! entri di facebook (Sebelum ni ada tapi tak banyak macam nie !) .. Rupanya ada berjuta lemon ! Terima kasih Sunah Sakura  yang baek hati dan Alya si chomel sebab tolong add MTT dekat group group yang MTT agak ketinggalan di belakang.Sangat penting yer wahai rakyat jelata sekalian yang comel lotey group ni semua bagi melariskan entri,jadinya tak payah pakai minyak pelaris dah..Dan di samping itu mengeratkan silaturahim sesama blogger.. Errkk ! 

Ada jugak MTT try seacrh tapi tak la jumpa semua..Maka dengan ini MTT sebagai rakyat jelata blogger ingin meng-list kan senarai group yang ada di facebook untuk tatapan para lalink sekalian..Yang mana tak add tu lagi boleh la add dengan kadar sesegera mungkin yer.. 

Boleh lar tepek dekat menu tabs,senang sikit nak ping ping ping ! nanti,al maklum selalu tertelan semut hingga otak kadang jadi lupa tak tentu hala tujuan.. =.='
  1. Kelab Blogger
  2. Kelab Blog 1 Malaysia
  3. Kelab Terjah Blogger
  4. CUTE and TOP blogger
  5. Geng Blogger Malaysia
  6. Kami Blogger Pilihan Malaya
  7. ❤blog kawaii and terkemas❤
  8. Komuniti Gila Blog
  9. Blogger terhebad
  10. Kelab Wacana BloggerHolic
  11. Santai Blogger
  12. Kelab Blogwalking
  13. Sembang Blog LM
  14. Blogger Malaya Aumm !
  15. Blogging Itu Seni
  16. I Luv Blogger
  17. Diari Sahabat Blogger
  18. Sahabat Blogger
  19. Port Blogger
  20. Kongsi Link Blog
  21. Jom Borak Kosong
  22. Kaki Blogger
  23. Blogger Group Without Rules
  24. Kami Si Blogger Official (KSB)
  25. Malaysian Blogger Unite
  26. Blogging Widget
  27. Blogger CyberGroup
  28. Blogger Blogger
  29. Girls Blogger (Gurl jer okayy)
  30. Cute Blogger
  31. GedungKita.com
  32. Blogging Group
  33. Blogger Ping
  34. Kami Blogger Malaysia
  35. Blogger's Malaysia
  36. Geng Blogger (1)
  37. Geng Blogger (2)
  38. Sejuta harapan ~ Via chit chat 
  39. Ruangan Sembang The Faceblog
  40. SPONTANEOUS THURSDAY
  41. Very Importnat Blogger Club
  42. Kami & Blog
  43. Saya Blogger Malaysia
  44. Geng Blogger Bersatu
  45. Kami budak blogger
  46. My Team Blogger
  47. Gelita Penulisan Kreatif
  48. Geng Bala Tentera Typo
  49. Kedai JomGelak Sdn Bhd
  50. Kawan Blogger
  51. KakiBlogger
  52. 1Blogger
  53. Pendukung Blogwalking /20'
  54. Komuniti Blogger Peneng
  55. Blogwalking Widget
  56. BeloG MTT <--- Kat sini pon boleh jer nak pingg =.=
Nota kecik : Ada lagi group yang MTT tak join lagi tak? Sila sila bagi link kalau ada..Macehhh..




Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^







33 Orang balas bebelan:

the garang said... [MTT reply to this comment]

sahabat blogger dah takde eh? niceee

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@the garang : Terima kasih tegor..Dah add on no 18.. :)

Munna said... [MTT reply to this comment]

wah byk jugak eh? mmg ketinggalan sungguh la sy ni...xleh nak add skg...FB block...t kat umah nk add sume...kasi ping ping pingggg^^

Clara said... [MTT reply to this comment]

thnx akq MTT, CR taw 4 aje geng blogger.. hehe..

btw, akq MTT mcm mne kq MTT buat header mcm tu *tunding jari dkat header belog MTT*

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... [MTT reply to this comment]

MTT.. ade satu lagi.. ngeeeeeee =)
V.I.B ~ Very Important Bloggers Club
http://www.facebook.com/pages/VIB-Very-Important-Bloggers-Club/180289692021541

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

wahhhhhhhhhhhhhhhhh...banyakknya!! hahahaha terpegun plakk :D

Jer ... said... [MTT reply to this comment]

siap buat list tu , rajin tol :)

Jer ... said... [MTT reply to this comment]

nak masuk girls blogger only tu . Jadi supporters , takkan tak boleh :P

muhamadsufian89 said... [MTT reply to this comment]

banyaknyeee. dalam banyak2 ni baru join 7 group je. huhu

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said... [MTT reply to this comment]

wah..baru sedar..memang ade banyak page utk blog group kat fb..
thanx a lot..boleh ramaikan kawan and BW mcm ni..

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

oh banyak nya group saya tak tahu!!! hahaha. :D tapi bg namee, group2 mcm ni menbantu bloggers! kita spread d links n tukar2 bahan bacaan kan! :)

Nizam Ijam said... [MTT reply to this comment]

sendiri pyer fan page pon kena ade..nnt andai kat blog kena delete...sekurang2nya kita ade backup..

jom letak nizam ijam dlm bloglist :)
”Malaysia Vs Taiwan.. Misi ke Piala Dunia Brazil Bukan Misi Mustahil”

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Munna : Nanti balik jangan lupa add.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Clara : ur welkam sayangg.. Haa header tu tempah dekat Ayeem Ayam.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : Okayy Mak Dara,MTT dah add on.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : Jangan nak pegun sangat la yunk.. :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Jer ... : Senang sikit nak ping.. Haha Nak masuk group blogger girl tuh? Komfom admin dia tak approve.. heee =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@muhamadsufian89 : MTT pon baru di add berjuta lemon nie semalam.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. :Cepat cepatt add ! Hehe :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Namee Roslan : Yups Namee syg..sangat setuju dengan itu ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Nizam Ijam : hehe tahu tak per..banyak entri lama yang hilang MTT carik balikd ekat situ la..Nak ingat semua tajuk tu memang daya ingatan sangat lemah ! =.='

JIJI YU said... [MTT reply to this comment]

tapi sekang ni cam susah nak ping..ade word ape hentah..

Pembawa_Wacana said... [MTT reply to this comment]

Sertaila group no. 10 tu yer...hehe

zuwaidah said... [MTT reply to this comment]

wooooooooo banyak nih..ketinggalan ler kak zu nih

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said... [MTT reply to this comment]

oh ada banyak lagi ghupenya..thnks for info yea MTT.. ;)

Taufan Bin Ribut said... [MTT reply to this comment]

taufan bin ribut blogger crew x de pon.nampak sangat org tak kenal kite..

Famili Ceria said... [MTT reply to this comment]

pergh...banya betul group blogger dalam fb..buleh patah tangan kalau nak kesemuanya sekali...

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/

~Queen Q~ said... [MTT reply to this comment]

MTT! tq 4 sharing this info :)

Alyza said... [MTT reply to this comment]

thank you for sharing...luv it.. :)

Miss Nadya said... [MTT reply to this comment]

Thanks sebab add saya blogger malaysia di sini..:)

nad kasi backlink di blog contest nad..:)

nad pink..:)

Budak Malas Sikat Rambut said... [MTT reply to this comment]

wahhh , kawan blogger tersenarai laah :) thanks belog MTT

cheqhaizan said... [MTT reply to this comment]

nak joiinnn gaks :)

CikAnyss' :O said... [MTT reply to this comment]

uwaahh , mtt , a big thanks yeah , mmg mencari ni , hehe.. google dpt blog mtt ..:)

È