Bebelan Terbaru BeloG MTT

Sunday, June 26, 2011

Potong setim berjimba jimba

Assalammualaikum..


Lega rasanya bila perot yang besar gedabak ni dapat di isi dengan pelbagai jenis makanan yang terhebak di abad ini.. ^^ Lapa kemain rasanya perot ni daripada semalam..Bangun jer tidur pagi tadi umanggaihh kemain lagi berkeroncong untuk nasi lagu yang dok maen dalam perot ini..


Hari ni dekat kawasan rumah MTT ni hujan lebat gila babengg..Kalau tidur tu orang kata sampai tak sedar la matahari dah naik tegak atas kepala..Punya lah syiokk tidur di buai angin sepoi sepoi bahasa..Potong segala plan nak keluar berjimba jimba hari ni.. =='


Entah kenapa daripada sejak azali lagi MTT ni jenis yang sangat malas nak keluar kalau time hujan hujan..Lebih suka lepak di rumah sambil layan cite ape yang hado jer kat tv..Tak pon dok tengok vcd feberet berulang kali sehingga muntah darah kebiruan..


Niat di hati tu nak BW la ke blog blog yang join segmen Mista Sifu semalam tapi apekan daya niat di hati tak tercapai sebab munasabahnya line internet teramat lah tenat hari ni..Tak dapat la nak BW ke blog blog yang join segmen tu semalam..Nak balas kunjungan blogger yang sudi datang jengah kat sini pon terbantot gara gara tenet tenat yang sangat cemburu ..


Nota kecik : Hari ni hari malu malu sipot sedod yang terlampau..


*Untuk blogger yang nak BW ke blog blog yang sangat rajin dan sporting join segmen boleh tengok dekat side bar belog MTT senarai segmen segmen Mista Sifu okayy.. :)


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^



7 Orang balas bebelan:

Areliff said... [MTT reply to this comment]

ujan2 tido melengkar dalam selimut memang best muaheeee

Chegu Zubir said... [MTT reply to this comment]

sejuk3....memang layanla..

jom join
Segmen : Pencarian Mega Bloglist

Farhah Azman said... [MTT reply to this comment]

best la hujan..dpt tido lena..hehe..
kat cni,aduh,panas..=,=

shah said... [MTT reply to this comment]

dekat sini pon ujan...
http://89shah.blogspot.com/2011/06/aq-hampir-dibunuh.html

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

untung laa ujan syg oiit, sini fuhhh tgh malam pun berpeluh! T________T

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

hari mmg hujan je dr pagi.. baru stop ni ha... heee~

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

tapi heran la Qaisyirah, line memang macam siput la skg ni.. napa ae?

È