BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Sunday, June 19, 2011

Rambot sama pacak sanggol sama tinggi




Assakammualaikum...

Memang syok la di hari hari cuti macam ni dok menepek golek golek atas sofa dengan angin yang sepoi sepoi bahasa.. Ecehh~  lepas dah penat golek golek macam ayam golek hadap balik lappy ni BW sana sini.. Sampai naik penat dh nak toinkkk toinkkk sana sini..Haha (Kau reti ker penat BW?) Tapi tenet agak tenat hari ni .. =='

Suka baca macam macam entri daripada blogger yang hebak hebak yang ada di abad ini..Komen semua pon memang wow wow sokmo..=.= Kadang kadang tak semua orang boleh terima pendapat kita bile kita tinggalkan komen komen dekat entri dorang kan? Nanti salah cakap eyh bukan..bukan..salah menaip terguris rasa hati pulak.. =='


Asyik-asyik entri sama cuba la buat stori pasal wedding cik kitty yg vouge ni pulak ker..Haha

Bila BW MTT terperasan yang kebanyakan entri entri yang di update semua lebih kurang sama jer...MTT juga sama tak terlepas daripada berkongsi cerita yang pernah blogger lain cerita..Ala ala ada yang anggap entri basi la..Tapi nak buat macam mana kan? Kita ni manusia biasa,rambot sama pacak,sanggol sama tinggi (Entah mana mana jela dapat perumpamaan ni) Pendapat semua orang berbeza...


Oke sambung,manusia ni mempunyai pendapat yang berbeza,cara pemikiran yang berbeza so bila ada yang update entri yang seakan akan tu tak jadi masalah kot..Ker mendatangkan masalah kepada pembaca sebab pening nak baca entri yang sama?Tapi semuanya mempunyai pendapat yang berbeza beza itu yang pasti la..

Nota kecik : Sebab tu dunia blogging tak suram,walau entri tajuk seakan sama tapi pendapat dan penyampaian setiap blogger berbeza beza..

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^


7 Orang balas bebelan:

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mr baiz setuju..rambut sama pacak sanggol sama tinggi..hahah

k a k L a m p said... [MTT reply to this comment]

betoll.. tajuk same. content nye lain heeee

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

kadang2 tak sume yang baca blog saya, pun baca blog MTT, tak gituuuuuu dearrrrr~~~ hehehe... ^_^

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

peribahasan moden nie..
hehhe

Siti Arfah said... [MTT reply to this comment]

Setuju tu . Laen org, mknenye laen lah sumenye .^^,

Srikandi Cinta said... [MTT reply to this comment]

Yup, setiap orang tu mempunyai cara dan pandangan yg berbeza.. so dunia blog ni sememangnya sgt meriah kan kan kan :)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

tajuk sama tapi penyampaian tak sama kan? dari situlah kita boleh kongsi2 pendapat...buat apa nak gaduh kan?

È