Bebelan Terbaru BeloG MTT

Friday, June 24, 2011

Rindu Nora Elena ..Tak takk bukannn ..





Entah kenapa malam ni hati sangat redup redup sayu mengada manja,boleh buat muntah darah kebiruan kalau terlalu sangat ikutkan perasaan ni.. ==' Rasa rindu nak tengok Nora Elena..tak tak MTT bukan lesbian,rindu nak tengok Seth Tan dan sebenarnya.. Sila lah gelak sambil guling guling atas jalan TAR sebab ini lah yang terjadi dalam kepala hotak yang senonet ni malam ni..

Lagu daripada OST drama yang memang meletop habes tuh dah lebih 2858ratos kali dah MTT dok ulang dengar..Marilah turut serta dengan MTT melayari bahtera merdeka,eyh bukan melayani lagu lagu OST drama yang meletopp habes tuh..




Seth Tan maintain I lap u.. <3




Nota kecik : Tak terlalu di buai perasaan sangat ni derr..Nak request Nora Elena 2 boleh? =='

Terima kasih melayani perasaan MTT .. =='


16 Orang balas bebelan:

アヌム ちゃん said... [MTT reply to this comment]

tak..takkk.heee

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

a'ah.. akak pn suka banget lagu ni.. :)

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hahahaahha..rindu la tu, sampai kat wall pun ade lagu OST Nora Elena.. :P

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

saya tak penah tengok lagi citer nie..
tak suka drama cinta-cinta Melayu..
lelaki memang macam tu ea?
or saya nie tak romantik ?

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@アヌム ちゃん : Ye ye ye mengaku sedang rindu =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@niena shopping2u : Dari tadi tak henti dengar ni kak.. =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : Okayyy MTT admit memang rindu nak tengok cerita tuh..hahahahaha ^^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Syazwan : Nanti try tengok..Atleast 1 episod..Believe me u akan suka..HEHE Sebab munasabah cerita ni adaptasi daripada sebuah novel..Sangat bestttt !

zarulfarhana said... [MTT reply to this comment]

ska sgt cta tue

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mtt cer nyanyi lagu tue..mr baiz nak dengar

risa said... [MTT reply to this comment]

suke tengok..tapi tak nak tengok lagi..ekekeke
ehem ehemmm ini budak mesti berangan nak jadi nora elena...hehehehe

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@zarulfarhana : Best kan ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mr.Baiz : Kalau nak dengar kena belanja gi karoksss la.. HEHE =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@risa: Ehermm ehermm tak la jugak nak jadi Nora Elena tu sis..Cuba suka sangat tengok dorang dalam cite tu.Sangat sweettttt ~ ^^'

salwaismail said... [MTT reply to this comment]

citer ni best la. tak pernah miss 1 episod pun. hhaha :D

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

tu dia aih Qaisyirah ni da kritikal da ni.. nak ka cita dia, PM Nadh, nt nadh bagi..

È