BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, June 28, 2011

Sengketa meletus antara Fasha Sandha & Iqram Dinzly



Bila MTT terbaca entri daripada Zie ni MTT teringat ketika sedang enak menonton Melodi beberapa minggu yang lepas kot,kalau tak salah tu MTT silap la..Tapi sememangnya ada kenyataan yang Fasha Sandha keluarkan berkenaan kelewatan seorang artis ke set penggambaran..


Sebab munasabah sekarang ni cerita di slot Akasia 'Dewaku Cinta' tu tengah di tayangkan (Tak berapa nak tengok sebab still tak boleh beat Nora Elena),lantas melintas lah wajah Iqram Dinzly di kotak pemikiran yang senonet ni..Alasan munasabah yang di berikan oleh Iqram adalah kerana beliau mengalami kemalangan kecil..


Status di facebook Fasha Sandha ni ter-hupdate setelah kenyataan yang di keluarkan oleh Iqram kepada BH..


"Maafkan saya Iqram,awak tidak layak menjadi hero saya di masa akan datang " - Fasha 


Kemain lagi statementnya,MTT baca sambil mata pandang atas,tangan di dada okayy ..




When anger controls your emotion..Silence is the best treatment..Professional..- Iqram Dinzly

Tersenyum baca statement ni.. 



Kita ni manusia mana ada yang serba serbi sempurna,dalam kehidupan kena lah ada sikap toleransi sesama manusia..Jangan terlalu pentingkan perasaan amarah kita sampai kita tak termampu nak menjaga air muka sesama manusia..

Nota kecik : MTT tak fanatik Fasha Sandha mahupun Iqram Dinzly..Harap maklum.. =.='

Credit to  : The Eyes Of Redbloodsnow 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata... ^^


23 Orang balas bebelan:

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

tak rasa apa sbb tak minat mereka berdua.. hehehe, minat FAHRIN +.+'

G3-lina said... [MTT reply to this comment]

alah.. kecoh betul~ dua2 malu~

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

ska statement iqram !:)

nyampess si sendat tuh. pelastik !
xska!xska!xska! hihih

TeAqArH said... [MTT reply to this comment]

x kesah pun..tp mmg x suke fasha sendat tu...huhu

s u a r a h e a R t y said... [MTT reply to this comment]

urmmm. . . .biarkan saja mereka dengan labu - labi nya. . .

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hahahahah..adeh la dunia artis! macam2..hurmmm

mizzkechique said... [MTT reply to this comment]

nap xckp depan2 je?? hehe.. seb bek xminat mereka..

Fazreen Misbae said... [MTT reply to this comment]

kan dia ade ckp dia punyer twitter hak dia la nak tulis ape pun..buleh ek cmtu? Ha la..mmg minah kntroversi dia ni..toksah dok layan sgt la...tak abes2...tp, belakon bgs..haha

Fad said... [MTT reply to this comment]

huhu..mcm2...

oPiE iSa said... [MTT reply to this comment]

Bila ada nama fasha tu, terus tak sokong fasha. Mana2 pihak lawan dia tu, sape2 pon, sy tetap takkan sokong fasha! menyampah. Macamlah dia DIVA sangat. Taaboley ke tegur baik2. taapyh lah kecoh sangat. pegi semuka dgn Iqram and ckap face to face instead of mencarut kat Twitter.......

Suka cara iqram jawab. Ye, mmg professional..

risa said... [MTT reply to this comment]

dua2 pon perasan diva...ai tak shuke both of them ponnn

saiazuan said... [MTT reply to this comment]

and silence is the best treatment :D



check out my new header, on #Transformers3 mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

^ Uncle Syaf ^ said... [MTT reply to this comment]

tak minat pun due due...baru tahu isu ni...nasib baik bace blog mtt...he3


well, bengang gile si fasha tu kat fb die, entah la, hal depa, malas nk amik port

alinac lover said... [MTT reply to this comment]

tgk jela~

si kacak bergaya said... [MTT reply to this comment]

sy sokong fasha!!

sbb fasha seksi dan gedik. Kekekkekekeke

Fadzmie Mohamad said... [MTT reply to this comment]

Pulak dah. Macam-macam betul #retis sekarang ni. LOL.

# epic win! sila serang pawagam berdekatan! #

ariffinkamil said... [MTT reply to this comment]

Fasha ni jenis cpt melenting & kurang sabar, nak kata budak kecik xkena plak... rating drama yg dia berlakon bnyk yg suam2 je

MyMye MyMya said... [MTT reply to this comment]

mcm2 je artis skg nie...

shigellazoster said... [MTT reply to this comment]

saye tk suke fasaha... :)

Cik Eka said... [MTT reply to this comment]

tak berapa minat dengan mereka berdua..ngehehehehehe

Aunty P :) said... [MTT reply to this comment]

ala padalnye si fasha yg blagak diva, bru kes skali nak kecah 1 alam,
iqram memang profsional la, tgk siap friendly lg, kalau fasha ? harapan, lsung tak prfsnl

ashafanie said... [MTT reply to this comment]

sejak kes fasya n nora danish dulu, tros xpndang fasya..cpt nyer mnusia brubah laku.sure fasya seprti dlu.. tp sbgai mnusia, xde la smpai taksub nk slah nk skong ssipa..dunia artis..

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

Aku tidak lah fanatik minat mana² artis. Dr segi populariti sudah tentu FASHA SANDHA lebih popular dan pandai acting. Aku jarang tengok IQRAM berlakon. Sebagai peminat artis Malaysia, tak perlu kita sesama manusia sebangsa seagama nak mengutuk antara satu sama lain. Tak perlu la nak sokong mana² pihak. Belum tentu yang anda sokong tu berkata benar. Dunia artis dunia glamour. Tak perlu la nak menghebahkan ke seluruh dunia d dalam akhbar. Tak perlu la mengutuk-ngutuk fasha, belum tentu anda itu yang terbaik. In future, anda sendiri tidak tahu apa yg akn happen to diri anda. Jangan mengutuk sebarangan dan membenci org lain kerana kemungkinan besar anak or keturunan anda pulak berkelakuan sebijik seperti org yg anda kutuk dan benci itu. Guys, don't easily judge others okay. *Peace

p/s: Tak berniat apa² pun cuma mahu memberi pandangan aku. Negara ini kan demokrasi. Bebas memberi pandangan masing² asalkan tidak menghina org lain.

*PEACE NO WAR =)

È