Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, June 15, 2011

Setelah lemas kepenatan kini di jumpai





Assalammualaikum..


Hari ahad lepas MTT ada bagitaw yang dengan selamatnya telah pergi berjimba jimba di PD kn..Dalam entri lemas atas katil akibat kepenatan..Sayangnya tak dapat nak linkkan ke entri tersebut al kisahnya segala entri dah pon di lupuskan..Oke takmo cite dah nanti sedih..HAHA 


Gara gara berjimba di PD semalam tak pergi kerja gara gara sakit dan kesengalan melanda di sekalian organ badan..Memang dah macam overdos tidur tak hengat dunia dah nak bangun pergi kerja memang dah tak larat sangat macam ada gam yang dok melekat dekat mata ni...


Mempersembahkan...Tadaaaaaa...



Ini la muka muka yang join pergi PD hari ahad lepas,sepatotnya ada lagi 7 orang tapi atas sebab munasabah tak dapat di elakkan plan terpaksa di cancel...


Lama tak jumpa Mek ni..Lepas rindu dah.. :")


Naik banana boat tak extreme macam naik donut boat ni..Siyesly !


Sape kata kami nebes? Kami cool oke....


Lepas naik donut boat kami naik banana boat pulak..Siap boleh main jelur jelur kaki lagi..HEHE


Snap snap dan snap lagi di hadapan Pulau Kecik..memang kecik sungguh ! 


Kami jadi sangat jakun ketika ini..


MTT paling tinggi tapi yang paling kecik dan sebenarnya..Pose yang paling membatakkan kami



Gambar setelah di campakkan bila banana boat buat drift



Oke MTT nak berenang balik KL sambil carik entri yang dah hilang..Agak agak bila boleh sampai ekk? :D


Nota kecik : Rasa nak pergi berjimba jimba lagi..


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^



14 Orang balas bebelan:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

ni PD kt area mane MTT..?? hee~

Ly_Tulip said... [MTT reply to this comment]

siyes sy jeles!!! Haha

azam said... [MTT reply to this comment]

bestnyerrr........sukalah

Moumo said... [MTT reply to this comment]

berjimba tu bahse ape?

mas saari said... [MTT reply to this comment]

best...akak paling suka time kena campak kat laut tu!!

zarulfarhana said... [MTT reply to this comment]

wahhh...bestnya...

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Izzat Nazmi Saiful Bahri : Alamakk tak ingat la.. hehe

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Ly_Tulip : Nanti kita g sama sama oke? ^^

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@azam: Mesti la sukaaaaaa.. :D

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@Moumo : Bahasa Sdn Bhd :D

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Syok kan kak? Tapi donut boat tu lagi syokk taw ! :D

Belog MTT said... [MTT reply to this comment]

@zarulfarhana : Sangat best boleh release tension jap.. ^^

EZAN IDMA said... [MTT reply to this comment]

best kan naik banana boat :)

siti kektus said... [MTT reply to this comment]

adalah dalam 5jam kalau berenag tu kak, hehe

sampai kl tak? ke separuh jalan je, hehe ;)

È