Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, June 23, 2011

Siapa pulak Cik Epal ni (?)





Tatkala mata sedang di julingkan sambil di besar kecik besar kecikkan untuk meng-hupdate dan menerjah blog blog yang blogger teringin sangat nak hacked tiba tiba mata ku ini seakan terhenti di satu komen..Sila lihat gambar rajah di bawah ;



Kat entri ni haaa.. =.=             


Sambil tenyeh tenyeh mata dan melompat kegumbiraan.. Yeayy itu adalah Cik Epal yang sebenar.. Jap jap sambil lompat dan meleleh segala jenis air hidung yang kembong tak boleh kuncup kuncup ni MTT dengan rasa tersedu sedan serta pilu buatkan entri ni nak cakap terima kasih dekat Cik Epal sebab munasabah datang ke BeloG MTT yang tak seberapa ni dan meninggalkan komen sejempot boleh MTT buat bekalan hari tua nanti.. Komen itu sekali gus akan meninggalkan kesan yang mendalam dalam lobak hati yang paling dalam hinggakan tak terselam ni.. Sudikah kiranya MTT nak ajak keluar dating sambil menternak lemak sekilo dua juta lemon.. Oke,tok sah berangan..beliau bz dengan Incik Shaheizy Sam oke... =.=



Macehh Cik Epallll... ^^

Nota kecik : Bila pulak la beliau tergerak hati nak klik button Para Lalink tu knknkn? Berangan..Nak pengsan 1387saat jappp...

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^


37 Orang balas bebelan:

Jer ... said... [MTT reply to this comment]

dasyat tol penangan cik epal kan :P

cik eira said... [MTT reply to this comment]

hee eira pon dy pernah singgah and komen kt entri eira :)

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

same laaa kite . kena komen ngan cik epal . rajin pulok dia kan . heheh . tuh menandakan dia tak sombong . kankankan . heheh .

p/s : bila pulok akak MTT nak komen blog saya . meh nak wat entry khas lagi spesel punya. hihih .:D

yasmine danny said... [MTT reply to this comment]

Dahsat2~~~ ayt hiperbola.. hehehe... =D

darxniq said... [MTT reply to this comment]

cik epal tuh sape??..hahahha..x kenal pon..

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

hehe..cik epal....saya nak jugak..haha..

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

wow...#retis komen blog dyer..:)

waN Mohd Salim said... [MTT reply to this comment]

cik epal tu sape ek ... ????? hmm

blog MTT dah cun laaaaaaaaaaaa .. nak hack la

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

@darxniq wakakakakakakakaka..niq tak boleh blahhhh ayat diaa...

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

hehehe..dulu pun dia pernah datang komen sekali... terkejut gak time tu~~ tapi tak wat entri.. :p

fiq. said... [MTT reply to this comment]

besh lah cik epal, sume appreciate komen dy, bgus la, miyahaha

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Jer ... : Hehe =.=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@cik eira : Ada masa kalau boleh semua dia nak kumen tuh.. =.=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@c u m u h a m a : MTT pon boleh dapat entri spesel ekk? Nngeee ^^'

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@yasmine danny : tengah hyper tahap chipmuck ketika menaip entri ni.. HHE =,=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@darxniq : Lalalalala buat buat tak baca komen tuh =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mr.Baiz : Jerit kuatkuat kat blog dia.. ^^'

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Nadya O'Conner : Nngeeee~ terharu sedu sedan.. =.=

~Kirin Selama Perak~ said... [MTT reply to this comment]

tak kenal siapa cik epal !
hahahahaa !!

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@waN Mohd Salim : Omaigaddddd jangan la begitu.. =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : Tu la kan..kat wall MTT dia send lagi tak boleh bla.. HEHE ^^'

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Sunah Sakura : Hehe MTT nak jugakk buatt.. :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@fiq. : HEHE Tu la ^^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@~Kirin Selama Perak~ : Kesian kamu KSP.. =='

cik EPAL said... [MTT reply to this comment]

KSP tu gilooooooo. muehehe. eh tapi betul lah. blog ni comel lah :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@cik EPAL : Cik Epal buat MTT pengsan kali kedua..macehh Cik Epal..Bila nak dating dating dancing dancing ni.. =.=

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

pengsan sblh MTT..ekeke

c u m u h a m a said... [MTT reply to this comment]

akak MTT jangan pengsan . nanti xda sapa nak baca entry yang di buat khas tuk akak n cik epal . terharu mehhhh . tguuu tau .

pape pon, thanks akak MTT coz sudi FOLLOW blog saya . rasa mcm nak koma terus nih . wakaka .

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

wow..cik epal puji MTT..kembang seyh...hik hik..:)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Lulu Caldina : oke,kita pengsan sama sama =.=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@c u m u h a m a : Wahh ada juga yang khas ker untuk MTT ni.. Sama sama sayangg =.=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Nadya O'Conner : Hedong kembong tak hengat nya nie.. =,=

mas saari said... [MTT reply to this comment]

cik epal pun pernah komen kat entri akak sekali...hehehehe

i'm ezza haniza said... [MTT reply to this comment]

untunglaa:)

Kalamhati said... [MTT reply to this comment]

hehe akak baca pun duk tersenyum2 sorang..dpt bygkan cemana cik MTT lompat...=D!

amniey91 said... [MTT reply to this comment]

fuyoo..bestnyer...
cik Am pn nak jgk..jeles2 ngan MTT..hihi

risa said... [MTT reply to this comment]

ayarkkkk!! lompat sikatak lompat!! ekekeke dak mia suke lagu neh

È