Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, June 23, 2011

Skandel di office amalan mengeratkan silaturahim


Memakai sandel ketika berada di office memang sangat lah selesa dan membuatkan kita menjadi makhluk yang paling hebak dan pantas bergerak di alam semesta yang hebak ni..Berbanding dengan memakai heels 18 inci dan ketika itu lah nak bergerak ke sana dan ke sini dengan kadar 20km/sesedod umpama sipot sedod yang sedang mengatur langkah.. Erkk..


Kalau dulu kat sekolah awek awek cun dan mamat mamat hot yang glemer kat sekolah tu menjadi perangsang kita untuk rajin dan lebih tekun untuk belajar sebab munasabahnya nak buktikan walaupon kita tak hot tapi kita mampu untuk menjadi hebak seperti mereka..


Oke tuan tuan dan puan puan sekalian sesungguhnya mukadimah di atas tidak ada kena mengena dengan apa yang cuba di sampaikan dalam entri yang penuh dengan kontroversi ini..Japp ! Ada la sikit kot..Jangan runsingkan hati serta limpa anda semua..Sila kan terus membaca sehingga ker perenggan yang terakhir sampai juling bijik mata..


Pendapat korang secara peribadi skandel di tempat kerja satu amalan yang sehat lagi mendatangkan faedah ataupon sekadar akan menimbulkan masalah di masa akan datang bila tercetusnya perbalahan antara korang dan skandel,maka dengan itu akan terdetiknya di dalam hati kamu kamu dan kamu.. " Huh ! malas nya nak hadap muka dia tuh.." Ataupon kamu kamu dan kamu akan berbangga kerana walaupon kamu sudah berpunya tapi orang kata masih 'market' lagi la ada orang yang masih menagih cinta walaupon cuma dalam bergelap gulita..


Nota kecik : Nak muntah darah kebiruan sebab munasabah tengok pasangan baru sedang berskandel


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^



20 Orang balas bebelan:

dilazfamily said... [MTT reply to this comment]

skandel kat ofis tak patut kot,lagi2 kalo dua2 dah perpunya.kalo solo boleh lah tak de org marah. kena ingat siap diri kitalah

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hohohohoho..MTT nak berapa plastik?? meh alya jadi supplier..hahahaha sabar jelaa syg :)

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

kalau dah gaduh pastu duduk 1 ofis lagi mesti la tak tenang hehhee..muntah ijau la pas tu

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@dilazfamily : Sebab munasabah itu la kemeluatan sedang melanda MTT.. HEHE =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : MTT nak 1847ratos untuk spare part masa hadapan.. =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mr.Baiz : Haa tu la..Masa sekarang takmo nak fikir.. =='

hajar said... [MTT reply to this comment]

pernah gak tgk fenomena memualkan tu kat tmpt keje lama.... tambah bengang lagi kalau org yg berskendel tu kacau kite... sabar jer la ye MTT... wat2 x nmpk jer... kalau berani sekolahkan jer...hihi

Bro ahmad said... [MTT reply to this comment]

cute la kartun yu? kt office banyak skandel ye..hmm baru tau

Rahmad said... [MTT reply to this comment]

skandel x bagus untuk kesihatan..

Rahmad said... [MTT reply to this comment]

ingatlah orang yg tersayang..hehe

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@hajar: Tu la kan kalau tak kacau tak apa..Ini mengacau pemandangan yang indah tatkala mood pon tak berapa indah.. =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Bro ahmad : Kiut ker? Huduh nya doodle jer tuh.. =.= Tak la banyak tapi ada la 3456 kerat.. =='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Rahmad : yeayyy plus akan menjejaskan prestasi keje jer knknkn? =='

Aida Omar said... [MTT reply to this comment]

xpatot kot..ntah ape2 je scandal di pejabat..hihi
t kerja pun terbengkalai

amirul.fareast512 said... [MTT reply to this comment]

As Salam , dtg menjenguk tuan tanah . hahha , ni ape citer ni ? ohh ...
scndal2 la pulakk .. huhu , nway .. 4 me , depends la kt sum1 tu , sbb ape2 pun stat dr diri siri .. kalaw dea pndai jge tgkhlaku .. insyaAllah .. sumenye baik2 belake .. betul ta? huhu ;p

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

@BeloG MTT erkkk..banyak gila ! hahahahahaha..tape tapee, alya oke jee.. :P

Izyan Masri said... [MTT reply to this comment]

BLOG ALA2 KAK YUYU LAH.INGATKAN KAK YUYU PUNYA SECONG BLOG.TAPI OKAY JE (: SUKA BACA

muhamadsufian89 said... [MTT reply to this comment]

banyak masalah kot. dah nama pon skandel memang masalah je yg datang nanti. lebih baik kumpul kawan je daripada berskandel.

Sembang Kemas said... [MTT reply to this comment]

skandal?oklah tu.Laki takpe.quota 4.HAHA

msredcheesecake said... [MTT reply to this comment]

Cik mtt,
Msred tak suka skandel walau dimana sekali pon...menyakitkan kepala otak....

È