BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Friday, June 17, 2011

Spesis entri yang pelbagai

Asslammualaikum...







Selamat dah sampai office sekali lagi hari ni..Alhamdulillah... Orang kata apa pon kat kita,rajin rajin la cakap alhamdulillah tanda terima kasih kita pada si pembuat andaian.. Nngee~:D


Hari ni mood nak BW sangat la cerah secerah langit yang terbentang luas dekat atas tu..Cerah lagi mata MTT setelah dapat tidur dengan lenanya semalam dengan belaian putaran kipas..Kalau BW dekat blog blog yang mana sempat di terjah macam macam jenis entri yang kita boleh baca,nilai dan buat spekulasi sendiri bagi setiap entri yang baca..


Sebagai penulis kita cuba menulis dari lobak hati yang paling dalam tapi untuk menilai entri tersebut terpulang kepada mereka yang membaca..Tak ada hak rasanya kalau nak masukkan kategori entri dorang tu sebagai plastik,kotak atau yang sama waktu dengannya la knknkn?


Ada blogger yang suka hasilkan entri berbentuk lukisan dengan doodle yang comel comel tapi mesej dalam setiap yang cuba di sampaikan tu kalau kita sebagai pembaca bijak nak menilai insya'allah akan sampai la apa yang si penulis cuba terapkan umpama ayam perap..


Tak kurang juga dengan entri yang bersantai tapi masih ada mesej yang cuba di sampaikan..Ada sesetengah blogger yang tidak tumpukan pada satu genre penulisan..Lebih baik pelbagaikan daripada pembaca kita terus bosan lantas rasa nak cepat cepat tutup jer blog kita dengan kadar 1800km/sesaat..


Nota kecik : Susah untuk puaskan hati sendiri apetah lagi untuk memuaskan hati orang lain?Kalau setuju angguk dengan kadar 1800km/sesaat..


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^



13 Orang balas bebelan:

n!cK said... [MTT reply to this comment]

juling dah mate nie..pulangkan mate beta!!keh3

Syuhadah Razali said... [MTT reply to this comment]

kak xleh benti nie angguknye...mcm ne?haha

emmajean said... [MTT reply to this comment]

ni yang tak best nie.... juling dah mata Emma...!!! huhu

shopping2u said... [MTT reply to this comment]

erm.. betul, kna pelbagaikan entri..

.m y z. said... [MTT reply to this comment]

betul2. kalau saya, saya suka entry ringkas tapi ada info dalam entry tu :)

wan_cikgumuzik said... [MTT reply to this comment]

saya setuju dengan entri ini.... lalalalallaa..

nazirulhazwan~ said... [MTT reply to this comment]

entry SEO plg guwa benci, rase nak tampar jer

yang lain,depends. kalau balik2 cite pasal pakwe, guwa ckp pegi mati same pakwe lu tu.hahaha

msredcheesecake said... [MTT reply to this comment]

CIK MTT,
APE PON JENIS ENTRY TU BIARLAH YG BERTUJUAN BAIK...HHEEEE

azam said... [MTT reply to this comment]

betul²...sokong MTT

azu said... [MTT reply to this comment]

alhamdulillah..try my best 2 give te best entry for others review.tq MTT!

hajar said... [MTT reply to this comment]

& mekasih sbb da sampai kat belog saye yg x seberape .... :)

cik eira said... [MTT reply to this comment]

tp walaupun penulisan dy best bila blog slow pon tak syok gak nak BW huhu

kawan-kawan, sapa pakai kanta lekap ? jom join :
http://buyeronlinehere.blogspot.com/2011/06/giveaway-by-cik-eira-shoppe_17.html

A retarded kitty said... [MTT reply to this comment]

angguk-anggku macam belatuk

È