BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Monday, June 20, 2011

Tak yah nak EGO sangat la





EGO || Thumbs up and thumbs down 



Sifat semulajadi lelaki ekk? egonya lebih tinggi berbanding perempuan.. Ego sebenarnya bagus utk tundukkan pasangan kot.. Tapi kalau ego tu berlebihan berketerlebihan,boleh membuatkan pasangan rasa macam nak say good bye forever.. Haha

Ego ni kalau kena gayanya tak apa la kot tapi kalau dah memang buat kesalahan tapi tak nak ngaku itu memang sangat melampau oke..Setuju? Oke angkat ketiak tinggi tinggi.. theeee~
Bahaya kalau ego terlalu tinggi ni,boleh rosakkan papan tanda jalanan hubungan..Buat hubungan jadi renggang at last terputus la talinya..Erkk? Macam ke laut jer ayat tu..

Biarkan tali tu terputus kita sambung lagi jer,memang lelaki susah ker ekk nak terima teguran?Kalau kita cakap A tu oke dia akan cakap B lagi oke..Bila dah sedar yang memang A tu lagi oke still tak nak terima yang sememang dan sebenar benar tiada yang lebih benar bahawasanya A memang lagi oke.. Haha Keras seyhh nak pertahankan prinsip kot..

Nota kecik : Ego biarlah bertempat jangan ego bersepah.. Entri sekadar luahan hati suci lagi murni sesuci minyak masak murni yawww~ Haha :)
*Lelaki dan perempuan sama sama ada ego..peacee no war...Haha
*Bila lelaki ego perempuan mulalah emo..


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata ~ :)




15 Orang balas bebelan:

Jer ... said... [MTT reply to this comment]

kalau Yamaha Ego S kategori ape ? haha , nice entry

Tea said... [MTT reply to this comment]

ego tak bertempat. selamat jalan yaww. haha.

NasZ said... [MTT reply to this comment]

betul tu..saling respek merespek..huhu..

MOHD NASER.com

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

laily! i like this! betul, memang betul laki ni ego tapi ego tu kena lah bertempat. ini ego yang hidung tinggi rasa diri dia je betul..rasa nak pelempang juga. hehe

laily, i suka penulisan laily. sangat natural dan tidak meloyakan. :) kisah cinta yang disampaikan would be great :)

SyahmiFikri said... [MTT reply to this comment]

hahaha..

btoi.. ego mest bertempat..

tapi lumrah la plak ego nie.. =))

rara pinkmafia said... [MTT reply to this comment]

MTT gurl pon kdg2 ego tinggi gak.rara ada kwn kan,6bulan tak call bf dye,sbb 2 2 ego tinggi.fuhh~ kalo rara mmg tak boleh.

saiazuan said... [MTT reply to this comment]

better be humble.. :D

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

lelaki tak boleh dipisahkan dengan ego..
cuma bergantung banyak atau sikit je tahap ego tu..
malah..lelaki ngan lelaki pon ada yang nak tunjuk ego..lebih parah kesannya.

Nini D.. said... [MTT reply to this comment]

MTT...mai join!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/contest-mata-menawan.html

cik najihah said... [MTT reply to this comment]

x kemana nya dengan ego yang tinggi melangit tu kan..
suka :)

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

kebanyakannya lelaki memang ego.... walaupun tak semua.... tak ada sedikit pun tetap ada dalam diri mereka

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mr baiz ego tak MTT??hahaha

hajar said... [MTT reply to this comment]

sabo eh MTT... smg MTT dpt pasangan yg budiman... x mo ego2...:)

Yayan said... [MTT reply to this comment]

kenapa lelaki susah mengawal keegoan sedangkan perempuan begitu mudah merendahkan keemoan ? Permpuan lemah bukti lelaki hebat ?

jln2 sini yer .. http://izyannadira.blogspot.com/

Aunty P :) said... [MTT reply to this comment]

kalau moto ego takpe kan ?

È