Bebelan Terbaru BeloG MTT

Sunday, June 19, 2011

Terima kasih buat blogger yang menegur ^^

Assalammualaikum..



Syahdunya di hari minggu begini terpakunya di rumah tanpa plan untuk berjimba jimba lagi untuk minggu ini.. Last week ke PD,minggu ni di landa senyap sunyi gulap gulita la dengan duduk di rumah dan menjadi makhluk yang paling malas sekali di abad yang serba serbinya hebak ini..


Entri pagi ni rata ratanya buat entri khas yang dasat dasat untuk mengucapkan selamat hari bapa kepada bapa masing masing..Buat yang telah tiada tu kita sedekahkan al-fatihah dan mendoakan kesejahteraan mereka di sana ya..MTT dah buat dah semalam dekat SINI..Ada yang cakap muka abah MTT macam Datuk K la,Shaharudin Thambi la.. Tetttttt Semuanya salah...=.=


Adakah sesiapa perasan?terperasan dan memperasankan diri tentang kelainan yang terpacul di BeloG MTT ini? Sila kan beri jawapan anda.. =,= BeloG ini masih lagi dalam proses membaik pulih setelah mengalami sintom sintom demam panas yang sangat melampau dan membuatkan ownernya menitiskan airmata pertama bergelar blogger..Laa tak taw?Klik SINI untuk keterangan lanjut yer..Sebab munasabah ada blogger yang bertanya nape blog ni macam laen masam jer dia tengok dan di sana ada jawapannya ye para lalinkk.. ^^


Semalam ada terima komen daripada seorang blogger meninggalkan komen yang membuatkan MTT terfikir adakah betul kata Alya bahawasanya blog ku ini kaler merah makngah sebelum ni? =,= 


"Selamat hari bapa..
Btw, adekah saye rabun warna atau kepekatan kaler merah kat background MTT mmg dah menjadi kurang? heheh" -
Ashraf Jalil





Jawapannya yaaa..MTT dah tukar kaler background blog ni..Terima kasih Wan Hazel..




Nota kecik : Lama lama terperasan jugak merah tu merah makngah..Terima kasih blogger yang beri pendapat..


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^



14 Orang balas bebelan:

mas saari said... [MTT reply to this comment]

lebih kurang warna blog akak dah...heheehehehe! cantik kan merah..

iz said... [MTT reply to this comment]

nape la blog ni sedap sgt mata memandang...ada sape2 ada jawapan nya??

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

erkk..hehehehehe tak sabar nak tunggu perubahan blog MTT seterusnya! all the best syg!! :)

farahin nasir said... [MTT reply to this comment]

color die dah kurang sikit silaunyer.. tp MTT jgn wsau.. tetap upmh!
;)

CERITERA KISAH

Ashraf Jalil said... [MTT reply to this comment]

cm kenel je quote kat atas tuh..heheh

risa said... [MTT reply to this comment]

ayarkkk..merah sangat ke? akak rasa okeh je sayam...yg ni pon ok jugak..hehehe

Jer ... said... [MTT reply to this comment]

kuasa power rangers merah dah berkurang la . tak yah pakai spek mata hitam la lau masuk blog MTT .haha

Abang Stalker said... [MTT reply to this comment]

xde la merah menyala..:) comel tu ada,psl ada ladybird yg super cute. ^_^ mcm owner.

pRiNCe said... [MTT reply to this comment]

prince dtg skodeng...lau prince nak bagi rm50 korang nak tak ?huhu...

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

SyahmiFikri said... [MTT reply to this comment]

makngah lawa pa.. =)

hehhehe

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

merah itu seksi!

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

memang perasan pon kaler background belog MTT da berubah kaler dia... heee~~

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

hehe..baru la tak silau mate mr baiz..hihi..

Tea said... [MTT reply to this comment]

doodle MTT merah makngah. hiks.

È