BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, June 18, 2011

Untuk ABAH (!)

Assalammualaikum..


Entri ringkas ini di wujudkan secara drastik untuk mengucapkan selamat hari bapa untuk abah kesayangan MTT.. Segala jasa dan pengorbanan seorang bapa memang tak ada tandingannya..Begitu juga dengan kasih seorang ibu..Tanpa mereka berdua tak mengenal dunia la diriku ini..Entri ni tak boleh di taip dengan penuh perasaan kerana ianya akan membuatkan air mata turun selebat lebat alam dan akan menjadi banjir yang melampau yang terhebak dan amat dasat di abad ini..


Kalau dulu masa sekolah,bila dah keluar keputusan peperiksaan dan ianya tak membanggakan TAKOT nya kita untuk tunjukkan pada seorang ayah..Kalau kita teringin nak keluar dengan kawan kawan TAKOT nya nak mintak izin dengan ayah yang kita nak keluar tapi ketahui lah bahawasanya SEORANG AYAH TIDAK PERNAH TAKOT UNTUK MELINDUNGI ANAK ANAKNYA... :")






Selamat hari bapa ABAH (!)



Mama & abah masa zaman muda..Masa ni MTT tak ada lagi kat dunia ni.. :")

Nota kecik : Selamat hari bapa untuk semua yang bergelar bapa.. 


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^


14 Orang balas bebelan:

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

sayu jap..teringat ayah kt kampung....

selamat hari bapa !

TeAqArH said... [MTT reply to this comment]

sekali tgk mcm dato K dah abah MTT..^_^

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

eh.eh
same muka u ngan mak u.
heheh

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

=) bahagiakan hati ayah -.-

AmyZana said... [MTT reply to this comment]

mmg tiada tandingannya :)

Ashraf Jalil said... [MTT reply to this comment]

Selamat hari bapa..
Btw, adekah saye rabun warna atau kepekatan kaler merah kat background MTT mmg dah menjadi kurang? heheh

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

http://wanwidget.com
hensem gak ayah awk masa muder, hehe

Aunty P :) said... [MTT reply to this comment]

shahrudin thamby ?

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

hargailah mereka... hee ~ (^^,)

SELAMAT HARI BAPA buat semua insan yang bergelar bapa di dunia ni...

aneesz said... [MTT reply to this comment]

happy fathers day uncle! ^_^

**::CIKNUURUL::** said... [MTT reply to this comment]

selamat hari bapa,abah,ayah,dedi,papa,abi,walid,babah,sume laaaa,..hehe,..jom snggah blog CN,kite tgk ayh CN plak,.keh3,.

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

eyhh..muka abah MTT mcm ada muka sorg pelakon laaaaaaaaaaaaa..

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

eh terlupa hari bapa!! ahah. Happy fathers Day to all the awesome fathers widely on the earth!! termasuk papa Laily! :)

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

Selamat hari bapa buat ayahanda MTT , suatu ketika dulu sangat meminati lakonan beliau...tapi skrg jarang dah dapat kelihatan muka beliau di kaca tv...huhuhu~ muka MTT ikut lebih ke ayahanda but warna kulit more to mum , no wonder muka u nampak macam mix hehehe...shantikkkkk..... jujur nie tau ngeeee :)

È