Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, July 21, 2011

Aku cinta komputer aku sebab aku gila (!)

Sangat semang-gat mencuba permainan yang terlihat dan tertarik di blog my future sister in law yakni,kakak kepada Mista Tunang sehinggakan tersengih sensorang pabila mendapat jawapan setelah mengerah mata sehinggakan kuyu mencari jawapan..Nak cuba silakan tanpa segan serta pilu ya ! Pilih jawapan bagi setiap soalan di bawah , gabungkan ketiga tiga jawapan contoh ;

 

i) Aku cinta + ii) komputer aku + iii) sebab aku gila = Aku cinta komputer aku sebab aku gila .. =.=’

 

i) Pilih bulan kelahiran anda:


Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:


1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:


Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat


Nota kecik : Kongsikan la jawapan yang korang dapat yer agar dapat MTT meng-exercise mulut di malam hari.. Hikhik =)

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata … ^^

17 Orang balas bebelan:

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

wow!! sungguh menarik ini game!! hahah, tapi ..aku cinta komputer aku sebab aku gila sungguh kena pada serorang blogger!! hehhe :D

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

aku pergi dating dengan Taylor Swift sebab aku gila <-- wakakakakakakka cehhhh tapi saya tak gilaa okee..hahaahhhaa

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

aku terkentut depan spongebob sebab aku perasan hensem...

haha...kesian spongebob...haha~

namaakulynn said... [MTT reply to this comment]

AKU LAMBAI DEKAT BOYFRIEND AKU SEBAB MAK AKU SURUH.

hahahhah.adoiii. :)))

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

saya punya jawapan..

aku peluk siti nurhaliza sebab aku fikir aku hebat...hakhak...apeda...

~ Arez-Leen ~ said... [MTT reply to this comment]

hehehe...sonok gak game ni..

ai punye...

Aku lambai dekat + upin dan ipin + sebab aku baik hati =

Aku lambai dekat upin dan ipin sebab aku baik hati....ish2...nice..

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mtt minta share ye..tq..hehe

sue perbs.. said... [MTT reply to this comment]

aku terkentut depan Gerrard sebab aku single.. hahaha.. lawak

TheMuks [SCC] said... [MTT reply to this comment]

Aku terhantuk + Sharifah Amani + sebab aku suka single =

Aku terhantuk Sharifah Amani sebab aku suka single ;)) HaHa ~

mr.dinie said... [MTT reply to this comment]

aku peluk mak aku sbab mak aku suruh..haha..anak yang baek kn ak ni..XD

Pure Mahabbah Fillah said... [MTT reply to this comment]

aku peluk sharifah amani sb aku bru ptus cnta...huuhu'jmp dia pn x penah...
kehkeh...terhibur....

BERT said... [MTT reply to this comment]

ahhaha nak teraiii hahahaha

DoodleLicious said... [MTT reply to this comment]

aku menari dengan jiran aku sebab aku suka single...

Ouch, ingatkan menari dengan johny dep..

Mila Ahmad said... [MTT reply to this comment]

aku gigit spongebob sebab aku xtentu arah..hahaha...

best r game nie...

misscha said... [MTT reply to this comment]

hahha...

misscha punye:

aku lambai dekat mak tiri aku sebab mak aku suruh..

gile awkward..huhuhu

Syahir Ramli said... [MTT reply to this comment]

sy pny jwpn...

aku peluk taik kucing sbb aku baik hati...adess!!

mas saari said... [MTT reply to this comment]

aku terhantuk komputer aku sebab aku cemburu!!


hahahaha...cemburu buta ngan lappy kesayangan ni!!

È