Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, July 14, 2011

Al kisah BeloG MTT dan Tok Nuffnang



Kemain asyik lagi BW sampaikan lupa pulak nak check kot kot Tok nuffnang dah terbuka pintu hati nak memberikan ganjaran kepada empunya blog ni akibat lama sangat menunggu BE daripadanya.. Dup dapp dupp dapp nak checknya tadi pon..

Dan sebenarnya MTT macam dah nak merajok sakan dengan Tok nuffnang ni..Dah letih benor dah ikut nasihat si tukang kentut tegar tu agar meng-hupdate survey kalau boleh setiap minggu dan menghantarkan tiket kepada Tok nuffnang sampaikan mereka muntah darah kaler pelangi ! Mista Sifu pon selalu pesan… “Sabar,nanti ada rezeki,dapat lah BE tu.. “

Al kisahnya sepanjang 5 bulan MTT berblogging baru mula bulan lepas dengan merajinkan diri dengan sentiasa menghupdate survey hampir setiap minggu dan menghantar tiket sambil di sertakan gambar kipas besar gedabak agar di lembutkan hati mereka untuk memberikan sedikit keriangan kepada MTT untuk terus menerus berblogging..

Dan sebenar benarnya lagi niat berblogging pada asalnya tidak lah semata mata hanya untuk menjana pendapatan sampingan,tapi lebih kepada ingin mencuba sesuatu yang baru dalam rutin seharian kehidupan..baru lah kehidupan tak jadi semakin membosankan kankankan?

Dan dengan ini MTT dengan rasa merendah diri ingin berkongsi BE pertama yang MTT dapat daripada Tok Nuffnang dengan para lalink sekalian berkat kesabaran yang sangat tinggi setinggi pokok sena belakang rumah Pakcik So’od tu..


BE

Ini lah BE pertama yang MTT dapat berkat kesabaran yang tinggi yang telah di terapkan ke dalam lobak hati yang paling dalam tak terendam ini..Rasa nak menitiskan segala jenis air hedong sambil berbekalkan baldi kaler biru melambangkan rasa terharu yang teramat dasat kepada Tok Nuffnang.. =.=

Nota kecik : Kesabaran tu penting untuk memulakan hari yang indah bersama Motor Trader ! # Tiba tiba pulak

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^

24 Orang balas bebelan:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... [MTT reply to this comment]

wahhhhhhhhhhhhhh tahniah!!!!

TWEETY BERT said... [MTT reply to this comment]

cayalah.. taniah cik adik maniss.. lamer dah tak hapdet survey hehee.. patot la lmbat jer naik hehehe

Dianaa said... [MTT reply to this comment]

Untung la dapat BE, tehee :D kena banyak sabar, kang lagi banyak dapat BE :D

Rohaizam Rosli said... [MTT reply to this comment]

waahhhh tahniah tahniah..... berkat kesabaran.... mmg berbaloi... cm iklan kamdar plak...

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

tahniah.. Alhamdulillah rzki tu..:D

y u y u Z u l a i k h a said... [MTT reply to this comment]

Tahniahhh sayangggg <3 boleh belanja yuyu la macam ni :)

Elih Japahar said... [MTT reply to this comment]

Tahniah :) tak sia-sia dgn kesungguhan dan kesabaran itu pasti ada kemanisannya hehe..

Eh..Ko Tu Junior lah,Ikut Senior Je lah !!

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

huhuukk..nak jugekkkkkkkkkkkkk!!!

ainaa said... [MTT reply to this comment]

still tatawu lagi. BE tu ape? mcm mane nk dpat?

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

MTT, leh tanya tak cmne nak buat link list blogger lain tu jadi scroll box ya? penin lorh nak buat.

CikMiMiey said... [MTT reply to this comment]

wahhhhhh ... berkat sabar ngan tok Nuffnang tuh kan MTT ..

MOGE SUKSES SOKMO :)

Ujang9897 said... [MTT reply to this comment]

hihi...=)

tahniah..tahniah..=)

nuffnang tu gatal kasi dkt awek2 jer...,laki dia tak kasi BE =)



*hantar jer tiket maki2 nuffnang..hahahaha

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

congrats MTT da dpt BE...walaupun tak banyak.. rezeki tu..boleh la belanja tgk wayang nanti... hee~ (^^,)

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

wahhhh~ tahniah~ hhehehe..

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

aha..tapi dia kata hanya kawan je.. ops, menggosip lak kat sini jugakkkk! hahahha~

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

MTT..tahniah!!! :D

suhaili sarif said... [MTT reply to this comment]

congratz..huhu
saya sejak buat blog baru x dpt BE.
waaaaaaaa...dekat 2bulan nie.wuwuwuuu

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

tahniah MTT!!.
memang..kena selalu update survey tu.percayalah!.nanti MTT akan dapat banyak lagi kalo selalu update survey!!..

wan dah dapat 4..hehehe..
benda nie tak penting sngat,,
tapi sometimes, benda nie la buat kita semangat nak blogging..
kan?

♥yaya budak suka embun♥ said... [MTT reply to this comment]

tahniah :)

Freaky said... [MTT reply to this comment]

tahniah MTT dah dapat BE, saya tak pernah dapat lg. gggrrr

H.J said... [MTT reply to this comment]

MTT belanja saya ye..boleh?haha

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

nad pon dapat be..:)
rezeki kan??hehe..:)

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

wahhhh... congrats yeh laily... alhamdulillah... boleh belanja aku mkn kepsi nanti... hehehe...

Fariza Othman said... [MTT reply to this comment]

hantar tiket tu mende MTT?! ce explain!!

È