Bebelan Terbaru BeloG MTT

Sunday, July 24, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

santai ben ashaari 5
Join klik SINI ..
Dari hari ke hari MTT cuba untuk mempelajari sesuatu yang baru serta ingin menyampai sesuatu yang bermanfaat untuk para pembaca kalau boleh akan tetapi apakan daya,bakat membebel syok sendiri yang lebih terserlah.. =.=’

Sila la kritik dengan seikhlas hati kamu dan kamu semua tentang kekurangan serta cacat cela yang terselit di dalam blog MTT ini..Terima kasih .. =.=’


Pembohongan alam maya ? 

Nota kecik : Bahasa melambangkan bangsa yer anak anak.. Smile

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata..

42 Orang balas bebelan:

Mira Hana said... [MTT reply to this comment]

tak terkata..comel sangat blog..macam mana buat header ? :D

jemput datang sini pulak

http://klinikhatidrmira.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ummiP3 said... [MTT reply to this comment]

Hai....dari segmen

http://ummip3.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Takder apa saya ingin katakan hanyala Blog MTT nie antara blog yang saya wajib nengok tiap hari...sehari lebih 3 kali kot....teruskan berblog...:)

c genk bah ne said... [MTT reply to this comment]

alamak..genk tak tahu nak kata apa..

ok..ok..genk jujur ya..genk tak puas hati lah header MTT comel...Hish!!!

ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!

TeAqArH said... [MTT reply to this comment]

hurm..musykil jugak nak kritik ape....pujian jgn bg..kritik je erk...tp nk kritik ape?? nk tau cara wat header tu..cute la(Alamak..terpuji...)

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

azam said... [MTT reply to this comment]

mmmm...komen ye, cam dah kurang cerita sgt dah semnjak akhir² ni....sorry :)

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

ai awak!
hhehehe..abg ben soh komen yang x baek..
tapi malangnye cam x de pon yg x baek..
sume baek
comel! ade lady bird..nak curik satu boleh?hehehe =p






http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said... [MTT reply to this comment]

kritik je kan tak boleh pujikan ?

blog ni sume dah comel cume background color pink je macam tak best pulak.if ae corak2 kecik2 comel2 cam baju kurung cotton mesti lagi comel.

ok dah kritik blog pertama !

jemput singgah sini http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

TheMuks [SCC] said... [MTT reply to this comment]

Hey! MTT entri hari tu suara mcm katak puru !! (cewahhh konon kental la nk kritik begini joke yerr ;p)

MTT macam dah kurang dengan entri kebaboom laa eakk?? Ke sebab dah nak kawen?? Iskhh.. memandai jeaa ^_^

http://chiqabear.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

TheMuks [SCC] said... [MTT reply to this comment]

Hey! MTT entri hari tu suara mcm katak puru !! (cewahhh konon kental la nk kritik begini joke yerr ;p)

MTT macam dah kurang dengan entri kebaboom laa eakk?? Ke sebab dah nak kawen?? Iskhh.. memandai jeaa ^_^

http://chiqabear.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

H.J said... [MTT reply to this comment]

blog ni tak leh masuk kategori kena kritik..hehe

Scarlett O'Hara said... [MTT reply to this comment]

Dah kritik dah tapi silap tempat pulak.(Kat entry lain) jadi tinggal link jelah kat sini.

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

azu said... [MTT reply to this comment]

Kalo MTT letak pic sendiri kt header cm Ben Ash mesti nmpak lagi gempak..segempak tuan punye blog!
http://azumie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Rahmah Ram Ram said... [MTT reply to this comment]

blog yang sungguh comel dengna kehadiran sepasang kumbang yang menari-nari...suka sangat...kiut!!

Happy blogging MTT

haslinda said... [MTT reply to this comment]

tak tau nak komen apa laaa... hehe... blog ni memang chumel sgt2... hehe :)

jom kritik blog linda...
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Wanz Mejuez said... [MTT reply to this comment]

Ini satu kritik okay...

Bila ang nak letak bloglist aku dekat blog ang?? jangan lah kedekut yea...

wakakaka

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

nak kritik sini..nak taw kenapa?tiap2 pagi MTT buat entry mesti cite sal perot die yang lapo tu..membuatkan mr baiz pun turut lapo..hehehe...

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

blog MTT memang wajib edy masuk tiap hari. terbaik.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

N A T A S Y A ツ said... [MTT reply to this comment]

wah, cntik je blog nie.
hehe, x le la nak kritik mcm nie.

tapi ade pertanyaan la :D
mcm mne akak wat header tu bergerak gerak :DD

ladybird nye comel ! <3

da follow, follow balek le ? ^_^

kritik sini lak :

http://duniabarney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

terjah, jgn x terjah :DD

ɀʉɱʁɩ said... [MTT reply to this comment]

nice blog..
cool header..:)

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

hajar said... [MTT reply to this comment]

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

AnAk dEneSor said... [MTT reply to this comment]

hye MTT =)
klo u letak iklan nuffnag kt tempat lain ag nampak cantik kn..hihi

jemput singgah sini

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

azlia mj said... [MTT reply to this comment]

Tak puas hatilahh lady bird tu asyik nak ikut aku je...agagaga..


http://purnamalie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said... [MTT reply to this comment]

ni fik nak ckp ikhlas ni! fik xsuke ape nak tahu x??

fik xsuke pink..haha.. tapi xpe.. comey gak..xla serabut sgt blog ni.. standard la blog gurl kan...hehe ;p
ok tu jer..

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Gen2Merah said... [MTT reply to this comment]

hahahaha. saya pun tak tahu nak kritik apa di blog ni.. semuanya sempurna ja.. eh, saya nak kritik warna je laa.. x suka la warna pink.. lembut sangat.. ekeke
Jom lawat blog saya plak..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said... [MTT reply to this comment]

ermmm...x puas hati satu jer tentang blog ni....tak puas hati knapa header dia cantek sangat.....

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

jenguk la sini...

faridah nazurah said... [MTT reply to this comment]

ish! macam mana nak kritik nih. blog ni comel sangat lah. jom datang kritik blog sy

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DaYaH JeLitA said... [MTT reply to this comment]

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...rasanya perlu letak margin untuk pisahkan sidebar dengan entry body..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Farhah Azman said... [MTT reply to this comment]

erm..taktahu la nak kritik ape kat blog mtt ni.. haha.. cantik dan menarik tapi satu je, banner farhah takde ke..hehe..

Cik Farhah

~AmyLiana8886~ said... [MTT reply to this comment]

comel giler header dia..leh tlg ajarkan tak...hehehe

Goblogz said... [MTT reply to this comment]

cis semuanya ok termasuk lah owner blog ni cun berasap..

krtik balik blog aku
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ladymariah said... [MTT reply to this comment]

kurangkan link kat kanan supaya nampak simple. maybe boleh buang bebelan terbaru, cerita semalam and mista sifu.

mohon ampun. sekadar pendapat. oh ya, followed ;-)

maszull said... [MTT reply to this comment]

slm ziarah kat tuan rumah...apa ek yang mama nak komen rasanya x ada apa2 pun semua ok je...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ninie_azriena said... [MTT reply to this comment]

macam biasa lah..masuk blog mtt, mesti men ladybird..
overall ok :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sya Cda said... [MTT reply to this comment]

geram betul kat blog ni...comel sgt... nak kritik ni....syaCda rase ladybird kat tepi sebelah kanan tu patut tambah lagi sekor....hihihi (xde pe yang nak dkritik,tp nk kritik jgk...)hihi

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Meck said... [MTT reply to this comment]

tak gemar sgt iklan blog byk kat header. yg lain ok. kemas.

http://meckomecka.blogspot.com

zieyzain said... [MTT reply to this comment]

everything is perfects,..ehehe=)

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nissa Jalaluddin said... [MTT reply to this comment]

belog mtt yang dikenali menerusi BA memang dah comel. I like the plain pink background. tapi kalo tambah corak2 halus2 sket mbe nmpak lagi gempak?siapa tahu...huhu.ce try~~
jom la komen blog saya pula.. =)

zarahanggun said... [MTT reply to this comment]


Saya juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, semua yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu. TQ

KimiCnoL said... [MTT reply to this comment]

blog nie kemas sangat..grrr hahaha ;p

petua kuruskan badan??

Razis said... [MTT reply to this comment]

dtg nak kritik jap, baru sempat nak ronda-ronda.
1. Kena tukarkan banner iklan kecik2 kat atas blog nie. letak kat sidebar. letak iklan berbentuk leaderboard jer lg menarik dan simple. Iklan kecik2 nie mengganggu kekemasan blog ini.
2. Warna background mmg kena dengan blog ini.

Semoga terus sukses dlm berblogging yer.

http://www.myrazis.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Wyna Nubies said... [MTT reply to this comment]

As Salam,

kumbang kat header tu menggelikan...waaaa~~larikkk..
boleh xbuat dia jgn bergerak..hua3

http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

È