BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, July 7, 2011

Bro,kritik blog aku sikit boleh ?




Join kadar segera di SANA .. 


BeloG MTT ni baru berusia 5 bulan.. Masih mentah macam daging mentah yang dok jual dekat pasar borong Selayang tu..Masih banyak yang perlu di perbaiki dan di pelajari.. Bukan senang nak jadi senang kankankan? Maksudnya buatkan orang lain senang dengan cara kita,penulisan kita dan apa yang kita cuba sampaikan.. 

Dan maka itu MTT dengan ini memberi lampu hijau sepekat pekat alam untuk para blogger yang join segmen untuk kritik apa saja yang korang tak berkenan dengan blog ni..Penulisan ker,tema blog ni ker,kaler blog ni ker..Ape jela yang korang suka..Tapi kita ni rakyat Malaysia yang penuh dengan adab dan sopan santun kankankan?Oleh itu,sila gunakan bahasa yang suci lagi murni okay.. Bro ! Kritik blog ni sikit boleh? =..=



Nota kecik : Tegur menegur tu kan sesuatu yang buatkan diri kita menjadi kepada yang lebih baek dari sekarang.. =.=

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^


110 Orang balas bebelan:

azam said... [MTT reply to this comment]

blog MTT dah ok dah....walaupun masih baru.....cepat dan cekap ...
lebih usaha dengan cerita² baru yang menarik....insyaallah boleh mencapai tahap BA jugak 1 day

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

:)

blog MTT ok...
xleh komen lelebih, hehehe..xlyk lgi nk mengkomen ^^

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

blog MTT ok, xder apa yang kurang. walaupun baru je lagi berbanding edy, entri MTT memang sedap dibaca. teruskan usaha lagi ya MTT. edy doakan MTT akan berjaya seperti BA jugak ya.

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

sorry MTT, edy lupa nak letak url edy kat sini:
http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Kasut& Karipap said... [MTT reply to this comment]

MTT nak komen ni....ladybird kat blog MTT gigit saya..hahahaha...
tu je nak kritik (@_@)

*belog mtt dah chantek dan sedap mata nak pandang serta baca..bagi saya dah ok sangat :D*

http://kasutkaripap.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Afiq Ryunosuke said... [MTT reply to this comment]

belog mtt buka dh terlebih ok ke???
:P

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said... [MTT reply to this comment]

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html


Nak kritik apa pun tatau..sweet je tengok tapi kat tajuk entri kenapa takde?

* Zaleta * said... [MTT reply to this comment]

blog dah cantik tp nape ari ni cam lambat...ker line sy yg lembab...suke tgok ladybird tuh...rasa nak ngappp...

Abby Salvatore said... [MTT reply to this comment]

Blog ini best dan suka dgn layout blog ini.Penggunaan bahasa pon cool!

LIKE!

:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

ninie_azriena said... [MTT reply to this comment]

blog mtt comel sgt2..
ninie suka men ladybird yg gerak2 tu tiap kali dtg cnie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Yayan said... [MTT reply to this comment]

nk kritik belog MTT ni ? xperlu kot sebab belog ini cantek , pengisiannya mantop ! semoga MTT terus suksen setanding abg BA .. :)

http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-boleh.html

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

ehemm... belog MTT dah ok korang cakap..?? belog MTT cantek okehhh... huhuhu... kalo bab penulisan tu, tak leh nak komen laa... masing2 ada gaya tersendiri...

Segmen : Bro, kasi kritik blog gua skit... bleh?

Atika Farha ;D said... [MTT reply to this comment]

nice :) lepas ni bykkan entri yg best yer. letak lah photo or video bagi org suka tgk.

Kemn Azmaili said... [MTT reply to this comment]

hye MTT,

nice blog..tapi kalau About Me tu letak atas mungkin lagi elok rasanya..tq

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

~HanAlia said... [MTT reply to this comment]

suke blog ni dgn tuan2 die skali...huhu

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NiSha said... [MTT reply to this comment]

hi..
Blog MTT.. errmm nak comment aper erk..
ermm x ade aper dari sudut negatif.. banyak yg positif dan menarik..
Nisha suka lady bird yg kat header tu.. cute.. ngan ayat terima kasih kat bawah tu..

jemput kritik blog Nisha:

http://heandsheloves.blogspot.com

datg dari segmen:
http://www.benashaari.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

blog MTT okey dah nie, ringan cantik dan nampak sangat kemas
http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

TWEETY BERT said... [MTT reply to this comment]

layout yg cantik.. tak berat.. entry pun besss penulisan pon ok boleh dilayan kadang2 bleh sengeh sorrang2 hehehe..

kagum dengan kamuuuu.. blogger baru tapi cepat naikk..

moga berjaya macam sifu BA jugak nanti ye..

aida said... [MTT reply to this comment]

Tak layak lg nak ngomen tapi MTT punya blog nampak dr segi presentation blog dh ok.

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

yuhuuuuuu..alya dtg nie!! ekekeke blog syg takde ape nak dikritik, semuanya dah santekk! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Mrs. Farhan said... [MTT reply to this comment]

MTT, semua oke. tapi kalau boleh tukar warna font untuk link dan visited bg berbeza-beza. Sbb pening nanti kalo banyak2 bukak, tp x tahu yg mana dah visit ke x. Harap MTT terima. Sorie kalo terkasar bahasa. Cuma untuk memudahkan pengunjung.

Saya datang blog awak. Selamat berkenalan.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

first time datang belog MTT ni terus tertarik da... gaya penulisan MTT yang mungkin boleh buat sape2 pon gelak sorang2 bila baca entri...

,give me 5 sikit.. (^^,)
teruskan blogging ye MTT...

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

muz said... [MTT reply to this comment]

saya nak komen bab design blog ne, ianya cantik dan simple... semoga terus sukses setanding abg ben... :)

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Azzah said... [MTT reply to this comment]

blog mtt memang dah ok sangat.paling suka header ketoink ketoink tu http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Laila Majid said... [MTT reply to this comment]

first time datang sini sempena segmen blog ben ashaari.

header blog ni cantik + owner blog pun cantik !

heeee jemput singgah

http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said... [MTT reply to this comment]

suka tengok ladybird kat atas tu..ikut kekunci tikus..cuma kadang2 tu rasa berat je..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

aida said... [MTT reply to this comment]

sorry pop u komen tu cmne

K.I.S.S said... [MTT reply to this comment]

design sweet ja, simple n x berat..
entry pun menarik gak..So, teruskan berblogging :)

http://kishiakaike.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Lelord said... [MTT reply to this comment]

best jek akak masuk blog ni

+_Miss.Jannah_+ said... [MTT reply to this comment]

lari lari kejar ladybird kat sini.. :D

tak bole nak komen lebih.. sebab dah memang comel dah blog ni.. ;)

selalu datang sini sebab skodeng, tapi takut nak komen..hehe

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

cik najihah said... [MTT reply to this comment]

blog yang sedap mate memandang :)

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

bahiyahaziz ; said... [MTT reply to this comment]

nk kutuk MTT..hehe..
nk lady bird tu ley tak??

~min~ said... [MTT reply to this comment]

Saya pon blogger baru, mudah-mudahan anda berjaya dalam bidang blogging,, amin,,
http://lalat-pening.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

jeles dgn tuan punya blog.. selalu 1st join segmen encik ben.. weee..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

normala_ali said... [MTT reply to this comment]

blog MTT dah ok dh. heheh.. rasanya xde ape nk komen.. entry sume best jia baca.. (^_^)

HaFizaH aYu said... [MTT reply to this comment]

blog MTT kemas xserabut..suka,cara penulisan u no komen sbb org ni lain2 gya pnulisan pon lain2.

http://ayuitukamu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

nurul nadia nasir said... [MTT reply to this comment]

blog MTT dah molekk!suka header tuhh hihi

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Aflina Affandi said... [MTT reply to this comment]

Header cun , ladybird comel.
Loading pun senang . hihi

http://thisnotyours.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

RATU QASEH SAIFUDIN said... [MTT reply to this comment]

saya suka blog anda..sejak daa tukar kaler ni..bertambah pulak suka nye..hihi..nice!..=)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/07/kasi-kritik-blog-saya-sikit-bole.html

CikMiMiey said... [MTT reply to this comment]

CM dtg sini ...
gaye penulisan MTT mmg sempoi abes la kalo bace .. besh2
saye suke tengok ladybug kat sni . cute2 je. hehehe^_^

semoga MTT teros maju ke depan !

LidaRahim said... [MTT reply to this comment]

kalau tak baca tadi blog ni dah macam blog otai-otai dah.. ok sangat2 dah

tapi tang belah kanan tu yg find us on facebook tu macam byk lak listnya...

terima kasih kerana menglistkan kitorang..

akak nak blk dulu.. esok samb.

http://bilajejarimamamenari.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

hajar said... [MTT reply to this comment]

dtg singgah.. nak komen x reti... blog da chantik sangat dah...

lisa min said... [MTT reply to this comment]

blog ni sangat sangat cantik dan menarik nak dibaca! nice ! loading pun cat je. header meletup habis comel je lady bird! hehe..

http://lisapolka.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

teynteyn the doll said... [MTT reply to this comment]

header tomei i loikeee hehehe

zarulfarhana said... [MTT reply to this comment]

blog nie cantek ja dimata saya...hhhuhhhuhh....

emmajean said... [MTT reply to this comment]

Yuhhuuuuu.... Emma datang nie, Blog MTT okay jer.. da cantek and comey dengan lady bird gerak2 tu... waaa... jeles la... nak jugak !!!

iedaurora said... [MTT reply to this comment]

mtt mmg best dah la banyak ladybird, mesti bace!

http://iedaurora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Mrs. Farhan said... [MTT reply to this comment]

MTT, mekaseh. Sayang MTT banyak2. =D


=)

Fariza Othman said... [MTT reply to this comment]

well, blog awak look preppy & nice. loading pun bole thn laju, lambat pun x. suke kumbang 2.

mine:
http://farizaothman.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

osHin said... [MTT reply to this comment]

yay....one of my feveret blog...taknak komen la...haha

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

osHin said... [MTT reply to this comment]

yay....one of my feveret blog...taknak komen la...haha

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

Dtg kritik ^________^


Belog MTT chantek dah...xyah kritik3

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

My Blogger said... [MTT reply to this comment]

blog yg KEMAS

http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

chegu abbas said... [MTT reply to this comment]

x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni...
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Rahmah Ram Ram said... [MTT reply to this comment]

suka masuk belog MTT sebab cumel dan berinformasi. senang nak load dan entri yang menarik dapat dikongsi bersama.

Keep up dan happy blogging.

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

me@monolog said... [MTT reply to this comment]

nice blog.. sy suka blog yg simple. senang loading..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

shiema sufian said... [MTT reply to this comment]

blog yang kemas dan cepat loading :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

cik Beskod said... [MTT reply to this comment]

suke blog nie hehehe simple n cepat je nak load hehe..

lagi2 header dia yg cantik sgt hehe :)

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

zaty dtg nk mengkRitik nie ..:p

BLOG ANDA SMART !.. NAK KACAU LADYGAGA TU JAP.. EH2.. LADYBIRD LAA..^.^

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

☀ Izzaty Hedry☀ said... [MTT reply to this comment]

zaty dtg nk mengkRitik nie ..:p

BLOG ANDA SMART !.. NAK KACAU LADYGAGA TU JAP.. EH2.. LADYBIRD LAA..^.^

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

dAk EyTy ThOmeL said... [MTT reply to this comment]

nice sgt,,,,,jelez ni hehehe
jom kritik sini lak

http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/segmenbro-kaasi-kritik-blog-gua-sikit.html

Cik Baju Kurung said... [MTT reply to this comment]

belog ini menarik and color match :)


http://www.lailyqaisyirah.com/2011/07/brokritik-blog-aku-sikit-boleh.html

JIJI YU said... [MTT reply to this comment]

aku nak kritik aku malu..aku kentut leh tak

Kaki Wayang said... [MTT reply to this comment]

Salah satu blog yang harus digegar, diterjah dan dikritik...info yang menarik, simple, ringan nak diloading..yang aku suke..tersusun rapi..xde lampu liplap..cun..dan saya dah follow....

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

iLa VaNiLLa said... [MTT reply to this comment]

ila suke lady bird tuh.. cumel jew blog ini mcm ila.. kui3.. MTT terbaek.. leyh tuntut ilmu kt MTT klu cm niyh.. tak reti nak kkritik lebih2.. masih tak layak lg..

nk kritik bebanyak kt blog ila sgt dialukan.. silakan..
http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

.: Mr Aril :. said... [MTT reply to this comment]

cantik n kemas,,cuma mungkin bole letak box pada content n sidebar supaya nmpk ia lebih teratur n kemas:)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Sufia Mahzan said... [MTT reply to this comment]

1st time ke sini..suda tertarik hati. Saya suke lady bird jugak :)

Simple yet informative!

http://miszsephia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ainondreamergirl♥ said... [MTT reply to this comment]

blog nih lawa. jeles kott :P

selendang merah said... [MTT reply to this comment]

Blog MTT oke loading pon laju...nice blog.

selendang merah said... [MTT reply to this comment]

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

CNK said... [MTT reply to this comment]

belog MTT memang dah meleeeeto sgt dah. dgn adanya ladybird yg comel membuat daku lebih terpaut!!

jom kritik belog CNK yang sgt biasa-biasa...*uhukkk!*

http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/segmen-002-bro-kasi-kritik-blog-gua.html


tq MTT! :) jgn lup follow CNK ye. i follow uuuu.. :)

myra ashrul said... [MTT reply to this comment]

meh nak kritik sikit ,
blog mtt comey ahh , banyak ladybird !
owner blog mtt pun comey and cantekk .

HAHA . taktau nak kritik ape sebab tak nampak yang kureng punn . best jek blog neh ;)

Lilynn Sazlin said... [MTT reply to this comment]

akak MTT!!! cantik betul la blog akak ni..cute with ladybirds all there.. takde ape yg perlu ubah. penulisan pun oke.
walaupun baru, akk sangat kreatif dalam berbelog.

well tiada kritikan lain.
but do kritiks at my blog taw:-

http://belogcintasaya.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

tq sooo much

siti nur sarah said... [MTT reply to this comment]

nice blog...
http://sitinursarahharun.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-sikitboleh.html

Aku DaN SeSuAtU said... [MTT reply to this comment]

Sis,kasi kritik blog gua..heee..di sini bukan bro tapi sis..Best segmen.blog yang masih muda tapi matang..hee

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

meaw said... [MTT reply to this comment]

even baru 5 bulan aktif dalam dunia blogging blog MTT ni dah cukup perfect :D
tahniah..


http://letopkeypad.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

[coretan harapan] said... [MTT reply to this comment]

jum kutuk!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

miszatie said... [MTT reply to this comment]

walau blog u br berbanding i ...tp u r more advance coz ur attitude yg comel dan menyenangkan..ur blog dah ok..sedap mata memandang n penulisan u pun sedap dibaca..:)

http://miszatie.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-boleh.html

lisa min said... [MTT reply to this comment]

bantu sy untuk komen di entry sy ni sebab sy msuk giveaway ni! thanx kawan kawan =)

http://lisapolka.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

mas saari said... [MTT reply to this comment]

nak kutuk ni!

blog ni memang dah comel tapi lagi comel kalau pas sekor ladybird tu kat kak Mas...hehehehehe

perfect dah!

http://www.massaari.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-mas-sikit-boleh.html

syarifah nurul ain said... [MTT reply to this comment]

ellop cik MTT..luv ur blog..simple n nice blog..even baru tapi asew cm org lame da tuh..btw,keep it up k..;D

http://emogurlz0409.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Afrida Abdullah said... [MTT reply to this comment]

antara header yg cantik penah sy tgk..gud luck..:)

http://daksweet.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Sheda Argos ツ said... [MTT reply to this comment]

datang sini blog ni dah cumil da suke ladybird 2 ekor tu hihihi

http://armsyanovella.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

KinosKoko said... [MTT reply to this comment]

nak tumpang walaupun x sepatutnya mengkomen..
MTT oke jek..xde masalah...hehe

PeRmAtA bIrU said... [MTT reply to this comment]

saya x layak lagi nak mengkritikkan??? tapi dah nak komen kena la kan??? kritikan saya...macamna erk blog nih cantik.. design lawa gila.. banyak plak kumbang...3 tu banyak lakan??? huhuhu..tapi senang loading...hehhehe... plak tu tuan dia rajin tau sediakan link segmen2 BA... tu yang paling best..

kritik ke ni??? terover puji plak.. nice..:)

A M E ! said... [MTT reply to this comment]

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Aku Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

k.h.a.l.i.l.a said... [MTT reply to this comment]

blog MTT x dpt disangkal lagi kecomelannye. huhuu x taw nak kritik ape, kemas. tapi, wane merah kat background tu mcm pudar sikit je? mungkin pandangan mata sy je. ^_^

http://tarisijemari.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Ninie Dora said... [MTT reply to this comment]

masa ninie mula2 kenal blog MTT, blog MTT kemas je warna merah skrg MTT da peemeesss pn blog MTT tetap kemas & brtambah comel gile..
damai hati ninie bila bukak blog MTT ni.. :)

jom2, kritik blog ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Lya said... [MTT reply to this comment]

sangat sweet blog anda walaupun simple..kemas je..cuma kalau entry dah bnyk boleh buat scroll ke..sng kan klu org nk baca.keep it up!nice blog. saya melawat nie... :)

http://randomisunique.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Ums Niza said... [MTT reply to this comment]

salam

mantap dan menarik...dah tu simple...

http://kancil8349.blogspot.com/

missunguviolet said... [MTT reply to this comment]

jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
tak sempat nak join . so dapat jenguk jela :(
kalau free datang la blog saya ye :)
blog MTT dah ok sgt . kemas, entry best, header, tulisan semua ok . tak payah nak ubah apa-apa dah . paling suka kat lady bird tuh, sangat2 comel oke . teruskan berblogging ! good luck !

:: Mrs.Eady :: said... [MTT reply to this comment]

dik..akak paling suka header ko dik...cantik!!!!!!!suka suka!! :)

akak dh follow :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

anismelon said... [MTT reply to this comment]

singgah pagi..blog mtt nie simple..loading pon senanga..:)

jom kritik membina kat sini pulak..:)
http://anismelon.blogspot.com/2011/07/segmenbro-kasi-kritik-blog-gua-skit.html

Fad said... [MTT reply to this comment]

xde pe nk kritik la MTT..hehe..nice je..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

mizzkechique said... [MTT reply to this comment]

suke dgn kewujudan ladybird tu..sgt comel.. br 5bln tp mcm dh bertahun.. =)

yuhanis said... [MTT reply to this comment]

komen: anis ske blog MTT!! kemas dan sedap mata memandang! tersusun je...ladybird slh satu daya penarik!!! hehe

Maya Lisa said... [MTT reply to this comment]

Maya rase kan... Maya angat suke kan blog ni !!

Best best !banayak info jugak maya boleh dapat ^^

Terjah Maya
http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Cik Asma BLuppy said... [MTT reply to this comment]

blog da kemas & tersusun
keep it up!

http://asmabluppy.blogspot.com

erlina BUNGA said... [MTT reply to this comment]

hyee, MTT ,laddy bird kejar kite .haha.
comelll sgt .suke gilaa. nak main kt sini hari2 la. blog da okay.perfect .hehe

siap follow lgi :)

http://thepainis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

AyiLarimA said... [MTT reply to this comment]

ni antara blog favourite Mira... sangat simple, nice and cute.. loading pun laju.. xtau nak kritik apa.. veritykan lagi ye.. jom kritik blog Mira :

http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

dah tukar & perbaiki sket2 dah... jomlaa tengok...

Segmen : Bro, kasi kritik blog gua skit... bleh?

nur amalina athman said... [MTT reply to this comment]

blog nie dah tersusun kemas dah..tatau nak komen apa..cantik..

jemput singgah sini pulakk..:)

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

نور عملينا زهافيرح said... [MTT reply to this comment]

blog yg sgt comel :)
ske dtg sini . hihi

Marina said... [MTT reply to this comment]

blog comel...suker bug tu...

nanti kritik la blog marina yer...hehe

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan said... [MTT reply to this comment]

haii i dah singgah n follow skali blog MTT..

blog sangat comel n kemas. rasanya semua ok kott. peace!

jom terjah n follow sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

PeRmAtA bIrU said... [MTT reply to this comment]

thanks kritik blog saya...

cuma saya nak ty pendapat miss toink2..hehheeh... bleh tak bg idea macamna nak perkemas widget tu erk??? sorry la saya budak baru belajr...:)

perfect life z said... [MTT reply to this comment]

Cantik blog nih, yang paling menyerlah header...
yang lain ok, tak serabut mata memandang...
itu jer lah kot, sebab aku pun baru nak berjinak dengan bloggers sekalin...hehe chaiyok chaiyok

http://arenakehidupanku.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Mrs. Farhan said... [MTT reply to this comment]

MTT jom la dtg kritik blog saya jugak. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

zieyzain said... [MTT reply to this comment]

blog MTT nice n best,..suka singgah here =)

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

meh nak critic...

hehe, blog laily sangat best dan lembut. tak garang macam saya. saya pun nk belajar jd lembut macam awak! :D

btw, segment ben bagus gila. i tengok blogger berpusu2 nk dptkan crtitc sesama blogger. bagus. :) merapatkan blogger kab.

È