BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, July 12, 2011

GILER BOLA ! MALAYSIA vs ARSENAL !!

NAMA PASUKAN : ARSENAL
Pengurus : ( Mr Baiz / http://mrbaiz.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html )
Jurulatih : ( Nadya / http://miss-nadya.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html)
  1. (Nazzue) http://www.nazzue.com/2011/07/blog-diperlukansegera.html
  2. (Gemini) http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  3. (Viniyamey) http://viniyamey.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  4. (Arelif) http://www.areliff.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  5. (Fazli) http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  6. (Mama) http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  7. (Nizam) http://www.nizamijam.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  8. (Nurul) http://nurulazura840501.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  9. (Nurfuzie) http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  10. (Missepa) http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  11. (Mak Dara) http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  12. (Ayah Su) http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  13. (Niena) http://www.my-shopping2u.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  14. (Aku tetap Aku) http://akutetapaku85.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  15. (Cerita Ahmad) http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  16. (Eera) http://eerashera.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  17. (Miasyarah) http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukansegera.html
  18. (Nurul Izwa) http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  19. (Izzat) http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  20. (Najihah) http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  21. (Blablabla) http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
Dan lawan mereka adalah .....
NAMA PASUKAN : MALAYSIA ( HARIMAU MALAYA )
Pengurus : ( Yien / http://yien9897.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html)
Jurulatih : ( Nadh / http://www.nadzrie.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html)
  1. (Hidayah) http://cphidayah.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  2. (Khairuniisa) http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  3. (suhailiSarif) http://suhailisarif.com/2011/07/blog-diperlukan-segera/
  4. (Nurhasliza) http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  5. (Syukris) http://msyukris.blogspot.com/2011/07/blog-di-perlukan-segera.html
  6. (Hajar) http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  7. (Eyra) http://eyra-eyraindehouse.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  8. (Hijau rumput) http://hijaurumputitu.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  9. (Faizah) http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  10. (Gadisku tersayang) http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  11. (Information) http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-blog-diperlukan.html
  12. (Kemboja) http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  13. (Satani) http://satanicsoap.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  14. (Azryan) http://wwwmyaelqayreenaazryan.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  15. (Harrazdani) http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  16. (Bexraz) http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blog-di-perlukan-segera.html
  17. (Nerd) http://aqubudaknerd.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  18. (Azumie) http://azumie.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  19. (Nadya) http://miss-nadya.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html
  20. (Burasahangus) http://burasahangus.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

Amaran keras : Sila baca dengan penuh perasaan lagi berkonpiden dengan kadar 1800km/sesaat !


Sekarang di mulakan satu perlawanan yang di tunggu tunggukan oleh seluruh rakyat jelata yang menginap di atas muka bumi ni,perlawanan di antara Arsenal dan Malaysia..Boleh di saksikan daripada tengah padang Nazue memendang bola ke arah Gemini,tapi beliau bukan berasalah dari German..Arghhh ! Tapi sayang bola terlepas ke tangan pemain Malaysia,Hidayah merampas bola yang berada di tapak kaki Nazue dengan melibaskan rambotnya yang panjang mengurai terselit Bunga Kemboja sekuntum..Kabur pandangan Nazue menyebabkan bola terlepas ke tangan pemain Malaysia..


Pemain Arsenal cuba mengalih perhatian Hidayah dengan menjerit Mamaaaaaaaaaa ! Opocot rumah terbakar panggil bomba ! latah si Hidayah lalu terlepas lah tendangan lipat maut yang cuba di tendangnya di pintu goal..Bola yang bulat lagi mampat terus di rampas dengan rakusnya oleh pemain Arsenal sekali lagi…


Sedang bola yang bulat serta comel di tendang tendang sambil cuba memberi fokus agar ketendangannya tidak membawa pemushanan yang berpanjangan Arelif mula hilang fokus apabila teringatkan Gadis Tersayang..Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Sekali lagi bola dapat di rampas oleh pemain Malaysia dengan cara yang bersih lagi suci murni sesuci minyak sapi..


Di atas Rumput Yang Hijau dan hampir menuju ke pintu goal pemain dari Malaysia terus menerus bertendangan antara satu sama lain agar tidak hangus la segala impian dan harapan seluruh rakyat jelata dan itu dia semakin hampir ! Makkk aihh terpele’ot pulak dia kat situ namun tetap gagah bangun nak menyambung tendangan yaaaaaaaaaaaaaa dan goalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!



Nota kecik : Kalau macam ni la gayanya jadi pengulas suka..Semputtttttttttttt ! .. =.=’



Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^

20 Orang balas bebelan:

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

suka la pengulas nama MTT ni.. weee~~ hahaha

s u a r a h e a R t y said... [MTT reply to this comment]

arggghh ! semputttt ~

TWEETY BERT said... [MTT reply to this comment]

caayaallahh laili ehehhee

azrijohan said... [MTT reply to this comment]

omak kau panjang nye...

komen dulu la baru bace,boleh? heheh


KEPUTUSAN ARSENAL VS MALAYSIA
http://ping.busuk.org/view/9918

Elih Japahar said... [MTT reply to this comment]

Nice..tapi sapa menang & kalah ni?konpius tak abis haha

Kaki Wayang said... [MTT reply to this comment]

Perghhhhhh namaku ada disitewwww...bernombor 11 nombor baju Ryan Giggs player Manchester United...upss..mlaysia wehhhh,...sangat best...dan at last setelah mengunjungi lebih 100 url..MTT adalah tempat terakhir ku menurunkan url pasukan kita di blog aku...MTT pengurus pasukan tu...

Anda pasti seronok membacanya..Arsenal Menang tewaskan Malaysia 2-1..KORANG SEMUA dalam team saya..sila baca..sangat kelakar dan sangat sempoi...

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-giler-bola-malaysia.html

Kaki Wayang said... [MTT reply to this comment]

Sesape yang komen kat sini boleh baca tau..tengok bagaimana aku mengulas perlawanan yang agak hebat di muka bumi ini...

dan MTT wajib kena baca sebab anda adalah pengurus pasukan...

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-giler-bola-malaysia.html

Nadya O'Conner said... [MTT reply to this comment]

kak...saya jurulatih arsenal...nak berlawan dengan pemain malaysia??aiyak...hehe...

perfect life z said... [MTT reply to this comment]

hebat hebat...aku try buat balik rumah nanti....tempat kerja nih tak sempat....

osHin said... [MTT reply to this comment]

hahaha besttttt...
oshin bukan orang german tau...

Aki said... [MTT reply to this comment]

Aki takde juga kat sini.. Anyway,Gud Luck Kak.. ^_^.v..

http://exyanne-collection.blogspot.com/2011/07/giler-bola-malaysia-vs-arsenal.html

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

datang dari segmen BA... url anda terpilih sbg pengacara rancangan... huhu...

jomlaa baca...

Giler Bola..!! Malaysia vs Arsenal

Areliff said... [MTT reply to this comment]

pemain malaysia sorang lagi mane hu3...

http://www.areliff.com/2011/07/giler-bola-malaysia-vs-arsenal.html

bexraz said... [MTT reply to this comment]

semput boboi bcer...hahhahaha

CikMiMiey said... [MTT reply to this comment]

hahaha .. sempoii je ulasan MTT .. semputt abes CM bace...

terbaekkk !!!

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

hahahha..
pengurus tue...
wah MTT jer yg buat yien dari malaysia,yang lain wat yien Arsenal..

Thankz SYggggggggg.. :)

menarik penyampain diar..lain dr yg lain..hahaha

H.J said... [MTT reply to this comment]

jangan semput suda...ahaha

Nizam Ijam said... [MTT reply to this comment]

no7 arsenal..thomas rosicky..hehe

Izzat Nazmi Saiful Bahri said... [MTT reply to this comment]

haha... best ada pengulas macam ni.... confirm semua semput dgr ulasan MTT.... (^^,)

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

saya jadi penyokong jek nih...

Norhisham Nordin : Jom Singgah Blog Saya

È