BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Monday, July 4, 2011

Hari yang serba serbi suram

Assalammualaikum..
2
Alhamdulillah sekali lagi dapat meng-hupdate entri lagi di pagi Isnin yang di landa kemalasan tahap chipmuck..Sehari suntuk semalam langsung tak hupdate entri sebab munasabah kesihatan tidak mengizinkan..Hanya mampu meng-hupdate list join segmen Gegar Blog Julai 2011 jer.. Yang tak join lagi tu sila lah dengan kadar sesegera mungkin join sebelum jam 2 petang nie yer..

Semalam memang tak ada kemana mana di sebabkan seluruh warga organ badan di landa kesihatan yang menada tak hengatnya..Cuma tengah hari semalam sempat ke kenduri geng bas sekolah.. Erkk ! Sama dengan kenduri kawan sekolah..Seronok tengok kawan sekolah naik pelamin..Rasa tak sabar nak duduk tempat yang sama jugak.. (Gatai kemain pulak pagi ni,salunya nak lambat lambat =.=’ )

Tiba tiba kenangan masa lampau tu merasuk dalam tubuh badan bagai nak gila bila ternampak kawan kawan sekolah lama..Cuma boleh sengih sengih gitu jela.. MTT sampai kenduri semalam pon dah agak lambat tambah pulak dengan badan yang serba serbi tak sedap,sengih sengih pon jadi la kankankan?

Balik daripada kenduri semalam mama pon duduk bertenggek melepak bersama anak anaknya yang tak berapa nak hyper aktif sangat,dapat la melahap bubur ayam yang mama buatkan..Kebah sikit rasa badan dapat menelan bubur ayam air tangan mama.. Kalau anaknya yang sorang ni serba serbi sehat memang tak senang duduk la mama tu asyik kena kacau memanjang… =..=

Dan sebenarnya setelah berabad lama empunya blog bernama MTT ini teringin dan telah mengidam nak makan Pizza Hut.. Kemain berabad lagi,kalau nak pergi makan dengan Cik Kazen jer tak seronok la pulak rasanya di dalam lobak hati yang paling dalam tak terselam ni..Haruslah makan beramai ramai di selangi dengan gelak tawa keluarga..Tak sabar pulak nak tunggu abang ipar balik dari Sabah minggu ni,boleh melepak beramai ramai sambil buat huru hara..Okay,sila abaikan sebab dah lari ke sinun dah tuh.. =.=’

Akhirnya malam semalam dapat jugak la menelaah dan melahap Pizza Hut dengan rakusnya sehinggakan menitis segala jenis air hedong tak hengatnya sebab terharu,dalam keadaan tak sehat macam gitu mama ada di sisi melayani anak bongsu yang sangat getiks ini.. Soobbb sobb sobbb,sangat terharu okayy..


Nota kecik : Saat si ibu atau si bapa yang sakit,anak akan selalu berada di sisi sebagaimana mereka buat tak? =.=’


Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^

31 Orang balas bebelan:

niena shopping2u said... [MTT reply to this comment]

kesakitan tu dpt hapuskan dosa kecil kte :D

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

sakit eh? jangan lupa makan ubat dear...

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

amboi tak lama lagi MTT lk naik pelamin.. :)

manjanya anak mama nie..

ubat utk sihat makan pizza kan :)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

kalau time sakit memang best manja2 dengan mak....huhuhuhu

Syazwan said... [MTT reply to this comment]

betol tu..
ksakitan tu menghapuskan dosa kecil kita.
have a good day toink-toink.

Tea said... [MTT reply to this comment]

cepat2 baik MTT.. :)

Jay said... [MTT reply to this comment]

semoga MTT sihat sperti sediakala...jgn lupa makan pizza tau..ehh salah..mkan ubat..heheehe...wah abg ipar org Sabah ye??hehehe...Kalu MTT turun Sabah bolehlah jumpa ni..hehehe

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

get well soon

fyna said... [MTT reply to this comment]

alololo...
MTT da sehat sepenuhnye ke ari nih?
mam obat taw..
cepat2 sembuh..
;)

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

pernah jugak dengar cm tuh..

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

moga cepat sembuh ye eyra..

Cik Arda :D said... [MTT reply to this comment]

Ciannya..
MTT..jangan lupa mam ubat..
smoga cpat cembuhh... :)

fyna said... [MTT reply to this comment]

tiba2 rasa nak makan piza pulak =.= ehhe

anyway get well soon dear

RedVixen said... [MTT reply to this comment]

nak jugak pizza! tetiba kempunan! hauumm!!

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@niena shopping2u : Tak larat sangat hari ni.. :(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Lulu Caldina : Macehh sygg.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ir yien 9897 : Haha mesti la ubat nak sehat makan apa yang di idamkan.. =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Saat dan masa yang paling menyeronokkan..hehe =.=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Syazwan : Same goes to u ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Tea : Maceh sygg.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Jay : haha nanti Jay PHD ke rumah MTT okay lagi cepat MTT sehat.. :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Isteri Encek Bard : Tqq akak.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@fyna: Tak berapa ok la tapi ku gagahkan jua.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mr.Baiz : Sememangnya betul baiz.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Sunah Sakura : Maceh sis.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Cik Arda :D : Macehh cayangg.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@fyna: PHD kan ada.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@fyna: PHD kan ada.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@RedVixen : Order cepattttttttttttt ! =.=

Miss N said... [MTT reply to this comment]

selsema ker, sampai meleleh makan pizza.. aduh, nak wat apa2 pun tak besh.. makan la ubat yer

Jay said... [MTT reply to this comment]

nak yg large ke yg mmedium??hahahahahaha....

È