Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, July 23, 2011

Mempersembahkan MTT menyumbangkan lagu Rossa


Assalammualaikum ...


Perhatian dan amaran keras : Entri ini di sertakan sebuah video hitam kosong di selangi dengan dendangan lagu daripada tuan empunya blog ini..Tolak campor bahagi darab entri ini berunsur perasaan lebih.. 

Selepas entri terkenang zaman kegemilangan , mengimbas detik detik kegemilangan dan proses membajek diri diva terbantot  di wujudkan secara drastik ada yang meminta MTT meng-hupload segala jenis video yang pernah MTT rakamkan semasa perform dan bajek diva di atas stage..

Sebab munasabah malu sipot sedod berserta pokedod tak sanggop rasanya hati ni nak bagi para lalink sekalian muntah darah kaler pelangi melihat aksi MTT terkinja kinja di atas stage..Tatkala itu la terdetik nak buat satu video,tapi hanya kedengaran suara semata dua mata sahaja la yer.. ^^

Lagu ini tidak pernah di dodoikan di atas stage semasa dengan band ya anak anak,suara ini telah di rekod semasa membuat rakaman di studio terkemuka yakni,bilik tidur.. (Dalam bilik ada tv sebijik,dvd,speaker,mic untuk memekak sakan tatkala bosan melanda )



Video ini tidak mengambil masa yang lama untuk loading.. =..=


Nota kecik : Hati hati semasa berlari untuk memuntahkan muntah kaler pelangi yer.. =..='




Terima kasih mendengar dengan memek muka yang chomel lagi pelik ! 



35 Orang balas bebelan:

azrijohan said... [MTT reply to this comment]

eh eh...
suara macam edit kat studio jekk
hehehehe...

bilik tido ke bilik air?


Jom komen entri ni kejap
http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/liku-aku-seorang-blogger.html

Umedia Network said... [MTT reply to this comment]

huhu. Nice2. Kalau sound HQ mmg best. :)

namaakulynn said... [MTT reply to this comment]

nice nice!;)

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

eh..eh..buat muka pelik jap pagi2 ni...

waaahhh..nice la..ni boleh buat album ni MTT..heee~

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@azrijohan : Haha edit kat studio la sangat..

Bukan dalam karoks jamban la,dalam bilik.... =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Umedia Network : Hikhik Tu laa,HQ dalam bilik di iktiraf la nie,bilik tidur... =)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@namaakulynn : Haha Segan.. Maceh sygg.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Ezad Skytech : Pagi pagi buta saja bagi kamu sakit telinga.. Hikhik

Boleh berangan jela cm tu.. =)

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

haha...mane ada sakit telinga la MTT..lagi tertekan butang play byk kali ade la...(^^,)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Ezad Skytech : Ehh yeker nie.. Malu sipod sedod dah nie.. :D

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

ehh..yela MTT..baru je habis dgr ni...^^,

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Ezad Skytech : Jangan dengar banyak kali sangat,nanti boleh muntah darah.. Hehe =..=

Kalamhati said... [MTT reply to this comment]

Sedap di dengar..=)

cik wanie Lovela (CWL) said... [MTT reply to this comment]

ANDA berjaya ke next finale..tahnia hhehe

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

selagi tak muntah darah boleh lagi dgr kot...hehe ^_^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Kalamhati : Hikhik =)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@cik wanie Lovela (CWL) : Surat pelepasan ke final mana? =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Ezad Skytech : Banyak kali nanti tiba la masa muntah darah tu.. :D

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

sedap beb meremang bulu roma den...

ilanilyana said... [MTT reply to this comment]

sedap kot! MTT chumel

Eza Boom Boom :) said... [MTT reply to this comment]

MTT ada bakat :).. nice voice! Hehe..

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Amy Syaquena : Haha jom g kemamangg .. ^^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ilanilyana : Nngeee~ Macehh ! Segan sambil kembong hedong ! Haha =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Eza Boom Boom :) : Heee~ macehh yunk ! :)

coklatberapi said... [MTT reply to this comment]

woww retis tuwww..nak sign!! plizz plizz~~~;p

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

ekekekek..syg!! wewittttttttttt nice nicee..hahah tp mcm berdengungg je, spoil laaa mic tu..

YOUsoF said... [MTT reply to this comment]

HEHEHE.. boleh tahan la, dalam bilik je kot.. nyaris² menari longlani tadi.. ;D


lain kali boleh try letak muka vocalist sekali kan..

H.J said... [MTT reply to this comment]

haha///video tak leh loading..pakai bb semput jek

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

sekurang2nya lebih sedap dari suara lulu.. :) terbaek dear..

c genk bah ne said... [MTT reply to this comment]

pheeeeewiiiiit..
bestlah suara..
genk nak play sepuas-puasnya ok hehehe..

misscha said... [MTT reply to this comment]

boleh tahan sedap.....lulus!!

TheMuks [SCC] said... [MTT reply to this comment]

MTT sedappp! Betul2 ho liauuu ! ; )

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

macam penyayi professional laa.
betol..tak tipu!!.
tahniah!!..best!!

Ashraf Jalil said... [MTT reply to this comment]

feeweett..nak autograph leh!?
sign kat muke~

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

laily..suara sungguh halus dan merduuuu :D kalau recording di studio meletop ni!

È