Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, July 19, 2011

Mista Sifu , MTT pilih 3 blog ini kerana….

Selepas join segmen Mista Sifu tadi,entri ini di wujudkan secara drastik dan pasti bukan plastik okayy.. Sini ----> Senarai Segmen

1) Celoteh Si Alya

Dan sebab munasabah nama blog dia pon celoteh si alya kan memang banyak betul cekadak blogger ni dalam entri entri beliau.. Hikhik Tak,tak.. Dan sebenarnya blogger ni jadi pilihan sebab beliau sangat la peramah,walau tak pernah jumpa bertentang mata yang boleh membawa turun ke hati lagi,tapi suka sangat berkawan dengan dia..Dan,kalau MTT hilang 2 3 hari tak meng-hupdate sebarang jenis bebelan syok sendiri kat blog ni,mesti dia rajin bertanya “Demam kura kura lagi ker?” Dia juga rajin meng-komen komen di entri entri yang tak seberapa di blog ini.. =..=

2) skytechxtreme

Blog dia simple tapi menarik ! Sentiasa ada rasa ingin tahu dan ingin belajar untuk memajukan diri.. Dari hari ke hari nampak peningkatan dalam penulisan beliau. =..=

3) Nazue

Blog ni penuh informasi.. Macam astro jugak la,macam macam ada.. Tapi nak masuk blog dia tak kena charge..Sila la ke sana.. =..=

4) Kak Niena

Kenapa blog ni? Try masuk dan tengok entri entri beliau dan kamu serta kamu semua akan tahu kenapa blog beliau menjadi pilihan.. =..=

 

Nota kecik : Ikutkan nak pilih banyak lagi nie.. Hikhik =..=

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata ^^

19 Orang balas bebelan:

Rahmah Ram Ram said... [MTT reply to this comment]

Salam, Apa khabar MTT,

Singgah sini dan sudi-sudikanlah...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Kaki Wayang said... [MTT reply to this comment]

BLOG ANDA DIPILIH!

WAJIB BACA kerana sesungguhnya aku meletakkan sesuatu yang sangat menarik mengenai Blog anda..

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-ben-ashaari-aku.html

Farhah Azman said... [MTT reply to this comment]

untunglah diorang...:)

BERT said... [MTT reply to this comment]

blog mtt pun bagus.. cane bleh tertinggal.. ehhee.. wahh dia letak 4 la.. aisehh.. kalo tau saya pon nak letak 8 hahah.. cayalah laili ehhehe

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hahahahha..deman menada-nadaaaa..ekekekekeke :P

Nazzue said... [MTT reply to this comment]

Eh...eh...blog MTT juga terselit di sini....

http://www.nazzue.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Elih Japahar said... [MTT reply to this comment]

Nazzue mmg best!..erkk, dah lama follow blog ni hehe

Kalamhati said... [MTT reply to this comment]

ada dua blog yg KH blum terjah..mekasih!nak terjah skang...=)

~Queen Q~ said... [MTT reply to this comment]

your blog sangat kemas + cute!

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

terharuu.. son2.. isk... hehe... macehh!!!!!!!!!!! hehehe

Nizam Ijam said... [MTT reply to this comment]

terima kasih sebab jadi penyumbang trafik saya..

http://www.nizamijam.com/2011/07/punca-trafik-nizam-ijam-sebelum-ini.html

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

erk...ni yg nak terharu lebih ni..hehe...thankz MTT...!!

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/award-untuk-mereka.html

:D

cleverspider55 said... [MTT reply to this comment]

okay pas ni boleh rajin2 ke blog2 tu semua..

azu said... [MTT reply to this comment]

tahniah2 pd sume..tggu blog Azu terpilih pulak..hehe..lama lagi lah kott.

AMMAR YASIR said... [MTT reply to this comment]

Nak terpilih jugak..huhuhuhu

suriani azwan said... [MTT reply to this comment]

hai MTT....sja nak tinggal komen...kehkeh...

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/07/keguguran.html

honey amour said... [MTT reply to this comment]

ok merajuk :(

Nizam Ijam said... [MTT reply to this comment]

tahniah kepada uang terpilih :)



” Nizam Ijam Dot Com”

È