BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, July 2, 2011

Rindu yang tak tertanggung :’(

 

Assalammualaikum..

Untitled

Pagi ni mood sepoi sepoi bahasa jer..Segala jenis mood dah pon berlalu di bawa angin kus kus… Satu satu di tiupkan dan membuatkan segala jenis kesihatan jiwa mahupon raga menjadi tak keruan..Roti canai kuah banjir yang beli dekat kedai mamak Muhibbah pon tak terlalu anak tekak ni nak telan..

Rindu yang tak terbendung,bercuti la walau ke Bandung..Memang takkan dapat mengubat rindu yang tak ketahuan hala ni selagi tak bertemu,bertentang mata dan berpegangan antara satu sama lain… Rindu jenis apekah ini? =.=’

Sila jangan kebil kebilkan mata kamu kamu dan kamu yang sememangnya comel tu.. Rindu tak ketahuan hala ini baru kali pertama kali MTT terasa keperitannya..Sebelum ni kami memang tak pernah berpisah..Kalau yang memisahkan kami cuma bila MTT di rumah dan dia di tempatnya..

Syahdu tak rasa hati? Sayu lagi hati serta sekalian organ di dalam badan MTT ni bila mengenangkan ada sehari lagi hari yang perlu MTT tempuh untuk bertemu dengannya..Tak senang dan tak susah duduk di buatnya..Ini kah yang di namakan rindu? Rindu dekat Mista Tunang pon tak tahap dewa sakti macam ni taw..Maafkan MTT kerana terlalu bajek cool dan menjadi sangat karatkan jiwang di pagi hari indah Sabtu para lalink sekalian..

MTT berharap dia berada dalam keadaan sehat walepat liat dan tidak tergeliat sepanjang ketiadaan MTT di sisinya.. Buat si empunya badan yang sedang berada dengannya,tolong lah jaganya dengan sebaek mungkin seperti mana MTT menjaganya .. =.=’

Setelah letih serta lelah mengaratkan kejiwangan,dan membuatkan kotak pemikiran kamu yang senonet tu terus menerus jauh menyimpang macam kuda kepang seeloknya la MTT berterus terang bagitaw tentang apekah atau siapakah yang MTT maksudkan itu…

IMG00843-20110611-1419

Rindunya dekat Bubu .. Crying face

p/s : Sila abaikan gambar pengantin tersebut…

 

Nota kecik : Jangan marah di pagi hari,tak elok muka tu berpokedod nanti.. =..=

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^

15 Orang balas bebelan:

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

rindu yg mana satu nie?? hahaha rindu mcD ke, kereta ke, payung ke, teddy bear? igtkan pengantin tu tp dah kata abaikan..hahah mane satu nie? :P

mas saari said... [MTT reply to this comment]

ingatkan rindu kat sape tadi...hehee

iedaurora said... [MTT reply to this comment]

meti teadybear tu kan!

Bella Bell said... [MTT reply to this comment]

rindu kat teddy bear cute tu ke? hehehe!!~


errr.. MTT dah bertunang ke?




^^

Miss N said... [MTT reply to this comment]

lor.. macam banyak jer menda dlm pic tu.. yang mana satu ekk

risa said... [MTT reply to this comment]

alololo windu ngan akak eh..
meh polok2 meh...

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : Rindu semua yang ada kat dalam tuh.. :"(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Bubu MTT ni dah penah jumpa laga laga siku dengan Vee kak Mas dah.. Knknkn? =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@iedaurora : Bukannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Bella Bell : Sudah sayangg.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Miss N : Semua sekali...:(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@risa: Nak peyokkkkkk :(

Menada nada betol knknkn? :p

Menada adalah mengada (Mia Maisara punya ayat) =.=

Fyqa said... [MTT reply to this comment]

puas belek pic. igtkan rndu pngntin tuh.
kihkih

Siti Suriani said... [MTT reply to this comment]

ekeleh. ingatkan rindu ape tadi. haha.

btw. dat small teddy bear tu syumell sgt. haha


http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/kau-jangan-nak-semak-boleh-tak-pompuan.html

i'm ezza haniza said... [MTT reply to this comment]

hahha! mcm2..

È