BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Thursday, July 28, 2011

Singapore menjadi pilihan hati serta limpa (!)

Assalammualaikum..

Harimau_Malaya_transparent_Rilekslah.com

 

Alhamdulillah akhirnya setelah sekian lama menantikan kemunculan Makcik Nab yang berniaga bihun goreng Singapore di saat saat terakhir dapat melantak serta mekentedarah di pagi hari tercapai dan terlaksana jua pada hari khamis yang indah serta permai ini.. =.=’

Memang sedari sejak azali MTT lebih menggemarkan bihun goreng Singapore berbanding bihun yang kalernya seakan kekuningan orengan.. Hikhik Entah kenapa rasanya seakan pedas sedikit mengenakan rasa lada hitam di lidah membuatkan rasanya terus menerus menjadi kegilaan dulu,kini dan selamanya..Bihun kekuningan orengan tu panggil bihun ape pulak ekk?Kalau lapar silakan isi perot anda semua sekenyang kenyangnya.. Kihkih

Tak bermakna makan bihun goreng Singapore MTT akan menyokong Singapore pada perlawanan antara Malaysia dan Singapura pada malam ini ya para lalink.. Dan sudah semestinya seluruh jasmani dan rohani bergabung meletop dengan aura yang sangat dasat meletakkan harapan yang tinggi untuk Malaysia menang pada malam ni..

Pabla saat saat genting dan bahang semakin terasa untuk menyaksikan perlawanan antara Malaysia dan Singapura mata serta sekalian organ badan seolah olah terhenti seketika di kala merentasi jalanraya dengan di hadapan di selaputi kereta kereta lagi hebak di abad ini..

Yang membuatkan rasa terkilan hati,limpa serta hampa pabila menyaksikan tidak ada sejibik kenderaan pon yang menepekkan sticker logo Harimau Malaya (Dah keluar dah kan sticker Harimau Malaya ? ) tanda semangat pada pasukan negara akan tetapi sebaliknya logo logo negara asing yang seakan di sanjung serta di julang di tepekkan di setiap kenderaan.. =.=’

 

Nota kecik : Kurangnya kesedaran serta semangat cintakan negara ataupon lebih menyanjung tinggi negara luar ? =.=’

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^

14 Orang balas bebelan:

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hurmmm...itulah org kita, tanak berbangga dgn negara sendiri..negara org luar jugak yg depa dok agung2kann..haihhh tapi tak sedar yg diri tu menetap kat negara Malaysia!

BERT said... [MTT reply to this comment]

gudlak rimau malaya.. moga menang besar malam ni huhu

rara pinkmafia said... [MTT reply to this comment]

alaaa xpelah MTT kan kite ada utk sokong kan.jgn seday k.

mtt rara pon mkn bihun singapore gak.

shahjiehan said... [MTT reply to this comment]

ala..sabar la.. benda ni kene tunggu... klo game mereka cantik, baru la ramai yang sapot.. nk letak logo pon x de la malu2.. lagipon stiker tu x kuar lagi kan...

oja_alia said... [MTT reply to this comment]

tau takpe MTT...tak sabar nak tgk ni mlm..

Ujang9897 said... [MTT reply to this comment]

betul jugak ek

suriani azwan said... [MTT reply to this comment]

depa xdan nak p beli kot...MTT dah beli ka? dah tempek ka? sja je eh sue tnya soklan yang tak sepatutnya...

dtg komen sambil klik2 iklan...macam cik lulu jugak..tiru hobi dia...

peace......

TheMuks [SCC] said... [MTT reply to this comment]

Ha'a kann lagi bangga tampal sticker club bola luar negara dr negara sendiri.. eh mana nak beli sticker Harimau Malaya ekk??

**kalau x baca entri nie x terfikir pun pasal sticker tu kuikuikui~

Nazzue said... [MTT reply to this comment]

Ingatkan betul2 sokong singapore tadi...kalau tak nak kasi tazkirah la...huahaha!! tertipu rupanya... fuhhh!!!

azharadzuan said... [MTT reply to this comment]

suke murtabak singapore jer

SweetLikeWhat said... [MTT reply to this comment]

ish2..tak patut...kite patut berbangga dengan negara sendiri.. :)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

makan mihun singapore takpe, jangan sokong singapore sudah!

leh gak lepas geram kat singapore pada bihun tu...heheheheee

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

kalau ada sticker logo Harimau Malaya da lama da beli..(^^,)

BRO_MONDAY said... [MTT reply to this comment]

MTT : haii!!!! salam perkenalan tau..koh koh koh ai dah pun menukar profile pic kat FB ai...auuummm!!! semangat cintakan negara!!!

È