BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Friday, July 22, 2011

Terkesima lalu menyebabkan menjadi hyper semasam

Terasa kuyu jer bijik mata ni bila dah petang petang cenggini,seharusnya la sebab munasabahnya tatkala perot terchenta telah di isi dengan sepadat padatnya pada tengah hari tadi..Sungguh rasa nak jer di letakkan batang mancis agar ianya tidak tertutup rapat..

Senarai segmen semalam seharusnya di terjah dengan memek muka seposen minta sesuatu agar dapat melegakan serta menghilangkan sedikit rasa menada nada bijik mata ini..Nak terlompat terkinja kinja dah semestinya tidak dapat di lakukan dengan girang lagi gumbira.. =.=’

Tercari cari jugak jalan penyelesaian agar dapat menyegar bugarkan bijik mata ini,agar tidak la singgah serta menziarahi blog blog yang join segmen semalam dengan kuyu bijik mata..Di geledah la ke dalam almari rahsia yakni di simpan segala jenis harta karun di kantor ..

Terjumpa la harta karun yang paling bernilai di saat saat genting sebegini rupa.. Tadaaaaaaaaaaaaaaaa !!

IMG_1047

Bukan gambar sebenar,tak dan snap tadi dah telan dulu dah.. =.=’

Kemain terkesima lagi melihat old town whit coffee dalam paket senonet ini ! Lantas membancuh dan meminum dengan pelahapnya..Memang sangat segar serta bugar bijik mata ini setelah menelan dengan rakusnya tanpa ada rasa nak pelawa jiran jiran serta sanak saudara sebelah menyebelah..

Hyper yang kronik !

  • Dengar lagu sambil menyanyi dengan kadar selow yang mungkin
  • Minta officemate join dengar lagu sekaki dua.. Eyhh ko dengar lagu ni,bestt taw ..

Kaw ni dah kenapa ? (Sebab munasabah perangai yg di luar tabi’i)

  • Bercakap potpettpottpett tak henti henti

Kaw ni kenapa?? Hyper semasam ??

  • Ym sana sini mengacau ketenteram orang lain sambil berkongsi lirik lirik lagu yang di dengari .. =.=’

 

Nota kecik : Sangat menyegarkan mata yang telah kuyu tadi.. =)

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^

13 Orang balas bebelan:

Ashraf Jalil said... [MTT reply to this comment]

ade satu brand tu namenye Monster energy drink.. ade dalam bentuk kopi.. tu kalo minum mmg jadik "monster" hahah!

Umedia Network said... [MTT reply to this comment]

Beetul2. hee. :)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

akak lebih suka minum pearl kacip fatimah tu kalau nak segar bugarkan mata yg layu!

Rai said... [MTT reply to this comment]

dah lama tak mengopi..sakit kepala.. pagi2 saya ambik b complex supaya tak ngantuk..hehe..

siti kektus said... [MTT reply to this comment]

biasa kite minum nescafe je, komfem2 segar pastu. ;)

putra suki said... [MTT reply to this comment]

nak order satu cawan.. huhu. :D

coklatberapi said... [MTT reply to this comment]

yakkk fobia tengok kopi ni. hari tu last minum coz nak stay up study exam punya pasal. Last-last tak bole tu then terlelap jap kat hall!! nasib baik pemeriksa kejutkan..wuwuwuw

honey amour said... [MTT reply to this comment]

nak secawan..*ala2 iklan kat tv tuh...:p

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

kalau mata da kuyu.ngantuk....minum nescafe ke..tak dapat lawan jgk rasa ngantuk ni...heee~

Iffah Afeefah said... [MTT reply to this comment]

erm terus segar

tp pahitla mtt

BiNtaNg HaTi said... [MTT reply to this comment]

jommm...kita minum dulu...hehehe..

yangbaik said... [MTT reply to this comment]

macam mana nak taip ni...
http://yangbaik.blogspot.com/2011/07/contest-aku-berpuisi-biarkan.html

miss Fyqa said... [MTT reply to this comment]

nak sikit bulehh? ehee

È