Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday | Kesian JEJEARIRUNCING =.=’

apek1

dahliateck2

Nota kecik : Dugaan bertunang yang sangat di geruni yakni orang ketiga..Ekkkk ! Tercakap pulak.. =.=’

 

Betul ker?? Kelik SINI ..

53 Orang balas bebelan:

BERT said... [MTT reply to this comment]

tepok sebelah tangan tak jadi hehe

SweetLikeWhat said... [MTT reply to this comment]

kalau tak melayan tak jadi jugak..huhu

dayah aziz said... [MTT reply to this comment]

tu la psl. kalo tak de respon mmg la xkan jadik jugak

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

erkkk? sandel apex ke?? ehh..skandel apex ke??

Rai said... [MTT reply to this comment]

wow...baru bertunang da penoh skendel..bahaya tu..cegah sebelom parah...huhu..

rara pinkmafia said... [MTT reply to this comment]

betul ke bite ni MTT?

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

siapekah pmpuan itu?

namaakulynn said... [MTT reply to this comment]

kecoh smlm kt twitter.

s u a r a h e a R t y said... [MTT reply to this comment]

Aduhai. . .ari ni. . .semua duk citer pasal Apek ngan 'skandal'nya. . .smpai terlupa misi lebih penting adalah memenangi perlawanan ngan singapore tu. . .yg pelik, rakyat malaysia pun pakat2 duk pot pet citer ni. . .sama2 bg tekanan kat apek buat apa la. . .tu kan hal peribadi dia. . .nnt2 dah settle game , haaaa. . .serang lah klu nak serang pun. .siyes, akupun nak 'serang' dia. . dh ada tunang comey2, nok hok laing pulok. . .aihhh. . .but still, la ni, kan lebih elok kita ramai2 bg depa semua semangat. . .sape nak tlg org kita klu bukan kita sendiri. . .sudah2 lah duk tekan c apek tu. ..kang dia tak fokus kang, korang hentam dia lagi. . .alahai. . . . .dia tu MANUSIA BIASA kot. . .jgn lah krn satu silap dia , korang lupa jasa dia pd negara. . . .

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@s u a r a h e a R t y : Tak terniat pon untuk menjatuhkan semangat dia ataupon menyalahkan dia,dia pon manusia biasa..Tak ada sepatah ayat pon rasanya kat entri MTT nie yang berbaur ingin menjatuhkan semangat dia,dia pon tak terbaca blog picisan nie.. Chill kay.. :)

s u a r a h e a R t y said... [MTT reply to this comment]

alalala. . . .komen tu bukan tuju kat cik MTT cayang ler. . .komen menyeluruh tu. . .aihhh. . .xde unsur2 nak menyalahkan MTT pun. . .chill taw ~

blasahje said... [MTT reply to this comment]

katanye awek tu lawa tapi....hmm...biasa je...elia lagi cun kott...hehee

Panggil aku Han said... [MTT reply to this comment]

wow sandel die..err...

Mila Ahmad said... [MTT reply to this comment]

biasalah org femes kan?
no wonder lah...

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@s u a r a h e a R t y : Okehh ! Laga laga siku ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@BERT: Setuju ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@SweetLikeWhat /: Sangat setuju ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@dayah aziz : Tepat sekali ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : Sandel baru keluaran Apex.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Rai : Baru nak bukak cawangan.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@rara pinkmafia : Kat status FB Elia pon ada tapi MTT tak berani nak hamek.. Benda macam tu sangat privasi.. =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@SoLy SoLicious : Manusia la sayangg.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@namaakulynn : Taw..tapi tak berani nak printscreen.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@blasahje : Macho lagi Elia.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Panggil aku Han : Dapatkan di pasaran.. =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mila Ahmad : Lumrah alam kan..Tapi benda nie semua kadang2 kita tak boleh nak jangka.. =.='

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

hoh memang dugaan

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

lorrrrr betul ker nie

mas saari said... [MTT reply to this comment]

dugaan bertunang ni...biasalah!

putra suki said... [MTT reply to this comment]

sesuatu yg belum pasti x bagus la d heboh2 kan. nanti takut jadi fitnah plak.. huhu. :)

Luqeem™ said... [MTT reply to this comment]

peh skandal..ppuan tu pn hbat jgak..pkai skirt lg tu..hehe

♥yaya budak suka embun♥ said... [MTT reply to this comment]

gurl tu sape?

Queen F said... [MTT reply to this comment]

bila dah pemes, semua orang nak jaja, cuba tak pemes tadenye orang nak heran kan? hekhekhek :D apa2 pon khamis ni kasik menang dulu apek, jangan bagik bolos :D

Eyka said... [MTT reply to this comment]

perghh~ sabr je laaa..=.="

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

betul ke MTT? namee baru je rasa minat dengan laki ni sbb dia dah tunang even famous. ada scandal plak?

QASEH MANSYA said... [MTT reply to this comment]

ada jugak terbaca...
kalau nak baca lagi kat sini

http://qasehmansya.blogspot.com/2011/07/scandal-fahmiapek-oh-tidak.html

Finaz Jaafar said... [MTT reply to this comment]

sume tu gossip je kut

ohh ddy said... [MTT reply to this comment]

dah nama pun lelaki kan. wuuuuuuuuuu

Nizam Ijam said... [MTT reply to this comment]

ko jangan wat keje gila apek...adoi...ptut r bolos banyak..

♥ Lya Azemin ♥ said... [MTT reply to this comment]

pergh seksi gak pompuan tu.... dugaan ~~~

. said... [MTT reply to this comment]

uishhh..kesian mereka.

cikpuanWani said... [MTT reply to this comment]

tak setuju dengan cara dia .. Perlu ke sampai buat status ? Dah kira memburukkan tunang sendiri ..

AdinLala said... [MTT reply to this comment]

Bagaikan kacang melupakan kulit !

Salam Blogger !

Jom singgah di Blog Adin untuk siarkan banner anda secara percuma !

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/jom-letak-banner-blog-secara-percuma.html

Terima Kasih Daun Keladi

Pembawa_Wacana said... [MTT reply to this comment]

Tak berani nak salahkan sesape.... Sebab kemungkinan Apek tu dah terkena buatan si minah senget tu... Mungkin cik jejari runcing sendiri pun terkene.... atau mungkin kerana krisis lama....mane la tau.... Sebab Bila dari kapel nak ditukar ke hubungan yang lebih serius.... Macam-macam boleh berlaku.... Dua-dua kene la bersabar dan tolong menolong... saling memahami....

ceriteraliyana said... [MTT reply to this comment]

baju jenis apa seyh perempuan ni pakai..

LaLaLovy said... [MTT reply to this comment]

rasanya yg dlm gambar tu bukan awek apex. awek apek yang lain la. opps, xboleh ckp lebih2. xboleh slhkan apek. sape la nak tahan kalau ada apa2 libatkan mak. haih. sendiri setel la.

imnabila said... [MTT reply to this comment]

perghh !!. jejariruncing pn x patut tulis mcm tu kt fb.. aib org nnti.. lg2 tunang sendiri..

Kalamhati said... [MTT reply to this comment]

jika pk dr sudut positif, sekurang2nya Allah dah tunjukkan awal2..sebelum kahwin..Allah masih sayangkan jejari runcing..jika ini terjadi lepas kawin lg menyedihkan kan..

**Tiba2 rasa sedih, sbb nasib kami sama..huk2 tho akak bkn public figure..=)

iMr said... [MTT reply to this comment]

sume btul..p selagi kte xdgr cter dri due2 pihak, selagi 2 r jgn wt kesimpulan sndri ^^

* Rosita * said... [MTT reply to this comment]

maaf yer..kalau yer pon dia ada scandal sepatutnya tunang dia takyah la nak marah2 @ malukan die kat laman sosial camni...hal2 peribadi camni boleh dselesaikan cara baik tanpa org luar tau..fahmi tu dah dikira selebriti..kenapa mesti nak malukan die mcm ni kalau betul pun die ada salah...skrg dr org tak tau dah jadi tau masalah mrk berdua..kalau dah btunang pun sanggup nak mengaibkan tunang sndri, lau dah kawen abis tng fahmi tu bukak pekung didada...sy tak bpihak mana2 sy kat tengah2..sy cuma nak bgtau jer..jgn slh anggap...masa bcinta semua indah..tp bila dah jadi camni kenapa sampai nak org luar tau...mcm2 org luar akan ckp...jgn la pikir sendri jer..pikirkan jugak org lain...bila dah heboh camni semua pon dah ikut terlibat sama..

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

wow, memang berat wo dugaan org bertunang ni.

fiq. said... [MTT reply to this comment]

superstarrr ....

takpaham kenapa org duk minat dan sanjung sgt2 kat dia, dah memang tugas dia tangkap bola kot

huhu

zarulfarhana said... [MTT reply to this comment]

dugaan semua tue....

È