BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Friday, August 12, 2011

Baju Kelab Blogger dalam genggaman (!)

Assalammualaikum ..

 

Setelah puas berkayuh daripada sungai sinun ke sungai sini akhirnya berakhir juga lah sebuah penantian..Penat kemain menanti penantian ni.. Rasa nak terbang laju laju ke Pontian jer.. Erkk ?  duatiga hari lepas MTT ada bertanya kan kepada Mista Sifu tentang status baju Kelab Blogger yang telah pun di tempah tempoh hari .. (Dah macam pembaca berita la pulak)

Oleh sebab munasabah ada masalah teknikal dan elektrikal.. Grr tak tak atas sebab tertentu baju yang di tempah tersampai di tangan empunya owner owner blog yang menempah jadinya baju tu agak terlewat sedikit sampainya..

Tengah hari tadi berakhir lah sebuah penantian..Eksaited kemain nak tunggu baju yang ada logo Kelab Blogger dan url blog tertempek di bahagian belakang sampaikan nak melompat ibarat main jongkang jongket jer siang tadi.. Hikhik

Puasa membataskan daripada terus menerus meneruskan hasrat dan niat suci murni minyak sapi tuh..Jadinya di tahan sehinggakan tak tertahan rasa di hati hanya menjadi pemerhati bungkusan di tepi table dan meneruskan kerja seperti biasa..

Taep panjang berjela macam roti jala pon para lalink baca skip skip juga yer tak? Mencikkk !

Mempersembahkan laaaa gergasi memakai baju yang di nanti nanti kan….

Choppppp ! Tak pakai,cuma snap gambar baju jer sebab munasabah MTT dah mok ! Malu aii you… =..=”

 

SAM_0142 SAM_0144

 

Yang ada tulisan Gua Blogger Citer Baek Baek punyaaa !! tu kat bahagian depan dan yang ada url blog tu pulak di bahagian belakang baju..Dan logo Kelab Blogger tu pulak pada sebelah kiri baju..Ada berjuta lemon ais kaler baju ni taw..Sangat rugi lagi ralat sekiranya tak mendapatkannya dengan kadar sesegera mee meggi slurrppp !

 

Nota kecik : Minggu depan tempahan di buka semula !! Keterangan lanjut klik SINI ..

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^

20 Orang balas bebelan:

diana said... [MTT reply to this comment]

wah..
kalau pakai baju ni pi jalan2 mesti traffic naik mencanak nih..
hehehheh

osHin said... [MTT reply to this comment]

nak g Pontian nak jumpe oshin ke hihi best nye da ada baju kelab Ben Ashaari...oshin ada baju geng blogger je...hihi

mas saari said... [MTT reply to this comment]

uwaaaaaaaaa...jeles!
camne akak tak dpt lagi ni..tak aci!

..cik gugu.. said... [MTT reply to this comment]

gugu masih menunggu.. huhu incik angah kata mgu ni jugak sampai..

KhAiReDzAiMy said... [MTT reply to this comment]

Sama la warna... Ha.. Ha..
Baru je dapat tgahri tadi.. tapi x smpat buat entri lagi... maybe malam nie....

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

wahhh..menarik..

Kalamhati said... [MTT reply to this comment]

wargghh!!jeleshhh..
akak blum tempah lg..insyaAllah nak tempah gak!

ieyza afieyna said... [MTT reply to this comment]

nak jugak..harga berapa ye ??

Myrul Fitri said... [MTT reply to this comment]

: : wahh ' siap ade baju tuh ' jeles jeles =.=

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

sama la MTT..sampai tengah hari semalam kat depan pintu rumah..hee~

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

boleh lah MTT jadi model wakil perempuan blog :)

BERT said... [MTT reply to this comment]

fulllamakkkk semattt ahhhh!!!

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

wah, bestnya. mtt dah ada t-shirt kelab blogger abg ben. hurm...

TheMuks [SCC] said... [MTT reply to this comment]

Stylee !! Nakkk .. kuno la sebab sumpah tak tau macam mana nak tempah ??

[fArAh aLiAs] said... [MTT reply to this comment]

farah nk jgk!!!!!! hihihi.. cner nk tempah?

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said... [MTT reply to this comment]

jelesnyer nk jugak...cntik tu de url blog sndri.. ;)

cik violet said... [MTT reply to this comment]

semartttt...mcmane nak order nihh??

Nazzue said... [MTT reply to this comment]

Terbaek la...smart2...leh jejalan melaram baju tu...tak gitu? gitu2kanlah...

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

wah paling manang!!! cantek la! jelez nih.. T_T

iMBobo said... [MTT reply to this comment]

smart gak baju ni kn :)

È