BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, August 24, 2011

Bloglist BLOGGER RAYA updated (!)

        

Assalammualaikum ..

Terasa sangat la malas pagi hari yang indah ni nak meninggalkan bantal yang empuk di rumah..Saat saat akhir mula lah badan bersatu menyatakan hasrat yang sesungguhnya wahai mood raya silalah nyah seketika buat beberapa hari agar dapat menunaikan tanggungjawab di akhir akhir Ramadhan ni.. =..=”

Okay,sila abaikan mukadimah di atas kerana MTT dengan muka tak malu lagi selamber nak memberitahu para lalink sekalian bahawasanya MTT sangat la malas sejak dua menjak cuti dah nak dekat ni..

Berbalik pada topik yang asal yer,MTT telah pon memasukkan url blog yang join Jom Join Bloglist Aidilfitri Ben Ashaari semalam di dalam bloglist Blogger Raya , nak letak Blogger Aidilfitri panjang sangat.. HekHek

Sila check url blog anda dan jika ada yang ketinggalan yang telah meninggalkan komen di ruangan komen entri ini (LINK) sila nangis sambil hentakkan kaki berentak RnB.. Ehh tak,remind MTT semula yer,tapi rasanya semua dah sedia ada dah..

Spot check akan di jalankan sebentar saja lagi,kalau kalau ada yang masih belum meletakkan terpaksa la bilangan 33 yang dah di hupdate di kurangkan.. Kena la adil dan saksama yer tak ?Sila check dengan kadar segera ya !

          bloglist1   Bloglist3       

           bloglist5 Bloglist2

            Bloglist6 Bloglist7

  1. http://yuyukstandalone.blogspot.com/
  2. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/
  3. http://informations-the.blogspot.com
  4. http://genkcorner.blogspot.com/
  5. http://musicbrilliant.blogspot.com/
  6. http://emmaeema.blogspot.com/
  7. http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/
  8. http://kederatmuda.blogspot.com/
  9. http://anasweetblueberry.blogspot.com/
  10. http://pandapino.blogspot.com/
  11. http://storytentangcerita.blogspot.com/
  12. http://anarahman22.blogspot.com/
  13. http://wonderfullythought.blogspot.com/
  14. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/
  15. http://kakkoii-me.blogspot.com/
  16. http://www.alepridz.com/
  17. http://zeehan-solace.blogspot.com/
  18. http://cekedismanis.blogspot.com/
  19. http://cthaslinda.blogspot.com/
  20. http://hanyzhamhadny.blogspot.com/
  21. http://budakshumort.blogspot.com/
  22. http://www.areliff.com/
  23. http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/
  24. http://maszull.blogspot.com/
  25. http://abyazree.blogspot.com/
  26. http://juerayyan.blogspot.com/
  27. http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/
  28. http://ezzaalias.blogspot.com/
  29. http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/
  30. http://depalma-sp.blogspot.com/
  31. http://miss-nadya.blogspot.com/
  32. http://ourkizuna.blogspot.com/
  33. http://littlequeenstory.blogspot.com

 

 

Nota kecik : Next entri kad raya untuk para lalink !!

 

Terima kasih membaca samoai juling bijik mata .. ^^

13 Orang balas bebelan:

Oshin said... [MTT reply to this comment]

nak kad raya leh hihi

mas saari said... [MTT reply to this comment]

akak tak join pun bloglist raya ni...tak sempatlah, kerja menimbun!

tapi nak terjah gaklah mereka2 ni..

alepridz said... [MTT reply to this comment]

dah letak BLOG MTT kat bloglist saya juga... thanks... :P

Miss Nadya said... [MTT reply to this comment]

nad letak blog mtt dlm blog nad taw..^^

new entry :: Berat Badan Menurun

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

mtt.. cp masih sempat ker nak tuka link ? :) klu blh, gitau kat http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html :)

Miszyuyu said... [MTT reply to this comment]

MTT dh msk lam list sy =)

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

MTT sentiasa ada di SR...


http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

Rai said... [MTT reply to this comment]

MTT,
nak join jugak~~

http://ourkizuna.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Rai said... [MTT reply to this comment]

tq MTT, da masukkan gak!

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

thanks! c cumil toink toink..:P

faridah nazurah said... [MTT reply to this comment]

bru je on9.. sy dah msukkan link akak dlm bloglist :)

c genk bah ne said... [MTT reply to this comment]

genk dah senaraikan MTT.. makasi sudi senaraikan genk ^_^

c genk bah ne said... [MTT reply to this comment]

genk dah senaraikan MTT.. makasi sudi senaraikan genk ^_^

È