BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Monday, August 22, 2011

Kad raya daripada BLOGGER untuk MTT

Assalammualaikum..

 

Entri ni sepatotnya di hupdate dengan kadar segera pada Jumaat yang lepas,akan tetapi oleh kerana hal hal yang penting lain terpaksa di dahulukan terpaksa la meng-carry forwardkan entri ni pada hari Isnin raja segala kemalasan ini..

Terima kasih pada Mrs Secretary a.k.a Kak Mas dan juga  owner blog sitiumairahsaat dan Oshin yang sudi,baik hati menghantar kad raya kepada MTT,terharu…Sekian lama tak dapat kad raya daripada rakan taulan.. Yela,sekarang ni kan zaman dah moden..Segala jenis tradisi pon seakan pupus di telan waktu..

Tak main la kad raya kan,laman bersawang kan ada .. (LINK) =..=”

Tapi tak kurang juga yang masih mengerah tulang pat kerat untuk mengembalikan zaman kegemilangan raya yang terdahulu dengan menghantar kad raya pada rakan dan taulan..

 

 

IMG00891-20110820-0935

IMG00889-20110820-0934

Terima kasih : www.massaari.com

 

 

IMG00893-20110820-0936

Terima kasih  : www.sitiumairahsaat.blogspot.com

 

Dan MTT juga mendapat duit raya sebanyak 50 hengget daripada seorang blogger ni..Memang baek hati sesangat..Kecik tapak tangan stadium Bukit Jalil MTT tadahkan.. Hehe

 

IMG00895-20110822-1508

Dan sebenarnya ianya adalah kad raya yang sangat chomel ya para lalink !

IMG00896-20110822-1508

IMG00897-20110822-1508

Terima kasih : www.gurlgemini.blogspot.com

 

 

Nota kecik : Kan best kalau semua makhluk yang chomel serta macho di atas muka bumi ini cuba mengembalikan tradisi yang dah lama kita tinggalkan.. =..=”

Nota kecikkk: Tapiii tapiiii tapiiiii , mungkin ada yang tak ada masa yer tak ? =..=”

 

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^

25 Orang balas bebelan:

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

waahh..bestnye dpt kad raya :)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

hehehehee...sampai jugak akhirnya!
thanks MTT utk entri ni..

Alya Esprézzo™ said... [MTT reply to this comment]

hhahahahah..bestnyaaaaaaaaaaaaa :D

Eema Eshya said... [MTT reply to this comment]

MTT nak duittt raya =P

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

best kan kalau dapat kembali pada tradisi yg lama..
dah besar dah lah tak dapat duit raya, kad raya pun tak dapat :(

kalau kad raya bagi by hand best tak ??huhuhu

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

waaaa
besnyee cek MTT
dah lme sy x dpt kad raye..huhuhu

el-janna said... [MTT reply to this comment]

wah bestnye.. dapat kad raye^^

Kancil 8349 said... [MTT reply to this comment]

macam kamu...dapat kad raya...jelesnya kancil,..hehehe...apapun Selamat Hari Raya Daripada Kancil di Sabah...

Adzriel @ Liza AB said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya MTT.. kak liza tak kirim pun..

kaizen said... [MTT reply to this comment]

tu ade 50 leh la share kn?? hehehe

Luqeem™ said... [MTT reply to this comment]

jelesnya...hri ni bru dapt satu kad raya..hehe

Oshin said... [MTT reply to this comment]

aiyoooo siap post isi kandungan ke hahaha maluuuuuuuuuuu

*lega MTT da dapat kad tu*

eh, kene denda tak masa dapat kad ? sebab oshin pakai setem 30sen tu...huhu

Princess Feyqa said... [MTT reply to this comment]

nk juga kad rya dr mtt :P

pamie said... [MTT reply to this comment]

semat kad raye duti 50 hengget tu..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said... [MTT reply to this comment]

wahhh ! MTT dapat kad raya . Tia nak jugak :)

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

wahhhh..bestnya dapat kad raya..hehehe


MTT dah kerja kan?..nanti nak duit raya, boleh?

Rtp Farra Arisha said... [MTT reply to this comment]

happy la tu dpt kad raya dari bloggers..hehe.
kad raya yang berupa wang itu sgt cute ^^

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

hik hik..namee x dpt pun card rayaaaa :) wuuuuu...

cheqhaizan said... [MTT reply to this comment]

wahhh bestnyerrr MTT dapat kad raya....jeles2...huhuhu

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

haaa.. cantik kn tulisan kak mas :)

Areliff said... [MTT reply to this comment]

pergh dapat kad raya tu :) jeles2 hu3

PinKy MoMMa said... [MTT reply to this comment]

cantiknyer tulisan kak mas hehhee..comel smua kad raya tu :)

c genk bah ne said... [MTT reply to this comment]

bestnye dapat kad raya..

MTT genk tag awak dlam segmen ini

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-gadis-blogger.html

msredcheesecake said... [MTT reply to this comment]

hooo...ni jeles ni...msred tak dapat satu pun....

Kaki Wayang said... [MTT reply to this comment]

Adelahhh..MTT yg tak nampak...Bloglist Aidilfitri #2

È