BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, August 24, 2011

Kad raya untuk para blogger (!)

Maaf kaedahnya gambor terpaksa dibuang sebab munasabah tatkala itu masih belum berhijab. Mohon sesiapa juga yang ada gambar saya sebelum berhijab dibuang dan jangan di siarkan di mana-mana. *ko ingat engko retis?? HAHA Hanya secebis pesanan buat mereka-mereka* Terima kasih Smile - 30/9/2014

Kalau ada yang nak menepekkan kad raya versi MTT ini di side bar silakan tanpa rasa segan dan terpilu serta sedu ya ! (Kononnya bajek ada yang sudi..Haha)

Wahai rakyat jelata sekalian..Sesungguhnya jauh di sudut hari ini terasa sangat la malas semalas malasnya untuk berhadapan lagi 2 hari untuk mula bercuti dengan rasa girang lagi gumbira.. MC jela okay tak? Hekhekhek

Jiwa dan raga serta sekalian organ dalaman badan telah pon menyatakan hasrat sesungguhnya tak sabar rasanya nak beraya di kamoung halaman terchenta nun di Peneng sana.. MerdekaRaya di Peneng la pada tahun ni..Tak sabar nak balik kampung !

Bersempena dengan Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi , MTT dengan rasa berbesar hati dan merendahkan diri walaupon sememangnya fizikalnya tinggi , ingin menyusun sepuloh jari memohon seribu keampunan daripada para lalink sekalian kalau ada salah dan silap,terkasar entri atau terover daripada segala jenis aspek..

Di harapkan raya kalian pada tahun ini lebih bermakna daripada tahun tahun yang sebelumnya..Dan semoga kita semua di berkati..Amin

 

Nota kecik : Dah lama tak pampang muka kat blog terasa malu pulak.. =..=

Nota kecikk : Kalau ada yang nak kad raya original boleh PM di MukaBuku MTT yer,insya’allah kalau berkesempatan MTT cuba pos kan..

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^

34 Orang balas bebelan:

Panggil aku Han said... [MTT reply to this comment]

wah ada kad raya boleh amik simpan ni :)

*terharu betul MTT letak blog Han dlm list..:')

ady said... [MTT reply to this comment]

salam aidilfitri..maaf zahir batin. semoga raya tahun ni memberi seribu makna kpd kita semua. hati2 dijln raya

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya MTT.... lawa kad raya....

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Panggil aku Han : Sila sila buat kenang kenangan.. Hehe

Sama samaaa Han :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ady : Salam Aidilfitri.. Amin :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@SoLy SoLicious : Selamat hari raya sayangg..macehhh ^^

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

huhuhu... malu2 laa pulak... selamat hari raya jugak..!!! mohon maaf kalo ter-missed singgah blog ira... ampun yek penunggu gua...!!!

c genk bah ne said... [MTT reply to this comment]

alololo comelnya kad raya..


WORLDLESS WEDBESDAY| TENGOK DAN BACA PAPAN TANDA INI

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Norhisham Nordin : Grrr ! Okay,raya pertama nanti MTT maafkan.. Hehe :D

Oshin said... [MTT reply to this comment]

comelnye yunkk....selamat hari raya jugak eh...jemput la datang uma nanti :)

Saiazuan said... [MTT reply to this comment]

salam aidilfitri.. kte nye kad raya xsiap2 lg.. huhu.. tgh dlm proses.. :D

d_tieah said... [MTT reply to this comment]

Selamat Hari Raya.. Nanti datang rumah raya tau.. Dapat duit raya.. hehehe..


Entry Terbaru : Bersama Saujana - Menang RM100 Duit Raya..

MyShok said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya MTT..peneng dkt mana??klau ada msa dtang la umah..kehkeh

SweetSmileGallery said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya MTT syumel..singgah cni :)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

alalala...comelnya kad raya dia!

SELAMAT HARI RAYA..

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

comelnye cek MTT
boleh simpan ni..weeee =]

AiDa SyaFiQa said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya :)

cik siti said... [MTT reply to this comment]

selamat hari ghayeeee

Queen F said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya ye tuan tanah :)

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

nak tepek kad raya nie kat profile pic lah..
cepattt sila izinkan..hahahahaha

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

mtt..mr baiz dah amek kad raye tu..nice..tq ye..selamat hari raye

Eema Eshya said... [MTT reply to this comment]

Salam Aidilfitri laling =)

Rahmah Ram Ram said... [MTT reply to this comment]

Selamat Hari Raya MTT mohon maaf zahir batin...berhati-hati ketika memandu ye... :)

cheqhaizan said... [MTT reply to this comment]

cantiknya kad raya....:)

Heidi Shafiq said... [MTT reply to this comment]

wahh.. mcm puteri raja.. :)

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

Selamat Hari Raya MTT (^^,)

sergeant keroro said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya :)

p/s : dulu kita pernah exchange link kan? keroro still letak MTT dalam bloglist, harap MTT sudi letak jugak :)

si cantik sally said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raye ~~ >_<

CikNyz said... [MTT reply to this comment]

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni… maaf sbb CikNyz bz dgn kije ..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

Hee~~ cun jer awek kat kad raya tuh.. kim salam eh.. :P SELAMAT HARI RAYA AIDLIFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN buat mtt yg comel..:)

BERT said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya mahap jahey baten.. amboi lawa kad diaaa.... huhuhu

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

awww cak... selamat hari Raya.. maaf zahir batin :)

TeAqArH said... [MTT reply to this comment]

selamat ari raya kak laily..lame x singgah...berukband bru bayor..hehehe....

Akak said... [MTT reply to this comment]

camat hari raya...comey giler kad raya...:)

È