Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, August 3, 2011

Cik Anon - MTT dikatakan klon Yuyu Zulaikha (?)

Assalammualaikum ..

 

123

 

Alhamdulillah dah selamat sampai ke tempat yang sepatotnya sampai.. Terlambat sikit hari ni sebab munasabah bangunnya pon lambat,terasa macam sayang sangat nak tinggalkan bantal yang empuk di kepala pagi tadi..

Buka jer blog pepagi buta ni dapat la satu komen yang sangat menusuk lobak hati yang paling dalam,rasa nak selam tapi tak terselam la pulak.. Astagfirrullahhal’azim.. Apa la yang si anon nie dok mencarot bagai tengah malam buta tadi di entri ini,di saat MTT sedang lena di buai mimpi syahdu.. Ish Ish Ish ..

Kesian Cik Anon sebab munasabah terpaksa bersengkang bijik mata semata mata nak tinggalkan komen yang sangat bermanfaat lagi berguna untuk masa akan datang ni.. Terharu sesangat,rasa nak meneteskan air hedong cecah ke lantai bumi lepas tu nak pinjam baju dia kesat segala jenis kotoron.. Boleh tak Cik Anon yang perfect ?

 

Menjawab segala persoalan yang bermain di benak pemikiran Cik Anon yang sempit lagi semput tu ;

 

Maaf sebab guna ‘aku’ seketika waktu

“ Kenapa blog ni macam blog Yuyu Zulaikha ekk ? “

Sebab munasabahnya blog ni aku ni di buat serta di cipta oleh seorang hamba Allah yang sama mencipta dan membuat blog Yuyu Zulaikha..Dan si sebabkan dia tidak mempunyai pejadah software pasal flash tu,makanya terjadi la sebegitu rupa header aku ni.. Perlu ker Cik Anon nak salah kan aku yang berminat dengan hasil hasil karya beliau ? Dan bukan salah si penkarya tersebut yer , harap maklum .. Tapi kankankan,rasanya Cik Anon kena pergi buat pemeriksaan mata supaya boleh membuat perbezaan antara blog aku dan blog Yuyu Zulaikha.. Kesian,kalau tak cukup duit silakan buat kerja amal potong rumput tengah jalanraya ataupon mintak derma di mana mana kedai makanan terkemuka ..

Yer,mungkin benar dan tiada berdusta tentang apa yang Cik Anon katakan tentang blog ini tidak mempunyai identiti sendiri erkk ? Mungkin juga , aku akui tapi tak ada pulak aku merasakan nak meniru segala jenis apa yang ada sejibik sejibik kat blog Yuyu Zulaikha .. Apa yang aku taep, apa yang terkeluar tersembol sembol terus daripada otak aku..General ma .. kalau begitu, Cik Anon sila jangan gunakan ayat ayat seperti di atas , Cik Anon dah tiru Cik Anon yang lain dah tuh ! Haa , cari la identiti sendiri , berani komen nak pampangkan muka anda .. Baru ada identiti , ANONYMOUS tu kan ker tak ada identiti.. Booooooooooooooooooo !

 

“ Aku klon Yuyu Zulaikha ? “

Kalau Cik Anon rajin silalah add facebook aku, tengok la wall aku daripada tahun lampau yang lampau lampau , boleh tengok cara status status loyar spanar yang aku hupdate , dan ayat berbunga bunga cinta seperti mana yang aku selalu tulis dalam blog aku ni ha .. Dan buat pengetahuan Cik Anon masa mula mula aku berblog , jangan kata Yuyu Zulaikha , Fatin Liyana ,Cik Epal ataupon Hanis Zalikha , Ben Ashaari pon aku tak kenal lagi masa tu .. Blog dorang pon aku tak jejak masuk .. Bila dah mula menapak sikit demi sedikit baru lah aku mula mengenali blogger femes amosto yang di sebut ya..Macam mana pulak tu ya penulisan aku yang konon Cik Anon katakan getiks tu sejibik Yuyu Zulaikha..Kalau la entri lama lama aku tak hilang kankankan ? =..=’

 

Tapi tu pon kalau aku ni ada rasa sangat baik hati nak approve orang yang hanya pandai mengkritik tapi tak berani tampilkan diri.. Booooooooooooooooooooooooo !

 

“Sedih nanti Yuyu Zulaikha masuk blog aku ? “

Si kupukupukecik tu dah pon masuk ke blog ni dan tak ada pulak aku dengar Yuyu Zulaikha menangis hentak hentak kaki lepas tengok apa yang ada dalam blog aku ni.. Nanti aku double confirm untuk puaskan hati Cik Anon yer..

 

“ Cik Anon tak suka meniru sebab nak femes ? “

Adakah Cik Anon merasakan blog aku ni dah cukup famous sampaikan membuat Cik Anon rasa panas bontot serta berkematu lalu meninggalkan komen secara drastik dan plastik tersebut ? Aku tak rasa blog aku dah cukup femes , aku pon tak tersiorrr dengan kefemesan yang macam Cik Anon dambarkan sekarang ni.. Hihi Wallahualam .. Ataupon Cik Anon teringin nak aku buatkan entri tanda penghargaan ini lalu bagi backlink pada blog Cik Anon , Meh sini meh bagi url blog anda meh..  Jangan la malu malu.. Tapi traffic blog aku tak sekencang mulut Cik Anon laa ..  Berani tampilkan diri kalau anda merasakan keikhlasan dalam hati anda yang suci lagi murni tu tak ada terselit taik gigi di celahan hati ..

 

Nota kecik : Dugaan kedua serangan ANON tidak meninggalkan kesan ataupon buatkan hati ni terasa nak tutup blog , TERIMA KASIH yer sebab susah susah jer masuk blog ni .. Smile

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata  .. ^^

187 Orang balas bebelan:

mizzkechique said... [MTT reply to this comment]

nape dgn cik anon ni yer?? mental ker? header sama je dh kata meniru.. sengal ayam btl la..

Rai said... [MTT reply to this comment]

anon panas dia tak segeleme MTT mungkin..hehehe..

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

cik anon tu puasa tak?

lala shaheila said... [MTT reply to this comment]

sape lah cik anon ni..harap2 dia tersend link url dia nanti :)

y u y u Z u l a i k h a said... [MTT reply to this comment]

-..-' pehal pulak dah ni.

Kemn Azmaili said... [MTT reply to this comment]

sabar ye MTT. tu maknanye dia nak mencapab (cari publisiti) murahan..sangat tak genius cik ANON!!

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

Ya Allah kesian MTT... dia tak bac asanagt kot blog MTT, pada IEb blog MTT dan dik Yuyu sangat berbeza... Blog Yuyu ada identiti tersendiri.. blog MTT pun ada indentiti dan cerita tersendiri... sabar ye rmTT

mas saari said... [MTT reply to this comment]

takde kejelah tu, sbb tulah saja cari pasal ngan orang!

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mizzkechique : Dah Ayeem tak banyak software flash header nak buek cmno kan.. Hehe

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Rai : MTT tak rasa pon MTT femes,tu bukan matlamat utama berblogging.. Tak dapat apa pon jadi femes..Org tak puas hati lagi akan banyak.. =.='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Syazwan Che Deraman : Komen dia malam tadi Mr Pilot..Hikhik :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@lala shaheila : Kot kot dia nak tersend kat ker kat komen entri nie.. Haha :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@y u y u Z u l a i k h a : Tang mana yang klon nya pon MTT tak tahu la yunk .. =..='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Kemn Azmaili : MTT baca dengan senyuman jer tadi siap nak tergelak tengok apa yang dia komen.. Hikhik ^^

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Isteri Encek Bard : MTT akui kak IEB, blog ni belum ada identiti lagi tapi tak bermakna MTT nak cuba jadi orang lain.. Chillax jer ni kak.. Hehe :)

officially19 said... [MTT reply to this comment]

kita berblogging untuk kepuasan diri.tapi anon ni.kenapa dengan dia??haha3.gelak guling2 baca ayat dia tu.haish.anon ni.suka sangat baling batu lepas tu sembunyi tangan.pengecut agaknya.

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

bkn tang background aku kta. slruh blog ko macam tiru yuyu zulaikha.....penggunaan bahasa ko. sbijik la weh!!

kadar la, sbb msbb la, bnyk lg la

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Nak bagi pahala free tu kak Mas.. Hikhik :)

wanie wonek said... [MTT reply to this comment]

sabor jela. dia bagi pahala puasa dia kat cik MTT, terima je. kekeke

Sang Penulis said... [MTT reply to this comment]

: sama tak semestinya serupa, ibarat rambut sama itam tapi hati lain kan.. Annoying la, abaikan jerr.. Bulan baik ni kita maafkan jer la org2 mcm tue.. :)

rara pinkmafia said... [MTT reply to this comment]

ish ish ish.mcm2 lah kan.

Luqeem™ said... [MTT reply to this comment]

buang tabiat je puasa2 gini..nk bg org hilang pahala puasa la tu..huhu

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@officially19 : Kalau berani tampilkan la diri yer tak ? :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Anonymous : Cik Anon silalah hamek kelas bahasa balik taw.. Sebab munasabah dengan sebab muasabab ada tak perbezaan dua ayat tu.. Okay,terima kasih sudi masuk sini lagi .. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@wanie wonek : Alhamdulillah, Aminnn... :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Sang Penulis : Betul betul betul ... Alhamdulillah kan saje.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@rara pinkmafia : Manusia yunk.. :)

Miss Nadya said... [MTT reply to this comment]

ish..terok tol r cik anon ni...eee..

Rahmad said... [MTT reply to this comment]

kes apa dh ni..

kes polis ker..

blog mtt kena serang cik anon..

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Anonymous : Kan dah bagi jawapannya tu,sila lah baca dengan hati terbuka..Okay,saya tolong paste sekali lagi untuk awak yer..

"Kalau Cik Anon rajin silalah add facebook aku, tengok la wall aku daripada tahun lampau yang lampau lampau , boleh tengok cara status status loyar spanar yang aku hupdate , dan ayat berbunga bunga cinta seperti mana yang aku selalu tulis dalam blog aku ni ha .. Dan buat pengetahuan Cik Anon masa mula mula aku berblog , jangan kata Yuyu Zulaikha , Fatin Liyana ,Cik Epal ataupon Hanis Zalikha , Ben Ashaari pon aku tak kenal lagi masa tu .. Blog dorang pon aku tak jejak masuk .. Bila dah mula menapak sikit demi sedikit baru lah aku mula mengenali blogger femes amosto yang di sebut ya..Macam mana pulak tu ya penulisan aku yang konon Cik Anon katakan getiks tu sejibik Yuyu Zulaikha..Kalau la entri lama lama aku tak hilang kankankan ? "

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Miss Nadya : tak puas hati tapi tak berani tunjukkan diri,itu la dia.. Hehe :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Rahmad : Kes remeh temeh sememeh macam nie polis tak layan.. ^^

BiNtaNg HaTi said... [MTT reply to this comment]

ishhh2...biarkan jer cik anon ngan labu2 nyer MTT...

Nurhasliza Jeffry said... [MTT reply to this comment]

Haha. Mental kot Cik Anon tu. Bo layan kan aje MTT.

Kancil 8349 said... [MTT reply to this comment]

sabaarlah MTT...orang nak patahkan semangat kamu tu....sal meniru nie...semua manusia pandai meniru cuma ia berubah mengikut kehendaknya..sebab contoh cara menyuap...kan sama semua orang menyuap makanan menggunakan tangan..nie disebabkan kita tiru mak bapa kita di rumah...kalau pun header sama tapi bukan bulat2 kan...harap orang tersebut bertaubat

cik Ida said... [MTT reply to this comment]

sabar.. sabar.. dugaan orang tengah berpuasa.. tak pasal-pasal dapat pahala free pulak nanti.. :)

RATU QASEH SAIFUDIN said... [MTT reply to this comment]

daa xde keje nk buat..saje laa nk bikin panas..haha..sabar je laa dear..huhu..

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

wah, ini sudah lebeh kan. itulah kerja blogger atau pembaca yang bergelar "cik anon" ni. suka melaga-lagakan org. berdosa woo, tak buat camtu bulan2 puasa ni.

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

Huwaaaa!! amy pun kena hentam gan mak anon pagi nie..siut je! ignore je beb biarlah apa dia nak cakap janji kita tau apa kita buat...tue kes cemburu la tue..x pun mata dia juling tengok blog ko cantik..tapi kan beb ko kena berterima kasih juga sebab mak anon tu kira pembaca setia lah sebab boleh belek satu².kalau orang lain x de nya nak belek² nie hahahaha...next time mak anon meh belek blog saya juga ye hehehehehe.....mesti ada yang panas hati nanti nie baca komen ku jadi apa lagi cabuttttttttttttt...

abdullah gazali said... [MTT reply to this comment]

sabar ye MTT...
tetap jadi pembaca setia blog MTT..
:)

word best dlm entri nie..
tersiorrr..
hehe

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

wah bulan puasa ramai nyer cik anon nie, sapa yang hasut si anon nie, syaitan mana yg terlepas nie,..huhuhu

tahniah MTT dah setaraf dengan blogger femes lain

"jgn jeles si anon" booooooooooo..
hahahaha

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

cik anom tu mmg tahap PHD kowt.. eheheehe......

Mila Ahmad said... [MTT reply to this comment]

mila Pown perasan header 2 sama dgn header yuyu..tapi bila pikir balik mungkin pembuat header 2 adalah org yg sama so nO wonder la kan?..
anOn make u famOus what?saba eih..

Alya Esprézzo said... [MTT reply to this comment]

hahahaahhaha..adoii laa, pepelikk je! ntah tau tapee..kalo gitu anon nie pun TIRU sebijik gakk laa mcm anon-anon yg lain..kalau berani pampang mukaa laaa weh..haha

muhamadsufian89 said... [MTT reply to this comment]

errr. mana ada sama macam yuyu pun blog mtt ni. adoyai saje nak dengki la tu. bulan2 puasa pun ada benda yg menghasut cik anon tu ye. ish3.

arim said... [MTT reply to this comment]

erk..bulan pose ni.

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@BiNtaNg HaTi : hehehe biarkan jer dia bermain main berlegar legar kat sini :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Nurhasliza Jeffry : Layankan jela dia nak bergurau senda kan di bulan puasa..Hehe

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Kancil 8349 : Sangat setuju .. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@cik Ida : Bertenang la ni yunk.. Hehe

Eema Eshya said... [MTT reply to this comment]

hahahah kelakarlah cik Anon tu !! ntah hape2 ntah. Better dia pegi check mata dia sebelum jadi tambah rabun !! hahahaha

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@RATU QASEH SAIFUDIN : Dia nak bergurau tu.. Hehe

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Edy Ramanov : Tu yang pelik bin ajaib tu, Yuyu pon dah blur .. Katanya "YUYU PON MENGAKU" .. Haha Manusia kan.. =..='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Amy Syaquena : Hahah Amy,ko jangan main gila babas beb..Terbabas nanti.. Haha Terobses sangat dengan nota kecik tu yang juling dah bijik mata dia.. Haha :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@abdullah gazali : Malu,terima kasih.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ir yien 9897 : Akal pemikiran mereka yang tengah kawal mereka sekarang ni... =..='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@SoLy SoLicious : PHD terOVER LIMIT dah.. =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mila Ahmad : MTT okay jer.. Jadi kan penagajaran kot kot ada yang boleh di perbaiki kan.. Fames sebab anon? Erm Tak terfikir pulak sampai macam tu,niat berblog MTT bukan untuk femes sayangg .. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Alya Esprézzo : Haha dia pon dah jadi pentiruuu.. Pentiru anon anon yang lain.. Berani bagi lah kritikan secara terbuka,tunjukkan diri..Guna bahasa yang elok..Bukan semua orang tak boleh terima kritikan..Masa Ben Ashaari buat segmen kritik blog tak nak blog kritik macam tu kankankan? :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@muhamadsufian89 : Bergurau di bulan puasa kot.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@arim: Astagfirrullahhal'azim... :)

nadiaazira said... [MTT reply to this comment]

nadia baca 2-2 blog...celah mana sama nadia pun tak tahu...fakta dalam blogging : kalau diserang anon bermakna blog anda femes! tahniah... =)

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

bulan posa pun nak wat camni.. takde keje ker cik anon??? udah2 letew.. bawak2 la btaubat yer..
*klu tgk ladybird atau patung bug2 kt kedai mst ingat MTT..:]hehehe*

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

wehhh minah setakat ko meniru cra org pastu naik sbb si BEn tu baek x pyah.BEn naik pn sbb gunakan blogger bru.yang blogger bodoh ni ikut je yg kaya Ben ko dpat apa,dpat bodoh lg ada.

sikit buat segmen ptut la ko pun jnis nk cpt naik mcm BEn 10 ko tu, cari la idntiti laaa...

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Anonymous : Astagfirrullahhall'azim.. Puasa tak ni Cik Anon? istigfar banyak banyak yer.. Selamat berpuasa..terima kasih sudi datang lagi.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@nadiaazira : Entah la yunk.. Pada pandangan mata dia tang mana yang sama tak tahu la.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Cik Purple Pinkypuff : Ada juga orang ingat kat kita..Hehe Terima kasih sayanggg :)

Kancil 8349 said... [MTT reply to this comment]

aku terima komen si penakut...hahaha...dia cakap aku bodoh...padahal dia lagi bodoh...serang orang punya blog. Kalau berani guna namalah. Tikus pun ada nama (mungkin bukan manusia itu orang...MTT, aku rasa dia memang dengki tahap gaban...sabar

Gadis Misteri said... [MTT reply to this comment]

anon tu.. tak salah nk suarakn pendapat.. tp, guna lah identiti sbnr! pengecut. berani ckp, tp sorok muka~

Zawifatul Aziah said... [MTT reply to this comment]

adoii.sabar byk2 la cik MTT ye..sian sy tgk awk kena hambur dgn si Anon tu..sy tgk xsame pon blog MTT dgn yuyu..suke bc blog MTT :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Kancil 8349 : Kita yang cari hiburan dan kawan kawan sepanjang join segmen ni di katakan bodoh? Redha jer Kancil sambil cakap alhamdulillah... :)

p/s : Jaga jaga dia dah merebak ke blog yang bagi komen kat sini jugak.. Hihihihi :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Gadis Misteri : Betul,berani suara kan pendapat kena lah berani tunjukkan muka juga .. :)

AIEN NOT ALIEN said... [MTT reply to this comment]

mesti cik anon tu gigit kuku kaki sebab tengok ramai yang sokong MTT...

tunjuk mukalah cik anon..baru berani bagai dikata..hihi..

bersabar ye MTT....

normala_ali said... [MTT reply to this comment]

HAHAAHAH lawak la cik anon nie. still nk komen guna "Anonymous" lagi 2.. ishk3.. tnjuk la diri sebenar.. meh kitorang kritik blog awak plak.. ade beran ke? xbaek la bulan2 puasa nie nk kutuk2 blog orang.. setiap orang ade idea tersendiri.. kadang2 memang ade persamaan dalam penulisan blog.. so memang dh lumrah kan.. adoi cik anon2.. hehehhe... MTT sabar ye dear.. biasala Allah sentiasa menduga hambanya.. MTT senyum cmnie k.. (^_^) baru comel.. heheeh

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@AIEN NOT ALIEN : Dia nak bergurau tu.. Hehe :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@normala_ali : MTT okay la sayangg, chill jer ni.. Hehehe (^_^) Haaa tu senyum gitu dahhh .. :)

PinKy MoMMa said... [MTT reply to this comment]

alahai anon..blog MTT biar la camner pun..jaga blog sendiri sudah la kan :)

kite berblog bukan nak cari musuh..

Panggil aku Han said... [MTT reply to this comment]

jenis mcm ni pn ade jgk ye..seram plak dgr...err...

Panggil aku Han said... [MTT reply to this comment]

jenis mcm ni pn ade jgk ye..seram plak dgr...err...

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

laily, sabar tau. tentang persamaan laily n yuyu..namee pun ada rasa laily ada persamaan dgn yuyu. but its a coincidence. bukan niat nk meniru...anon yang tak kenal laily. stay strong ok.

emm nak kata sama dengan yuyu...mungkin dr segi bahasa kot...macam rindu 894563737kali...benda2 kecik tu je. tp overall tidak lah.

baut taktau je laily..kita tak matii pun kena hentam. :)

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

pasal header? mana ada sama.... anon ngok ngek..

shigellazoster said... [MTT reply to this comment]

kahkhkhah... kelako la si anon tu syg.... tah ape2 je.. mungkin die jeles kot sebab blog die tak chantek dan tak se fofular blog kamu ni... kahkhkhaka..... hai kenapa la die tak masuk blog cik senah... agak2 kalau blog cik senah popular agak2 die nak kate cik senah tiru sape erk... tiru blog MTT kot time tu,,, kHKHkhKHk

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

hahhahaha non meroyan tak tentu pasal MTT sabo jer lah.. gelak guling-guling jer baca komen dia tak puas hati..

http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/08/blog-mtt-vs-blog-yuyu-zulaikha-anon.html

MARIA LIZA said... [MTT reply to this comment]

Cik Anon, ni nak tanye tang mane ada cam Yuyu tu...Rasanya ayat2 MTT ni lebih straight to the point tp ayat2 Yuyu tu lebih kpd keanak-anakan (bahasa sopan sikit le)...setiap peringkat umur punya pemikiran yang berbeza..Yuyu dgn cara tersendiri, MTT dgn cara tersendiri...Tak kisah le Cik Epal ke, Hanis Zalikha ke, sape2 lagi blogger yg femes yg pasti setiap blogger ada cara tersendiri..lain la kalau copy paste...

Nizam Ijam said... [MTT reply to this comment]

layan jer.. haha

osHin said... [MTT reply to this comment]

kesian betol anon ni kan...mungkin dia x pose kot arini...sbb tu melepas je ayat2 die...ish ish taubat la anon...

Cik Bell said... [MTT reply to this comment]

anOn nie dengki la tu..sabar MTT..huhu

mynameismy said... [MTT reply to this comment]

uik. mcm2 hal..-.-'

sabo je la ye diks. kalau anon gentle die dah kenalkan identiti die dah...

bolayan kan jek..-.-'

pika said... [MTT reply to this comment]

wakaka cik anon ku sayang . ku hanya mampu tergelak

::Mastura Zakaria:: said... [MTT reply to this comment]

tudiaaaaaaa..sakan..hihi

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said... [MTT reply to this comment]

annonymous yg annoying =="

setan dah kena ikat, seekor pulak terlepas pi hasut cik anon tuh =="
bawak mengucap lah cik anon.

err. aku rasa dia jeles ngan kau tu MTT.

dah tu nak cakap cakap pasal bro ben lak. aku ketok kang. ish.

Cik Eka said... [MTT reply to this comment]

header tu kan orang yg sama buat..nampak sangat ar dia tak mengikuti perkembangan semasa......

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

pehhhhh
ni mest si anon x pose nih..
eeeee,,
tu x de lain ah tu..PHD dgn cek MTT..
ayooo..
x same lgsg kot...
ne ade lady bird kat belog deme
identiti?
lag la x de kene mgena lgsg..aigooo~
sbr ye cek MTT

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

wahahaha... cik anon betul2 tak puas hati ni... sanggup dtg byk kali... ni aku syak cik anon ni punye PHD dah tahap terlebey sudaa... mgkin korg sama2 start blogging dulu tp MTT lg femes drpd dia...

Far8 budak baik said... [MTT reply to this comment]

mmt..walau aku first time kat sini..
hihi..x payah lahh lyn anymouss tu..
sumpahh dy jeles kot..
grrrr..seyes emo aku kat sni..
hahahaha

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@PinKy MoMMa : Kesihatan mental dan jiwaraga dia tak stabil kot..haha

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Panggil aku Han : Pelik tetapi benar.. =..='

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Namee Roslan : Pasal rindu 213465kali tu kan.. Kalau kat luar bersembang dengan member pon kite selalu guna ayat tu gak..Contoh ; Kenapa kau tak sepak dia tujuhpuluhlapanratosribu kali jer? :D

Itu pon boleh jadi isu semasa gak.. hikhik

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@shigellazoster : Haha Dia nak bergurau senda di bulan Ramadhan nie yunk.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Isteri Encek Bard : Jadi penghibur kita hari ni kak IEB.. :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@MARIA LIZA : Tu la kan.. Bahasa yang Yuyu guna lagi berjiwa halus telus dan lembut kalau nak di bandingkan dengan bahasa dan penulisan blog MTT nie.. =..=

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Nizam Ijam : Zassssssssssss .. Haha

::( ';')جو أمير(';' ):: said... [MTT reply to this comment]

bawak2 bersaborlah Mak Ngah Alip oiii.. beselah kite blogger mmg gini lah nasib kite.. along pun dah kerap kali kene.. sudahnya wat butekan aje mate.. anggap jer "cakap banyak tak guna.. tembak-tembak tak kene.." Mak Anon mmg takde koje lain.. koje die mmg ske mnyemak kat blog2 kite yg femes like-like nie.. *eyh itu along je k.. ira mmg pemes, nak wat guane.. ahahaha.. so moral of the story.. kalo dah mak anon tu mak anon jugek le... hihihihi

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@osHin : Wallahualam .. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Cik Bell : MTT okay jer yunk..Chillax.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mynameismy : Dia malu malu .. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@pika: Penglipur duka lara.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@::Mastura Zakaria:: : :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@khansyaa' al khairiyah mohd ujang : Tu laa... Tadi kait nama Yuyu ni nama Ben pulak tiba tiba dia nak naikkan..Sah mentak terganggu.. :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Cik Eka : Haha tu la dia tak ikuti perkembangan blog tanah air.. Hikhik

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@aimie amalina : Macehh sayangg..MTT chil jer nie.. Hehe :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Norhisham Nordin : Dah terOVER LIMIT sudah.. Hikhik ^^

iLa VaNiLLa said... [MTT reply to this comment]

npew lar si anon tuh x puas ati sgt.. adeyh.. agknyew kan dye peminat tegar MTT n YUYU kot.. tu sb sjew jew nk bwt cite.. eyh2 nak babitkn abg Ben lak.. senget ler anon niyh..

baling batu sorok tgn.. senget !

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@::( ';')جو أمير(';' ):: : Along dunt worry be happy..Makngah alip ni cool jer.. Haha Tagline tu memang sangat sesuai tepek kan untuknya.. Maceh along.. Hikhik

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

Wehhh bodoh klau dasar plastik2 juga , dah meniru x mengaku.macam ni la aku tgk kan ko ni bergntng dgn BEn bodo ko tu je.Klau x ada Abg BEn 10 ko tu alamatnya x de la blog ko tu naik.lg jln mdh ko tiru yuyu tp jgn brgn ko x mgkn blh klahkan yuyu,.yuyu naik kerana penulisanya tp bkn mcm ko guna bantuan BEn 10.

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@iLa VaNiLLa : Hahaha Tu la,tetiba pulak naikkan nama orang lain.. Dia malu malu tu... :)

Marina said... [MTT reply to this comment]

nape cik anon yg tak puas hati ek? Yuyu relek jer...Macam2 kes wujud yer MTT..

FareezVanFillers said... [MTT reply to this comment]

cemburu dgn kejayaan orang mulalah macm2 nak cakp...MTT relax je...chillax

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Anonymous : Astagfirrullahal'azim.. Bawak beristigfar bebanyak yer Cik Anon .. Sia sia jer nanti puasa anda tu.. :)

Alhamdulillah,terima kasih.. :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Marina : Kepala dia dah biol agaknya.. Haha

aiman said... [MTT reply to this comment]

macam2 kes la sekarang.. tak puas hati tp xberani kedepan.. pekik belakang tabir.. buat apa.. aigoo..

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

cek MTT. heee
die pon serg blog saye..
ce tgk nih
huhuhu
tetibe blurr jap..kiki
x pe2..
saya okeh jek
sebb saya pon baru belog2 nih
hehhe

tgk ni eh..:
http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/janganlah-sampai-44-kali.html

Qaseh dalia adelia said... [MTT reply to this comment]

baru pas baca kat blog abg beng ..dah bakpe pulak di kaitkan dengan yuyu pulak ni..qaseh tengok xde sama ngan yuyu pun ... sabar je mtt bulan2 pose ni .. saja nak kurangkan pahala lah tu ..hurmmm

diya said... [MTT reply to this comment]

ANON tetap gigih dibulan puaseee .
wowwwwwwwwwwww ! =..='


tak rase same pun lah MTT . cara berbahasa MTT lain, yuyu lain. yuyu cm childish2 cuteee gitu. haishhh sabo jelaa MTT .

alepridz said... [MTT reply to this comment]

sabar MMT... cik Anon ni sebenarnya mungkin orang giler yang baru terlepas dari hospital bahagia dan mungkin orang yang mengidap penyakit giler traffik...
(tapi tak berani nak tampilakan diri... boooooooo...)
orang macam ni memang takda akal... otak beliau hanya disimpan didalam poket....

Ashraf Jalil said... [MTT reply to this comment]

Baca entry ni tetibe nak wat entry ni:

http://www.ashrafjalil.com/2011/08/konspirasi-dunia-blog-anonymous-and.html

trigyy said... [MTT reply to this comment]

@y u y u Z u l a i k h a

yuyu ta marah pom.. hahha.. anon2x..

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

@BeloG MTT: jgn la peduli manusia pengecut cenggitu.. bia dier dgn dosa dia.. esok2 tetiba dia nak sakaratul mawut, klu mtt x kasi maaf, naaa.. bawu pk time tuh. bykknla bsabar k.. bulan posa nih.. dr layan anon tuh bek kite gi bazar..bley cuci2 mata..hihihi..

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

@BeloG MTT: owh ade lg cp nak ckp, mtt.. salu kan.. klu kontroversi gini.. salu kena org pemes jer.. feewit..:D
dier tak pemes sal tuh jeles kat mtt.. nak pemes guna anon.. pemes la guna muka sndiri.. ce tunjuk.. lawa ke tak lawa.. ensem ke tak ensem... hahaha

Bella said... [MTT reply to this comment]

Entah pape la cik anon ni... takde kemaluan ke tetiba serang blog org... kalau dah rasa diri tu baik dan famouse sgt knpe x buat blog sendiri??? Suka sgt mengata org...

Cik Purple Pinkypuff said... [MTT reply to this comment]

@PinKy MoMMa: stuju..:D x kisah la klon ke tak klon.. sebijik ke hape.. hade masalah??? bkn mtt mintak duet raye kat dier.. kan kan kan..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [MTT reply to this comment]

yuyu pon rilek jer..kenapa pulak org tu nk sibuk ek..

mmglah gaya ayat ada mcm nk sama - suka tambah ayat-ayat lucu terutama bila baca tang ayat bantal yg empuk di kepala..tp takdalah nk sama sgt..

Engku Sofea said... [MTT reply to this comment]

hahahaa dugaan je sayang oiii. sabar okeyyy ?

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said... [MTT reply to this comment]

okay nampaknye cik puan anon ni akan serang blog semua yang kutuk dia kat komen kau ni MTT oi ^___^

nampak sgt ade seekor yang terlepas. HAHAHA

Azura Mendezz said... [MTT reply to this comment]

alahaii..manusia ni macam2 perangai dear..
biarkan..esok2 penat la mereka2 ni.. =)

QueeN TerataI said... [MTT reply to this comment]

anon tu ada penyakit HATI yg kronik ler... biorkan ajer... agaknya dia baru dapat PHD kot.. tu yg sawan kejap!

cik pha said... [MTT reply to this comment]

alahaiii cik anonn..jngnlah macam tu nk kutuk ker ape..berpada2lah antalah melalui email ker ape..hish..takpe2...biar dikutuk manusia asal jangan diktuk oleh Allah.


*samat berpose :)

dylla abas said... [MTT reply to this comment]

ish..mmg panas isu ni..ramai sgt BLOGger yg komen..adess..ingatkan kt FB je bleh nmpk komen cam cik Anon tu..rupa2nya kat blog pun ada..x rasa dia jeles..tp saja cr isu nak naikkn nama dia sndri (huhu..bulan puasa buat knospirasi lak :p)

MARIA LIZA said... [MTT reply to this comment]

MTT nampaknya Cik Anon sudah marah dengan komen saya...Ini komen dia dari blog saya...
"wehhh minah ko pehal nak komen2 aku mcm tu.ni masalah aku dgn betina gedik tu.yg suka nk meniru.ko pun nk jd bodoh ke mcm dia dan BEn 10 dia tu ke..sengal"

Tyraa Lee said... [MTT reply to this comment]

Cik anon jealous sbb blog dea tak de org nk jenguk . xD

Rosniena said... [MTT reply to this comment]

sorry silap plak tulis comment,byw adikku tak usah dilayan orang begini,kalau kamu layan..taraf kamu dan pemikiran aku sama dengan dia.

sergeant keroro said... [MTT reply to this comment]

sabor jela. dah dapat pahala free, hee~ <3

p/s : agaknya dia jeles kot, ye dak?

YanaMIB said... [MTT reply to this comment]

hye MTT..isu hangat nih..huhu~

knp anon marah?? YUYU x marah pon..dia bodyguard yuyu ke?? kehkehkeh~

anyway anon ni mungkin xpose sbb siap mencarut bagai..oh MTT anda sudah ada peminat! tahniah!! *nk sainnnnn* =P

cik Ida said... [MTT reply to this comment]

rajin cik anon ni masuk berkali-kali kat ruang komen ko ni yunk.. means die rajin follow perkembangan blog ko ni.. hahahaha... secret admirer la katakan.. hehehehe :)

Arm'z said... [MTT reply to this comment]

Cik Anon ni blogger baru ke? Kalau rasa blog dia dh bagus... send la urllink.. nk tengok juga blog femes tu kn3...

TeAqArH said... [MTT reply to this comment]

yuyu pun dibabitkan same dlm hal ni...btol ke 'yuyu pun mengaku??'
adoyai...kehadiran mereka ni kdng2 wat kite rase nak marah..lame2 nak ketawa pulak dgn keletah diorg ni...tp yg paling best..tonjolkan la diri tu erk.^_^ sabar ye MTT

NasZ said... [MTT reply to this comment]

Astafirullah... anon si anon.. nape perlu cakap mcm tu pada orang lain? pastikah kita akan masuk syurga nnt? pastikah si anon ni tak pernah buat salah? jangan asyik nampak salah orang je. cuba tengok salah diri. Muhasabah diri mu wahai si anon. Baik minta maaf pada semua orang yang ko kutuk. Walaupun orang tak tau sape ko, tapi Allah Maha Mengetahui. Balasan Allah bila2 akan sampai dengan izin-Nya. minta maaf dan bersihkan hati tu.

MOHD NASER.com

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said... [MTT reply to this comment]

eh eh cik anon copy paste lah ayat dia tuuu. dia komen sebijik macam yg dia komen kat MARIA LIZA tu. hahaha.

Mama Kembar 3 said... [MTT reply to this comment]

cik anon dengki tu, jeles tgk ramai suka blog ni kot hehe

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

yien suka ramai yang
support kamu syg..
terharu dengan supporter dari semua blogger
"eh2 yien lak over"hehehe

mesti cik anon bertambah jeles :)


TQ lah kat cik anon yang beri pahala dengan MTT pada bulan puasa nie, hehehehe :)

from : si tegar yang kuat jeles 18547 kali..hahahaha

Cik Aish said... [MTT reply to this comment]

sabar la MTT ye..anon ni mmg annoying..takde identiti..pengecut..senang2 MTT ubah je setting jgn bg anon komen..hati kt pun tk sakit :)

gud luck blogging!

Idayu Harun said... [MTT reply to this comment]

Caya lah ayat MTT...
mmg best klu Cik Anon tu baca :)

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

dear, dulu i baca blog ni i pun rasa sama cam yuyu...tapi bagi i tak salah pun... :) sabar tauuu...!

iMBobo said... [MTT reply to this comment]

knape cik anon tak kata blog iMBobo tiru bro ben ek?aduhai..hehehe cik anon jemput dtg blog singgah sahur ke hehehe

y u y u Z u l a i k h a said... [MTT reply to this comment]

shit... tak suka macam ni.. hmmm.. :'(

sorry MTT kalau terasa ke ape ye... macam menyusahkan MTT pulak blog yuyu ni...

it's okay, yuyu tuka semua background ya...


bila jadi cam ni, serabut yuyu pulak. yuyu jenis tak suka di kaitkan dengan sapa sapa.

minta maaf sangat kalau sampai jd macam ni.. yuyu pun tak paham dengan cik anon. hmm. yuyu mintak maaf.. background yuyu tempah kat ayeem. cara penulisan, yuyu mmg jenis tu, tak tiru sapa.. sama juga bila yuyu bercakap dengan orang.. yuyu suka guna ayat susah paham..

minta maaf sangat.. sebab blog yuyu, MTT kena serang..


minta maaf sekali lagi :'(

Syahir Ramli said... [MTT reply to this comment]

kdg2 kita mmg perlukan hater mcm ni utk wat kita lbih smgt nk brblog...sabor jela MTT...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... [MTT reply to this comment]

laaa ingankan bulan puasa cik anon cuti tak sangka bertugas jua dia ya.. hmm banyakkan bersabar ye dik.. dugaan di buklan puasa...

Mrs.Yie said... [MTT reply to this comment]

cian kat adik sorang ni..dulu masa mula2 berblog dan tidak di kenali x de sape pun nak pandang kan?blog akak pernah beberapa kali adik masuk masa mula2 adik bukak blog dulu..bila akak masuk sini balik nampak sunyi sepi je kat ruangan komen macam x de sape nak komen..tapi sekarang bila adik dah mula di kenali,dah mula glamer sikit..ada la yg mula dengki dan busuk hati..hurm..lebih2 lagi di bulan yg mulia ni..sepatutnya semua setan kena ikat..ni setan mana la pulak yg terlepas tu ek..hehehe..sabo la dik..adat la tu..perkara biasa dalam dunia blog..yuyu zulaikha pun pernah kena macam ni gak tapi dia lagi teruk di hentam sampai ada yg menggelarkan dirinya pelacur blog..ish..memang kesian..

muz said... [MTT reply to this comment]

sabar MT...

Nurul Mazni said... [MTT reply to this comment]

sabar jerlah.. orang cam nie memang ramai.. keje dia tak puas hati jer.. selamat berpuasa :)

ame elms ! said... [MTT reply to this comment]

kuat kan semangat MTT ! you go girl ! kami sentiasa ada untuk memberi semangat . okayy girl ?

Ujang9897 said... [MTT reply to this comment]

wahahaahahahhahahahahahha


kan dah kene dgn anon..


TAHNIAH.., anda menuju kejayaan....!!! =)


si anon ni mesti di kalangan kwn2 blogger...caya la.., dorg jeles sbb ben asyik sebut nama MTT..


si anon., gua rasa lu lagi sakit ati yer dak..si MTT rilek jer

zetty bayani said... [MTT reply to this comment]

xsama pn..header pn jauh sgt dh..mata spero la ..

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@y u y u Z u l a i k h a : Yuyu tak perlu minta maaf.. Kemunculan si anon tu bukan berpunca daripada sape sape.. MTT sikit pon tak terasa hati atau nak rasa down dengan apa yang anon tu komen dekat blog tu..Siyesly sikit pon tak yuyu.. Bukan salah yuyu..Yuyu tak perlu nak mintak maaf ataupon nak tukar apa apa yang dah ada kat blog yuyu..

Mungkin ada yang cakap cara penulisan macam nak sama..Tapi pada MTT penulisan yuyu lebih kepada bahasa yang berkias dan buat orang baca sambil nak tertawa kecil tapi apa yang MTT tulis dekat blog cara dan bahasanya lebih street to the point.. Berbeza tu yuyu..

Bukan salah yuyu atau sape sape,anon tu yang cuba nak kritik tapi tak berani nak tampilkan diri..Maafkan MTT kalau dalam entri atau komen komen yang ada kat sini buatkan yuyu terasa hati,sikit pon MTT tak maksudkan..

MTT harap yuyu boleh chill dan tak salahkan diri yuyu.. MTT ni cuma blogger biasa..Mungkin ada antara peminat yang fanatik dengan yuyu rasa MTT ni seakan akan macam cuba meniru style yuyu jadi dia cuma lahirkan rasa tak puas hati dia.. Yuyu jangan risau,MTT okay jer dengan apa yang jadi.. Maafkan MTT yer yuyu ..

Ayeem Jemain said... [MTT reply to this comment]

ahh shit, aku ke yang bersalah? T_T takpe, yuyu akan ada header baru.

abah khalisha said... [MTT reply to this comment]

Lantak dialah nk ckp apa pun kan

Fad said... [MTT reply to this comment]

huhuhu..dugaa bulan posa btl la ek..mtt sabar2..

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

cian kamu. sabar ye. tamo marah2.. lantak deme la nak kata apa. Nadh rasa okeh ja blog ni. comei apa.

Cik Arda :D said... [MTT reply to this comment]

MTT mg kuat !!sabar ye MTT !! :)

Farhah Azman said... [MTT reply to this comment]

Mtt sayang, sabar eh..
Bangang nyer Cik Anon, kalau dia berani, tayang la muka, tak pyh nk gelar diri cik Anon, konfem dia jeles ngn Blog MTT...sabar eh sayang..

biarkan dia cakap2 sendiri.. bengong betol Anon tu...=,=

Lieyda said... [MTT reply to this comment]

bila kena sembur ni kak? sori, dah lme xbukak blog.xtau pape perkembangan. jahat sungguh mulut dia.kalau ye pun nk tegur org, byk lagi cara sopan kan kak. sbr ye kak.

happy blogging :)

.diannorhayati. said... [MTT reply to this comment]

haihh terok jugak anon punye kes ni. bulan pose pon mulut camni,

its ok babes. haters will make us strong than before. she are nothing for u. but u are everything for her. cuz what,whatever u do she'll keep her eyes on u :)

be patient k?:)

~alynn~ said... [MTT reply to this comment]

sesungguhnya cik anon adalah seorang yg sgt dengki kpd org laen.....saba je la....

Adindakuratu said... [MTT reply to this comment]

adoii laa...masih wujud lagi org2 mcmni?

tak kan aman hidup org2 yg penuh dgn hasad dengki dlm diri sndri nih...

Moga Cik Anon kite tu diberi petunjuk ke jalan yg benar...haish

Sabar ye cik MTT...

Amirul Amin said... [MTT reply to this comment]

rilex2..:)

Luqeem™ said... [MTT reply to this comment]

akan ada orang dn juga masyarakat yg slalu nak jatuh kn kita..

say "all iz well"-rancho 3 kali k..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said... [MTT reply to this comment]

saba iye MTT..
biasalah manusia ada yg tak boleh tengok orang senang dengki lalu jd la anon..dasar mak anon..hehhe

Abang Stalker said... [MTT reply to this comment]

yeay2,dpt pahala free ;)


cik anon ni mst cun,wawawaaa ;))

Kancil 8349 said... [MTT reply to this comment]

Sabarlah MTT, ada hikmah disebalik penyerangan si Anon tu...makin kita diserang sebenarnya membawa kita ke satu langkah kejayaan. Yang mana orang akan tahu kebenarannya. Orang kalau dah PHD, memang mata dan hati buta langsung...melainkan kita semua nie berdoa supaya Allah bukakan hati dan matanya...

Sarah Naiema said... [MTT reply to this comment]

Orang kalau tahap jeles, macam tu la jadinya...

abaikan org macam tu..^^

fatin syahirah :) said... [MTT reply to this comment]

pehhh. anon ni ada masalah negara kot. HAHAHAHA.

cik anon tu gaya dia macam dah panas bontot semacam. wakaka.

orang, kalau tak buat salah. tak cepat melatah. ye dak ? HAHA

sudah lah bertopeng wahai anon. dasar pentiru anon anon yang lain. wah, wah :P HAHAHAHA

*gelakgulingguling* Cik Anon buat lawak di bulan puasa. HAHA

tia @ Ini Kisah Tia said... [MTT reply to this comment]

chill MTT .. pedulikkan apa cik anon tu . kata orang takde identiti habis yang dia gunan identiti anon tu beridentitilah sangat ? ignore saja MTT .. best of luck :)

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

ni mesti yuyu yang wat hal ni xpon cik epal...cik anon tu sendiri "yuyu pun ngaku" dan "kate cik epal"..look! sian mmt

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

ni mesti yuyu yang wat hal ni xpon cik epal...cik anon tu sendiri bagi ayat> "yuyu pun ngaku" dan "kate cik epal"..look! sian mmt

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

ni mesti yuyu yang wat hal ni xpon cik epal...cik anon tu sendiri "yuyu pun ngaku" dan "kate cik epal"..look! sian mmt

thya miera_chienta said... [MTT reply to this comment]

maybe yuyu yang buat atau cik epal coz cik anon siap letak "yuyu ngaku" dan "kate cik epal"

MMT pikir2 kan la..

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

mungkin sy terlewat utk komen ttg perkara nie tp rase nye x same langsung dgn yuyu yg sy pastilah...MTT u are diffrent cOx i knOw u more...lantak p ape org nk kate biarlah kita menjadi diri kita takat nk tekan2 angka 894563737 tuh mungkin tertekan ikut suke jari jemari yg melayang2 kat atas keyboard nehhh...will always wiv u MTT...

È