Bebelan Terbaru BeloG MTT

Saturday, August 27, 2011

Raya , raya jugak tapiiiiii ….

Assalammualaikum..

Terasa hangatnya bahang terasa..Dah semakin dekat dah tibanya Hari Raya Deepavali.. tak,bukan bukan Hari Raya Aidilfitri..Besok pagi selepas jer bersahur MTT akan terus bertolak ke Pulau Pinang bagi memeriahkan serta meng-hiruk pikuk kan suasana di kampung.. hehe

Siyes,makin nak dekat hari raya makin terasa tak sabar..Malam tok sah cakap la,penatnya cuba nak melelapkan mata bagi merehatkan minda serta sekalian organ dalaman badan..Akan tetapi ya para lalink,sukar betul rasanya nak melelapkan mata kerana seluruh jasmani dan rohaniah telah pon tergedik gedik sakan nak sambut raya..

Alhamdulillah semalam selamat la sudah 4 pasang baju MTT yang di tempah telah pun mendarat ke tangan tuan badan..Kemain ngelenjat lagi try semua baju sambil posing opsing hamek gambar.. Tergegey betul.. =..=”

Oleh kerana MTT ini memang jarang jarang serta jarang sama sekali menempah baju raya pada setiap tahun tu la menyebabkan MTT menempah dengan tamaknya pada tahun ini.. Kebiasaannya cuma beli baju yang dah siap terus jer,senang dan ekpress..

Kemain eksaited lagi mem-packing baju sampaikan terlebih muatan..Tak tahu mana nak sumbat dah.. Bagi yang nak memulangkan diri ke kampung halaman terchenta,MTT doakan kamu kamu dan kamu semua selamat sampai ke destinasi yang hendak di tuju..Biar lambat asalkan selamat yer..

 

memandu

Untuk pemanduan yang berhemah lagi cermat sila lah memastikan diri anda tergolong dalam golongan yang berikut ;

 

  • Rancang perjalanan
  • Rehatkan diri secukupnya
  • Tidak memandu dengan terburu-buru
  • Jika mengantuk atau letih silalah berhenti di hentian rehat berdekatan
  • Jangan memandu sambil bercakap telefon / ber-sms

 

Okay cukup sudah , masih ada persiapan yang tergendala yang seharusnya di selesaikan dengan kadar 1800km/sejam

Nak bagi kad raya sekali lagi sambil memohon maaf kalau ada salah dan silap,terlebih terkurang dari segala jenis aspek ya para lalink !

 

Maaf kaedahnya gambor terpaksa dibuang sebab munasabah tatkala itu masih belum berhijab. Mohon sesiapa juga yang ada gambar saya sebelum berhijab dibuang dan jangan di siarkan di mana-mana. *ko ingat engko retis?? HAHA Hanya secebis pesanan buat mereka-mereka* Terima kasih Smile - 30/9/2014

 

 

 

Nota kecik : Pstttt ! Tatot kat kampung tak ada line nak online

Pstttt ! Tolong lah tolong laaaa MTT paksa para lalink tolong vote MTT di SINI yer.. Tinggal lagi 2 hari jer ..HekHekHek =..=

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata .. ^^

14 Orang balas bebelan:

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

owh hang org penang.. :) huhu

wah meriah sungguh dia
samapi 4 helai baju dia balon..

selamat hari raya dear :)

Rtp Farra Arisha said... [MTT reply to this comment]

raya semakin hampir..persiapan harus disiapkan asap!! :)

anyways, cantik gmbr! and salam syawal in advance!

kotak bulat said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya... :)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

moga selamat sampai ke kampung!

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

laily, selamat hari raya. hv a safe journey okay :)

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

ooo..hang balik penang.
awat tak habaq awal awal.

4 pasang!.?
banyak gilaaa.
heheh.

selamat hari raya.
hati hati memandu.

BiNtaNg HaTi said... [MTT reply to this comment]

selamat pulang ke kg MTT...semoga perjalan lancar & selamat tiba ke kg halaman yg tercinta...:)

::budak:: said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raye kak MTT :)
nak jgk tgk 4 helai baju raya yg vogue tu..hehe..mesti cantek kan..

TeAqArH said... [MTT reply to this comment]

da smpi ke penang??Tqah lpas zohor baru drive balik kg...syioknye..x sabar nk balik..^_^

tia @ Ini Kisah Tia said... [MTT reply to this comment]

wahhh , kemain tau MTT . sampai 4 sekali dipulunnya :)

miszatie said... [MTT reply to this comment]

MTT yg busuk happy raya day :D...hey lame x borak nnt on YM taw~!!!..huk3..take care k~~

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

dah beraye sakan ek..hehe..selamat hari raye lagi..mr baiz dah balik putrajaya

Miss Nadya said... [MTT reply to this comment]

selamat hari raya MTT..:)

new entry :: Merdeka Raya 2011 Part 1

cik Ida said... [MTT reply to this comment]

salam lebaran dear.. :)

È