Bebelan Terbaru BeloG MTT

Monday, August 8, 2011

Wajah sebenar pemilik ‘account menghina Islam’

Assalammualaikum..

 

Sebelum ni pernah buat entri tentang keberanian seorang insan membuat satu akaun di facebook bernama MAKCIK HAJJAH SITT AL-WUZARA .. Sepandai pandai Jin melompat akhirnya masuk jugak ke dalam botol.. Hikhik

Sila baca dengan penuh emosi dan tersenyum lebarrr tak baik emo emo di bulan Ramadhan yang mulia ni.. =..=

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

akhirnya GaySec telah pun membongkar siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara yang sebenarnya bagi sesiapa yang belum tahun Hajjah Sitt Al-Wuzara ini pemilik blog https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/ yang menghina Islam, dan ramai ingin tahu siapa sebenarnya beliau

dan Alhamdulillah pihak Hackers GaySec dengan operasi yang diberi nama #OPSRamadan telah membongkar siapa sebenarnyan disebalik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini

 

dikatakan orang ini aktif di

  • Malaysian Apostate FB Group
  • Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
  • Friendlyatheist.com

 

apabila makcik nie online dia akan guna proxy agar tidak mendedahkan ip address yang sebenar, dan terdapat satu gambar beliau bersama-sama dengan Marina Mahathir

 

dan ada banyak lagi bukti tentang dia nie yang korang leh baca kat laman GaySec mereka menyediakan slideshow yang lengkap dengan segala bukti yang korang leh tengok sendir

aku tak tau apa yang akan mereka-mereka buat setelah tau siapa sebenarnya Hajjah Sitt Al-Wuzara ini kerana ramai ingin tahu siapa dan sekarang ini sudah terbongkar

namun sebelum Gaysec mendedahkan bukti ini dikatakan Hajjah Sitt Al-Wuzara sudah mula kalut, ini yang dikatakan di fb Gaysec

 

Totally credit to : Andyhowt

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nota kecik : Manusia manusia , tak ada keje cari kerja.. Tak ada pasal cari pasal.. =..=”

Nota kecikkkk : Kejapp lagi cuba buat kupasan lagi,Monday blues kerja banyak.. Huh ! =..=”

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata.. ^^

34 Orang balas bebelan:

Nazzue said... [MTT reply to this comment]

Tak tenteram la hidup dia lepas nie...tak gitu?

ir yien 9897 said... [MTT reply to this comment]

teruk nyer dia...
sepandai2 tupai melompat, skhir nyer tak pandai juga....

semoga si dia mendapat petunjuk...

mas saari said... [MTT reply to this comment]

tulah...sepandai2 tupai melompat akhirnya ke tanah jua!

orang camni tak kan terlepas punya!

mizzkechique said... [MTT reply to this comment]

kite bako je...

Adzriel @ Liza AB said... [MTT reply to this comment]

kak liza pun ada tengok web dia dulu.. mmg sakit hati le.. ada yg bayar kot.

BERT said... [MTT reply to this comment]

dia tak takot dengan ape yang dia cakap.. nanti dah dapat baru dia tau sapa Tuhan dia

MARIA LIZA said... [MTT reply to this comment]

Dia ni Muslim ke ape??? Ke convert to Muslim??? Sukahati aje nak hina Islam...

amiena said... [MTT reply to this comment]

ada juga insan seperti ini dilahirkan kedunia...kecian.....harap2 beliau cepat2 la bertaubat

NiSha said... [MTT reply to this comment]

tp dia masih lagi tak mengaku siap buat report polis bagai.. klu tak salah kenapa sbuk nak cari peguam.. terang2 nama tu ade nor.. haaiisshh kenapa jadi mcm ni kan.. sedihnya..
semoga Allah beri petunjuk.. buat malu mak ayah jer...

QueeN TerataI said... [MTT reply to this comment]

dah xleh masuk pun blog dia... agaknya dia dah delete...

Syazwan Che Deraman said... [MTT reply to this comment]

muka minta dipijak tu!

selamat berpuasa MTT.

fRaMe+LenSeS said... [MTT reply to this comment]

kasi tangkap la . apa lagi..

Kemn Azmaili said... [MTT reply to this comment]

Ya ALLAH..!!!

MTT,

SHE IS MY FRIEND!!!!!!! SUMPAH TAK TAU !!!! SHe's my coursemate when i was in UUM dulu..she's really close dgn i!!!!! apa cerita ni??? SHe was also MPP di UUM dulu!!! omg!!! im really shocked!!!!!!!!!!!!

Irshadim said... [MTT reply to this comment]

rugi saja muka cute tapi hidup buat kacau bilau kat muka bumi.

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

finally!yes...hayoo..ade jugak la cm ni..

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Kemn Azmaili : Ohh really ?? Ggrrrr !! =..="

abdullah gazali said... [MTT reply to this comment]

memang menanti hukuman je tu..

banyak ke ke MTT ?

sabar ye... chill :)

PinKy MoMMa said... [MTT reply to this comment]

kecoh pasal dia di alam maya ari ni..btw blog dia dah di privatekan hehehehe..

harap dpt keinsafan di bulan yg mulia ni..

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

moga diberi hidayah padanya.. :D

Amy Syaquena said... [MTT reply to this comment]

mesti sekarang nie dia macam cacing kepanasan sebab orang dah dapat detect dia , pape pun kita doakan kan lah semoga dia mendapat petunjuk dan kembali ke jalan yang lurus...

AIEN NOT ALIEN said... [MTT reply to this comment]

niat tak betul kejap je terbongkar...

Panggil aku Han said... [MTT reply to this comment]

muke mmg mintak penampar 2-3-4 das..haihh..

zuwaidah said... [MTT reply to this comment]

habis la dia kali nih....makan tak habih!!!!!!

Clara said... [MTT reply to this comment]

dia agama ape ea??

muhamadsufian89 said... [MTT reply to this comment]

jangan dia ni terlepas camtu je dah la. dah banyak sangat fitnah dia buat. takleh la senang2 lepaskan camtu je kan.

Gen2Merah said... [MTT reply to this comment]

wahhh, akhirnya terbongkar juga rahsia.... baru dia situ cacing kepanasan.... takpa, ini baru dunia, tunggu balasan akhirat sana macam mana

myra ashrul said... [MTT reply to this comment]

yesss , finally tau jugak sape .
rejam dia . heeeeee .

Rai said... [MTT reply to this comment]

saje la tu..mencari publisiti murahan..

SweetLikeWhat said... [MTT reply to this comment]

macam-macam dunia sekarang

YanaMIB said... [MTT reply to this comment]

dia dh buat report polis kn..bkn dia yg buat..erm hope mende ni cpt la settle..klu jmpe 'makcik' tu kita mmg boleh bunuh je dia..hinssff~ =)

Saiazuan said... [MTT reply to this comment]

harap dia dpt balasn stimpal ngan apa yg dia buat

Kemn Azmaili said... [MTT reply to this comment]

MTT,

confirm!!!! Arlene bukan orang yg dimaksudkan..she replied my msg via fb n dah buat public statement!! kindly view my blog:

http://kemnrocky.blogspot.com/2011/08/arlene-tan-tampil-buat-kenyataan-i-am.html

n-ya said... [MTT reply to this comment]

urm,....macam ni upanya dia

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

KESAH PENGHINAAN TERHADAP MASJID AL SOLEHIN DAN AHLI KHARIAHNYA DIKULAIJAYA
www.karamsingwali.blogspot.com
tolong share..

È