BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, September 21, 2011

Cara tukar ke facebook yang lama



Terasa nak terbelit belit bijik mata tengok facebook terkini , terbaru yang di hupdate..
Tapii tapii rupanya ada jalan penyelesaiannya daaa... Mempersembahkan laaaaa !







Pergi ke 'Account Setting'
Pilih 'Language'
Tukarkan 'English (US)' ke 'English (UK)




Siapppp ! Selamat mencuba.. Kredit to future sister in law ! (LINK)

33 Orang balas bebelan:

Hafizzi Aziz said... [MTT reply to this comment]

menjadik! makasih..hihi

mas saari said... [MTT reply to this comment]

thanks for share this tips...balik rumah nanti nak cubalah, sekarang tak boleh on FB!

Paris Lipton said... [MTT reply to this comment]

hebakk. share kat fb sudeh ><

Add Remove Block said... [MTT reply to this comment]

Waaahhh ..baru try ...senang nye...

Sunah Sakura said... [MTT reply to this comment]

FB saya masih macam dulu...takde live stream tu..dulu ade kejap aje..masa tu orang lain sume takde...saya terawal dapat dan terawal dihentikan kot no? hahaha

ieyza afieyna said... [MTT reply to this comment]

terima kasih MTT..
syg MTT sgt2.. hee

tadi ieyza buka je fb tgh2 wajah baru x suka betul la.. huhu ..^^

cik mun said... [MTT reply to this comment]

nnti mun cube ye^^

Niena Pengembara Ilahi said... [MTT reply to this comment]

tensen ngan fb skang ni..berbilut-bilut

Gen2Merah said... [MTT reply to this comment]

saya nak try dulu yang baru ni.. kalau rasa tak selesa dan pening2, baru saya akan tukar ke wajah yang lama ni..

thanx MTT for sharing this info.. (",)

rara pinkmafia said... [MTT reply to this comment]

tp knp rara punye fb tak tukar pon.

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

laily, terima kasih! :) em nk try gak. benci lah fb skang ni macam taik je. pastu sepah. iklan rm10 je. hehe :)

suriani azwan said... [MTT reply to this comment]

tq for da tip...MTT nak mintak tolong MTT like dan promote link kat bawah bleh..sue da join contest...

http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194

oleh kerana Blog MTT agak glamer (ayat bodek) nak mintak tolong promote la tau...tq peace

::budak:: said... [MTT reply to this comment]

thanx sharing :)

AHMAD AFIQ said... [MTT reply to this comment]

function ni utk apa

Bro ahmad said... [MTT reply to this comment]

ohh mcm tu..jarang masuk fb, pergi cek sekejap..thank

Areliff said... [MTT reply to this comment]

menarik ni

SoLy SoLicious said... [MTT reply to this comment]

suke fb yg lame lagi..huhu

Cik Azizah said... [MTT reply to this comment]

terbaik! tak suka yg baru ni yunk..xphm betol...

X.a.n.a said... [MTT reply to this comment]

OK da jadik

Saiazuan said... [MTT reply to this comment]

i hate new fb.. :(

Ezad Skytech said... [MTT reply to this comment]

nak try dulu fb baru ni..kalau tak ok tukar lama balik..hee..thankz.. :)

Arpiiz said... [MTT reply to this comment]

terima kasih ye..hehe

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said... [MTT reply to this comment]

waaaa terima kasih.....ini kali pertama aku datang kat blog ini. Waa hebatlah...baru mula awl tahun 2011.dah 2000 follower...minta sikit heheh.....


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

ieyza afieyna said... [MTT reply to this comment]

ala.. MTT jadi kembali pasal yg baru la even dah tukar english UK tu :(

gedek! said... [MTT reply to this comment]

Eh? FB ada tukar ke?

(nampak sangat tak perasan... haha)


hai!

SANDRA AZWAN said... [MTT reply to this comment]

hello.....hi, can you send me your email? Thanks

sandraazwan@gmail.com

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

semalam menjadi, tapi hari ni kembali muka baru.. huh

Areliff said... [MTT reply to this comment]

tak jadi dah la step ni hu3 :)

nollyfyenee said... [MTT reply to this comment]

tak boleh pun..susah la fb baru ni sume org boleh stalk segala aktiviti scara detail..ada cara tak nak solve kan?huhu..thanx

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

x menjadi pon...huhu....ade cara lain tak mok tuka pegi profile lama...x suke la timeline2 ni..sgt2 memeningkan...

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

x suka pon profile ni bukan best dah lah x banyak friend

ayunie jusoh said... [MTT reply to this comment]

semua nak gaya
rasira dan mirul

Anonymous said... [MTT reply to this comment]

saya boleh jadi kasih awak

È