BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Wednesday, September 21, 2011

Excited nak tunggu October (!)

Assalammualaikum ..

 

Alahai hari ni sibuk kemain menepekkan mata dengan gambar gambar laut yang santek santek yang ada dalam Malaysia ini.. Siapa kata Malaysia ni tak ada tempat tempat percutian yang indah indah lagi permai dan aman damai.. Cettttt !

Al kisahnya percutian ni adalah company trip yang pada mulanya ada suara suara yang mencadangkan untuk ke Phuket , Thailand .. Akan tetapi di sebabkan banyak sangat kedengaran di corong corong kaca tv menyatakan tentang ancaman ancaman yang sedang berlaku di sana jadinya kami para para Melayu berdegil tidak mahu meng-join-kan diri ke sana di atas nasihat keluarga..

Jadinya company trip di asingkan kepada dua yakni para Cina akan ke Phuket pada 13,14 dan 15hb October 2011 manakala pada 6,7 dan 8hb October 2011 kami para Melayu yang ada tiga pat kerat akan ke, taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,

 

D’Lagoon Chalet , Pulau Perhentian

 

 

 

Pakej yang di tawarkan pon not bad … Hujung tahun ni risau pulau nak melangkahkan kaki ke belah Pantai timur tapii, tapii , tapiii dan tetapiiii kata mereka yang berada di sana angin monsun meletus pada awal November manakala kami kami kami ke sana pada awal bulan October..Cececehhhh !

Pakej not bad , teringin nak menepekkan bijik mata jom p serbu ! SINI

 

 

 

Nota kecik : Excited nak bercuti… toinkkk toinkkk !

 

Terima kasih membaca sampai juling bijik mata ^^

 

Yang excited kemain ,

belog

22 Orang balas bebelan:

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said... [MTT reply to this comment]

untung la nak pergi bercuti....jeles..

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

waaaaa
besnye cek MTT..
heee..x penah lagi smp sane
kikiki
paling jauh gi pulau manukan
hehehe

Elih Japahar said... [MTT reply to this comment]

woww! bestnya tu..harap sy pun dpt pi sana suatu hari nanti...selamat tiba bulan oktober :)

Mr.Baiz said... [MTT reply to this comment]

UNTUNGNYE COMPANY SUPPORT..HIHIH..NAK IKUT

Edy Ramanov said... [MTT reply to this comment]

wah. MTT nak pergi bercuti dengan 1 family ke? bestnyer. selamat bercuti ya MTT.

CIK PARO! said... [MTT reply to this comment]

wah bestnye bercuti...
mcm nak ikut join sekaki la..

Panggil Aku Han said... [MTT reply to this comment]

wahhhhhhhhh...best nye...

Namee Roslan said... [MTT reply to this comment]

laily..nak ikut!!! :D hehe dah lama x pi bercuti,,asyik terperuk kt rumah jee.

Dylla Abas said... [MTT reply to this comment]

bestnya dpt join company trip.pulau perhentian mmg best.sila la pegi meng-enjoy-kan diri ye :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ : Excited kemain dah nie :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@aimie amalina : MTT pon tak pernah sampai sana lagi yunk..1st time la nie nak ke sana... :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Elih Japahar : Amin , yeayy ! Nak cepat cepat tiba :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Mr.Baiz : Heeee~ Jom jom jom :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Edy Ramanov : Haa kes pemahaman terpesong dah ni,company trip la Edy =..="

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@CIK PARO! : Jom Jom Jommm.. Hehe :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Panggil Aku Han : Hopefully tempatnya seindah gambar laa..hehe :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Namee Roslan : Shiannyaaa Jom jom ikut sekali..Hehe :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Dylla Abas : Sebab ramai cakap sana best , air cantik , view pon menarik tu yang excited terlebih nie :D

maszull said... [MTT reply to this comment]

salam MTT...wah bestnya dpt gi jejalan ke pulau perhentian...selamat bercuti MTT...:)

mas saari said... [MTT reply to this comment]

bestnya bercuti kat pulau!
akak suka tapi yg susahnya husband akak tak suka...huhuhuhu


MTT nak ikut boleh tak??? heheheeee

Cik Azizah said... [MTT reply to this comment]

tolong!! bawak jijah sekali! jijah janji tak nakal2!! hehe

Norhisham Nordin said... [MTT reply to this comment]

wahhh, bestnya bercuti kat pulau... pakai sunblock byk2 okehh... kalo tak pakai nanti itam legam... huhuhu...

È