BEG KURSUS/SEMINAR/GALAS

Bebelan Terbaru BeloG MTT

Tuesday, September 27, 2011

Serius , dah tak tahan lagi dah (!)

Assalammualaikum ..

Eeeeee

 

Lemah gemalai dah jemari ni nak menari dengan girang lagi gumbira di atas keyboard.. Hanya yang termampu belek belek sang ‘mouse’ dan mengintai ke sana dan ke mari.. Jam di tangan pon dah menunjukkan pukul 4 petang , jari ni baru lah nak terkial kial nak meng-hupdate entri agar dapat melepaskan gian membebel tanpa mengeringkan air liur..

Pepagi buta tadi dengan semangat waja kembara viva , MTT dah nekad dah !

 

  • Hari ni nak jeling jeling jer kat blog  Taknak hadap macam kebiasaan
  • Tumpu buat kerja yang tak seberapa ni jela  Konon macma bz sesangat
  • Tak yah la nak hupdate blog hari ni  Konon merajok la dengan blog muruk

 

 

Segalanya terus menghantui akal dan minda , oleh itu la sebab munasabahnya sangat sangat memerlukan ini ( LINK ) pada ketika dan saat ni ya rakan rakan sekalian..

Jenuh dah tak hadapkan muka kat depan blog muruk ni , cuba sedaya upaya tulang pat kerat dengan cuba meng-hadap muka buku sampaikan terasa nak tersembol keluar bijik mata tengok pelbagai jenis status yang di hupdate dalam muka buku..

Tak cukup dengan tu , dapat juga skodeng dengan hot tiket facebook yang terjembol jembol keluar di sebelah kanan wall yakni menandakan betapa peramahnya penduduk yang menetap di muka bumi ini.. Macam macam jenis perbualan boleh tengok.. Opsss ! Kantoi meng-skodeng.. toinkkk toinkk !

Tapiiiiiii dan akan tetapii , ternyata tekad yang konon kononnya nak tekad sangat tu hanya lah tinggal tekad semata dua jembol mata pabila ,

 

  • Rindu nak membebel tanpa mengeringkan air liur  Macam kan idea bersepah sepah , Hakkktuihhhh !
  • Gian nak membebel syok sendiri Macam kan idea bersepah sepah , Hakkktuihhhh !
  • Gian nak semakkan dashboard para lalink walaupon 1 entri sehari.. toinkkk !
  • Gian nak semakkan group blogger dengan mem-PING entri  sampaikan ada group yang MTT dah kena tendang , Hakkktuihhh !

 

Walaupon dapat meng-hupdate entri yang panjang tak sampai sejengkal , terubat sekejap la gian nak membebel tanpa keringkan air liur ni .. Penyakit ni terasanya akan terus menerus merasuki setiap pelusuk badan jika perkara begini ( LINK ) terus berlaku..

Dunia blog semakin seram sejuk.. Ada yang boleh cari jalan penyelesaiannya ? Cehhhhh !

 

 

 

 

 

Nota kecik : Terbebel panjang berjela la pula dah ni kankankan.. Sambung merajuk balik #Okbai

 

 

 

 

Terima kasih sudi datang lagi tepekkan bijik mata ^^

 

Yang pura pura nak tinggalkan blog ,

belog

43 Orang balas bebelan:

iz said... [MTT reply to this comment]

Haha.blogger tegar ni.. Gatal je tangan tu nak menghupdate.. Kui3..

mas saari said... [MTT reply to this comment]

janganlah merajuk..nanti takde sape nak pujuk! hehehehee

teruskan membebel sebab akak suka baca bebelan MTT walaupun kadang2 juling gak bijik mata ni...heheheee

nurul diana said... [MTT reply to this comment]

aiyoo x mau majukkkk

gedek! said... [MTT reply to this comment]

malas-malas pon panjang jugak....

(katil tu takde tilam ke?)

Isteri Encek Bard said... [MTT reply to this comment]

alo alo dak bucuk majok plak..... hurmmm akak rasa dunia blog cam amkin suram jer skang nie erk??

kaizen said... [MTT reply to this comment]

bahaye nih...DOC!!! ni ade penagih baur.... dia gian kat blog!!!! hahahahaah

miszatie said... [MTT reply to this comment]

hak3 xde keje lettew..:P

Lulu Caldina said... [MTT reply to this comment]

ayuh semangat..
lulu pun selalu macam tu.. huhu

Saiazuan said... [MTT reply to this comment]

smakin suram sejuk? hmm tah la

JIJI YU said... [MTT reply to this comment]

duit nuff berlambak takkan nak guna viva je

Ini Kisah Tia said... [MTT reply to this comment]

lorh , apsal ni MTT ??

aimie amalina said... [MTT reply to this comment]

aiyooooooooo
jgn la merajukkkk
nak bace lagiiii
heeeee

H.J said... [MTT reply to this comment]

hoho..kena buang keyboard dia ni..

msredcheesecake said... [MTT reply to this comment]

ramai yg mengidap penyakit ni... hheee... samalah kita

Gen2Merah said... [MTT reply to this comment]

ehehehe,... kadang2 saya terhibur dengan celoteh MTT ni.. sempoi tapi menarik... all the best

Fazreen Misbae said... [MTT reply to this comment]

tak kisah la MTT..wlpn la dunia blog ni kian lesu, kita sbg owner blog ni kena make sure yg blog kt sendiri tak lesu..update jela ape pun cm yg MTT buat asalkan blog SENDIRI tak mati.. :)

sergeant keroro said... [MTT reply to this comment]

selamat berehat :)

RedVixen said... [MTT reply to this comment]

hahahaha... stress study ke ni??

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... [MTT reply to this comment]

Hehehehe sama lah dengan mak.. nekad nak buat skrip dan takmo bukak blog untuk seminggu.. tapi nan ado.. sehari je dah naik mereng otak sebab tak boleh luahkan meroyan dan meraban mak dalam bloh haha.. Blog ni memang tempat yang bagus utk release stress kan hehe

rara pinkmafia said... [MTT reply to this comment]

knp ni mtt?tak sihat eh?

amy syahirah said... [MTT reply to this comment]

jgn la mjok sis . hehe , anyway , lady bird kt header blog tu gerammm tgokk !! =)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@iz : Baru nak berganjak kan diri sikit tapi tak boleh pulak.. Haha

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@mas saari : Tak nak pujuk takpe ! Hahaha :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@nurul diana : Tak majok , bawak diri kejap :p

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@gedek! : Tu yang pelik , mulut cakap malas tapi bila jari dah menari kemain lagi :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Isteri Encek Bard : Yela kak IEB .. Tu yang jadi malas sesangat nak hadap tu :(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@kaizen : Lekasssssssss ! Kirimkan DOC ke sini ! Haha :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@miszatie : Tu yang meroyan nie :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Saiazuan : Sangat sangat seram sejuk =..="

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Lulu Caldina : Chayokk chayokkk ! Samangat fuh kanan fuhh kiri ! :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@JIJI YU : Tak se-masyuk ko ! Haha :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Ini Kisah Tia : Dunia blog makin suram buat hilang mood :(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@aimie amalina : Heeeeeeee~ cuba pulihkan semangat yang hilang nie :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@H.J : The best way la rasanya tuh :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@msredcheesecake : Kita serupa la :(

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Gen2Merah : Hehehehe :p

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@Fazreen Misbae : Betul jugak kan.. Macehhhh ! :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@sergeant keroro : Jari tak boleh dok diam =..="

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@RedVixen : Jauh meleset pertanyaan tuh.. Hehe :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : Tu la , tak boleh kan? Rasa rindu.. Euwww ~ Ngade kankankan.. Hehe :D

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@rara pinkmafia : MTT sehat walafiat rara sayangg :)

BeloG MTT said... [MTT reply to this comment]

@amy syahirah : Tak majok dah... :D

Amek la kalau tak malu.. Hehe :p

kaizen said... [MTT reply to this comment]

nah nih DOC import punyer... dr Thai... kap kung kap...

È